cck Публикувано: 4 март Сподели Публикувано: 4 март В Саудитска Арабия, по-конкретно: Ал Кобар (съседната по-голяма крайбрежна беше в Дамам по-рано днес): 49 Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 4 март Сподели Публикувано: 4 март Сингапур гледката от 21 етаж 45 Връзка към коментар
cck Публикувано: 4 март Сподели Публикувано: 4 март преди 18 минути , stanislavpp каза: Сингапур Тези петте небостъргача са построени в ансамбъл за да наподобяват човешка ръка. А фонтанът в следата е насочен да пръска навътре, съвсем във фъншуй традицията им. Отплеснах се, ама Сингапур ми е Любим. Приятно изкарване! 11 1 Връзка към коментар
Популярно мнение muchachote Публикувано: 5 март Популярно мнение Сподели Публикувано: 5 март Приключенията в Чиапас приключиха, остана още много какво да се види. От днес съм в Гуадалахара, вторият по големина град на Мехико и столица на щата Халиско, който пък е родина на текилата и мескала, които въобще не са ми по вкуса. Но пък пробвах пулке. 53 3 Връзка към коментар
Популярно мнение Eti* Публикувано: 5 март Популярно мнение Сподели Публикувано: 5 март Малко Лимасол - влизайки в града и виждайки десетките новопостроени и строящи се небостъргачи, си помислих - къде попаднах. Стигайки до старата част, всичко си дойде на мястото - много изкуство и атмосфера витаят. Накрая и нощна Ларнака, където сме отседнали през цялото време. 54 Връзка към коментар
Популярно мнение cck Публикувано: 5 март Популярно мнение Сподели Публикувано: 5 март В Манама, Бахрейн: Намерих си и уютно кафене дори: 55 Връзка към коментар
Популярно мнение stanimir Публикувано: 5 март Популярно мнение Сподели Публикувано: 5 март Оаху , Хавай. Чудиш се кой спечели войната , вчера на летището три машини на ANA и никъде не съм виждал накуп толкова японци извън самата Япония. 52 12 Връзка към коментар
Популярно мнение jul Публикувано: 5 март Популярно мнение Сподели Публикувано: 5 март И още от Isle of Lewis, Scotland 47 1 23 Връзка към коментар
Популярно мнение muchachote Публикувано: 5 март Популярно мнение Сподели Публикувано: 5 март Обожавам малките, спокойни, пъстролики градчета, с индивидуален чар, разположени на брега на езеро. Днес целта ми беше Чапала (Chapala), разположено на едноименното езеро Чапала, най- голямото в Мехико. 64 3 Връзка към коментар
cck Публикувано: 6 март Сподели Публикувано: 6 март Дамам, СА. Сградата (по-скоро “архитектурен комплекс”) на Арамко. 43 3 Връзка към коментар
Популярно мнение Моника Публикувано: 6 март Популярно мнение Сподели Публикувано: 6 март Обикаляме из Шри Ланка. Благодаря на @mihaela kanarcheva за контактите на Исуру, не знам как щяхме да се оправяме без него 😄. Праща поздрави на теб, както и на @Тони. 55 1 3 Връзка към коментар
cck Публикувано: 6 март Сподели Публикувано: 6 март Риад, СА. Избрах да покажа не иконичната “Kingdom center” (сградата приличаща на отварачка), а националната библиотека “Крал Фахад”: 43 Връзка към коментар
Otnesen Публикувано: 6 март Сподели Публикувано: 6 март Бърно от днес за кратко... 45 Връзка към коментар
Популярно мнение muchachote Публикувано: 7 март Популярно мнение Сподели Публикувано: 7 март Guanajuato, последната спирка от странстването ми из Мехико. Един от най- красивите градове на Мехико, който много ми напомня Велико Търново, с тесните лъкатушещи улички, разноцветни къщи, малки площадчета и много цветя. А и подобно на В.Търново е престижен университетски град. 56 5 Връзка към коментар
ivan69 Публикувано: 7 март Сподели Публикувано: 7 март В закритата зала за пушачи в Pullman Istanbul. Най-накрая едно място на света където не третират пушачите като престъпници, не като в Панама и Колумбия, да не можеш да пушиш дори на открито в заведенията. 8 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 7 март Сподели Публикувано: 7 март преди 3 часа, ivan69 каза: В закритата зала за пушачи в Pullman Istanbul. Най-накрая едно място на света където не третират пушачите като престъпници, не като в Панама и Колумбия, да не можеш да пушиш дори на открито в заведенията. Като гледам пепелника си си наваксал, още преди да почнеш кафето. 2 Връзка към коментар
MayaS Публикувано: 7 март Сподели Публикувано: 7 март преди 3 часа, ivan69 каза: не като в Панама и Колумбия, Добавям и Коста Рика и Никарагуа. 🙂 2 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 7 март Сподели Публикувано: 7 март преди 4 часа, ivan69 каза: В закритата зала за пушачи в Pullman Istanbul. Най-накрая едно място на света където не третират пушачите като престъпници, не като в Панама и Колумбия, да не можеш да пушиш дори на открито в заведенията. преди 21 минути , MayaS каза: Добавям и Коста Рика и Никарагуа. 🙂 Защо ли вие, пушачите, не будите грам съчувствие в мен. Ако съм народното събрание бих направил следното: Цигарите освен с пари ще се купуват и с персонални талони/купони. Няма да има никакво ограничение. След края на годината изхарчените талони се броят и сумата, отишла за цигари се слага като данъчно задължение на всяко лице (по ЕГН). Така пушачите ще имат ясна представа колко пари годишно превръщат в пушек. --- Радвам се че в лайкванията няма бутон "мразя те". 6 2 5 8 Връзка към коментар
MayaS Публикувано: 7 март Сподели Публикувано: 7 март преди 3 минути , ven62 каза: Защо ли вие, пушачите, не будите грам съчувствие в мен. Ако съм народното събрание бих направил следното: Цигарите освен с пари ще се купуват и с персонални талони/купони. Няма да има никакво ограничение. След края на годината изхарчените талони се броят и сумата, отишла за цигари се слага като данъчно задължение на всяко лице (по ЕГН). Така пушачите ще имат ясна представа колко пари годишно превръщат в пушек. --- Радвам се че в лакванията няма бутон "мразя те". Аз не пуша, просто добавям още 2 държави към тази статистика. В случая трябва да има бутон "линчувам те" 🙂 2 1 6 Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 7 март Сподели Публикувано: 7 март В Испания, Португалия, а вероятно и по други места, от няколко години се забранява пушенето по плажовете. Не виждам да са спрели да ходят. По кръчмите, барове и дискотеки, само в България не могат да си спрат, ние сме специални! Сега където си е разрешено, не ги броя. Преди месец бях пред избухване в автобуса на Т2 към самолета. Знаете как се пълни, като сардини в консерва и по едно време усещам смрад на картон, да се разбира от модерните електронни или каквито са там неща. Обръщам се, оглеждам се и гледам една кукувица смуче като за последно, все едно е пред удавяне.. Напсувах я под мустак и онази си прибра техниката.. 9 3 3 Връзка към коментар
Роми Публикувано: 7 март Сподели Публикувано: 7 март Вече в София. Докато се радвах на 3 последователни вечери със сияния, в София нацъфтели дърветата! 47 2 Връзка към коментар
Marisha Публикувано: 7 март Сподели Публикувано: 7 март преди 57 минути , MayaS каза: Добавям и Коста Рика и Никарагуа. 🙂 Като гледам колко хора с наднормено тегло има, особено в Панама, тютюнопушенето трябва да им е последна грижа🙂. 6 Връзка към коментар
Asya Assenova Публикувано: 7 март Сподели Публикувано: 7 март преди 2 часа, MayaS каза: Аз не пуша, просто добавям още 2 държави към тази статистика. В случая трябва да има бутон "линчувам те" 🙂 Пушачите да ходят в Ница, там се пуши на воля, вчера се върнахме. В хотела на балкона, пред хотела, по заведенията на открито. След Централна Америка, където не беше толкова лесно на пушачите, сега бяха много доволни. За протокола-аз не пуша. 7 Връзка към коментар
cck Публикувано: 7 март Сподели Публикувано: 7 март Тураиф, в близост до Риад, СА: Повече в темата за ЮНЕСКО 42 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега