marycap Публикувано: 23 юни Публикувано: 23 юни Още от Единбург: Холирудхаус , отвън. В Двореца не разрешават снимането. А е толкова красиво и пропито с вековна история... И абатството: Слънчевият часовник: Калтън хил: И вкусно в Southern Cross Cafe: 41 4
Популярно мнение домосед Публикувано: 23 юни Популярно мнение Публикувано: 23 юни На разходка из черната планина (Crna Gora), пеш и с червена кола. При по-внимателно вглеждане в колата може да се открие @bronco Планината се казва Дурмитор 47 1 5
Популярно мнение marycap Публикувано: 24 юни Популярно мнение Публикувано: 24 юни Дийн Вилидж : Кралската яхта "Британия": 46 4
cck Публикувано: 25 юни Публикувано: 25 юни Вчера в Мьолде, Норвегия а преди малко пресякох северния арктически кръг в Посока Лофонтенските острови: 41 2
Популярно мнение Argentique Публикувано: 25 юни Популярно мнение Публикувано: 25 юни Един от основните стимули за идването ми във Виетнам бяха зелените оризови тераси в Сапа плюс още някой природен обект. С терасите ми се получи. Зелени са от края на май до август, когато пък стават жълти. Зеленото си иска дъжд, т.е. сега си вали доста, но аз изкарах късмет. 😍 Самият град Сапа въобще не ми хареса - планински курорт за тълпи туристи, грозно строителство, презастроява се извън него с големи комплекси. Малко и от лифта до Фансипан На долната станция на лифта има голяма градина с безброй обекти за селфи. Имам чувството, че целият курорт е със селфи насоченост. 😀 И огромна територия с хортензии, малко попреминали. Аз пребивавах около селцето Та Ван, където е по-спокойно и има много варианти за ходене из оризища. Тук живеят почти изцяло хмонги и други странни племена. От хотела ни се сформира група за трек из оризища с водачката Лай - много весела с почти разбираем английски. Ходехме из царевичаци, оризища, бамбукови гори, лазехме в кални вади, поточета, всички бяхме в кал до колене, но много щастливи. Съвсем по магелански си донесох стари маратонки, които да хвърля тук. Хмонгите са много интересни и като изключим желанието да досаждат на туристи да купуват разни ръчно изработени сувенири, са приятни хора. Водят тежък живот и изглеждат състарени за възрастта си. Всички бяха силно учудени, когато им казвах на колко години съм, тук на тази възраст са бабички. 😶 40 1 12 2
Mary Публикувано: 25 юни Публикувано: 25 юни В Приднестровието с @Цвете. Различно е от очакваното, хареса ни. 41 6
KrumKrumov Публикувано: 25 юни Публикувано: 25 юни преди 5 часа, Argentique каза: Всички бяха силно учудени, когато им казвах на колко години съм, тук на тази възраст са бабички. 😶 Каква е тази възраст, на която в едно измерение си младеж, а в друго си бабичка? 4
Antigona Публикувано: 25 юни Публикувано: 25 юни 7 hours ago, Argentique said: Съвсем по магелански си донесох стари маратонки, които да хвърля тук. 😶 Моите сандали останаха в контейнер в Да Нанг😊 Виетнам извън туристическите места е прекрасен - полета и селски пътища с колело, загубвахме се и все някак си се връщахме в селската ни къща за гости, споделена с хазяйте. Северен Виетнам е в плановете, дано се осъществи, този връх май ще го пропуснем щом е такъв наплив. 5
Популярно мнение ven62 Публикувано: 25 юни Популярно мнение Публикувано: 25 юни Едно от най-красивите селца във Франция; Егишайм - преписах го. Да не мислите, че мога да прочета Eguisheim. Обаче, наистина си е красиво: и Колмар: След като и последния магеланец (Ven62) си направи тази снимка, Колмар могат да го затворят за туристи. Същите фахверкови къщи, но по здрач, а и от друг ъгъл - от лодка: и още малко красота: 50 1 5 1
Argentique Публикувано: 26 юни Публикувано: 26 юни преди 3 часа, ven62 каза: След като и последния магеланец (Ven62) си направи тази снимка, Колмар могат да го затворят за туристи. Бива ли така, Венчо? И ний сме хора, и ний искаме 😜 5 2 8
traveler Публикувано: 26 юни Публикувано: 26 юни преди 6 часа, ven62 каза: Едно от най-красивите селца във Франция; Егишайм - преписах го. Да не мислите, че мога да прочета Eguisheim. Обаче, наистина си е красиво: Горещо ли е там. Тези селца с това съм ги запомнил. Бях септември преди 2-3 години и реших да ходя пеш между две от тях (може и да е твоето). Но изобщо не можах да се насладя на ггледката. Беше страшна жега. А сега като гледам температурите са доста високи (меко казано).
домосед Публикувано: 26 юни Публикувано: 26 юни преди 6 часа, ven62 каза: Егишайм - преписах го. Да не мислите, че мога да прочета Eguisheim. Не се чете така 🙄 3 1
Популярно мнение iMari Публикувано: 26 юни Популярно мнение Публикувано: 26 юни Я, колко хубаво било в Калабрия на море! 😍 52 5
ven62 Публикувано: 26 юни Публикувано: 26 юни преди 8 часа, traveler каза: Горещо ли е там. Тези селца с това съм ги запомнил. Бях септември преди 2-3 години и реших да ходя пеш между две от тях (може и да е твоето). Но изобщо не можах да се насладя на ггледката. Беше страшна жега. А сега като гледам температурите са доста високи (меко казано). 40 градуса. 1 3 1
muchachote Публикувано: 26 юни Публикувано: 26 юни Привет от горещ Нюрнберг, с температури около и над 36 градуса🔥🔥🔥Но пък ми легна на сърцето♥️♥️♥️ 40
Популярно мнение cck Публикувано: 26 юни Популярно мнение Публикувано: 26 юни Трьомсо и околностите, Норвегия 52
Популярно мнение bibi Публикувано: 26 юни Популярно мнение Публикувано: 26 юни Днес на 37 градуса в Делфт изпопукахме от жега и се пръснахме от гордост на дипломирането на едната щерка ( в средата) - новоизлюпен авиоинженер. Може би ще е последното ни посещение по студентска линия в този прекрасен град, защото мечтите я теглят на друго място, но … да видим. Бая се поласка днес, когато двама тютори я поканиха да прави магистърска теза с тях: 26 31
домосед Публикувано: 26 юни Публикувано: 26 юни преди 30 минути , Asenster каза: Без тълпи от туристи Защото са в Краков! 13 1 18
Травеолани Публикувано: 27 юни Публикувано: 27 юни Ние сме на мач в момента Нова Зеландия - Белгия. Тъкмо излязоха двата отбора да загряват, атмосферата е невероятна! 27 4
Asya Assenova Публикувано: 27 юни Публикувано: 27 юни Транзитно в Родос на път за обичайната ми лятна почивка в Халки. Май при мен е най-приятно, температурата не надвишава 30 г, а водата е прекрасна. 39 2
Травеолани Публикувано: 27 юни Публикувано: 27 юни Не мога да едитирам предното си мнение, но се получи прекрасен мач с цели 6 гола. Невероятно изживяване, досега не бях ходила на мач от световно първенство на живо. Ние бяхме за Белгия и се радвам, че спечелиха. Стадиона беше пълен до капацитета, нямаше и едно празно място. Още съм много развълнувана и под влияние на емоциите! Well done, FIFA! 18 2
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега