Иван Попов Публикувано: 20 март, 2024 Публикувано: 20 март, 2024 На гости при нашите скъпи приятели от Норвегия! 🤩🥰😍 Sofia Luxury Residence 30
Популярно мнение wilks Публикувано: 21 март, 2024 Популярно мнение Публикувано: 21 март, 2024 След полета с хеликоптер над водопада Виктория, вече мога да кажа, че съм видял четирите "най" на водопадите на Земята: 1. Игуасу (Бразилия и Аржентина) - със сигурност най-красивата каскада от водопади; 2. Ниагара (Канада) - най-известният; 3. Анхел (Венецуела) - най-високият; 4. Виктория (Замбия и Зимбабве) - най-широка водна завеса: Паднах се отпред, от ляво до пилота И полетяхме над река Замбези и водопада Сега остава някой ден да посетя и Райското пръскало, и приключвам с "най" на водопадите в света 🙂 59 1 28 4
Популярно мнение Tedy Публикувано: 21 март, 2024 Популярно мнение Публикувано: 21 март, 2024 Ботсвана, Чобе. Сафари с лодка - според мен задължително трябва да се види. Туровете по водата станаха любими на всички, защото липсва типичното за колите друсане или африкански масаж, както му казват местните. 🙂 Един от скъпите лоджове на първа линия до реката. Отдавна си мечтаех да видя хипопотами извън водата. Тук имаше много. Крокодил - доста едър екземпляр. Kingfisher Лодж от другата страна на Чобе, която е намибийска. И поредния красив залез. 56 1 24
Популярно мнение blueriver Публикувано: 21 март, 2024 Популярно мнение Публикувано: 21 март, 2024 В Сан Себастиан. Четох,че бил най-добрият град за остаряване! Де този късмет😃😉 68 5 1
Популярно мнение Otnesen Публикувано: 21 март, 2024 Популярно мнение Публикувано: 21 март, 2024 Гимараеш. Португалия. 59 2 3
Otnesen Публикувано: 21 март, 2024 Публикувано: 21 март, 2024 Estádio D. Afonso Henriques. Португалия срещу Швеция Кристиано Роналдо, заради когото сме тук с малък магеланец беше изваден от отбора преди 4 дни....въпреки това се забавляваме страхотно. В момента е 3 на 0 за Португалия. 32 4
ivan69 Публикувано: 22 март, 2024 Публикувано: 22 март, 2024 Корали, Панчарево, 31 плажен ден за 2024, таргета е 100. 27
Популярно мнение Tedy Публикувано: 22 март, 2024 Популярно мнение Публикувано: 22 март, 2024 Сафари в парк Чобе, Ботсвана. Има много животни и препоръчвам като бюджетно решение за сафари. От големите 5 не може да се види носорог, защото всички останали от този вид са преместени в друг парк. Ние направихме 9 ч тур, но и 6 бяха достатъчни. За голяма моя радост видях и първите си леопарди - майка с малко. Тоя бивол нещо не ни хареса и имитира нападение. Страховита гледка си е. 😄 Големи са красавци. Най-добрите ловци. Малкото Хотелът ни в Казунгула беше много симпатичен. 63 1 12
Популярно мнение Otnesen Публикувано: 22 март, 2024 Популярно мнение Публикувано: 22 март, 2024 Порто. Интересен град,който ни посрещна с летни температури... В 16 часа беше 30 градуса. Гарата е впечатляваща. За всичко е използван корк. На това не разбрах каква е идеята... 57 5
Популярно мнение Otnesen Публикувано: 23 март, 2024 Популярно мнение Публикувано: 23 март, 2024 Бергамо за няколко часа - нощувка и полет до София. Събота е и е лудница. На летището има ремонт и автобуса вместо за 20 минути от Порта нова стигна за 50 - та в натоварени часове за летене имайте едно наум. 51 1
Популярно мнение Tedy Публикувано: 23 март, 2024 Популярно мнение Публикувано: 23 март, 2024 Деня в Ливингстън, Замбия уплътнихме с разходка в центъра и залез от 5 звездния Роял Ливингстън хотел. Храната в гурме ресторант Кубу надмина очакванията ни. Паркът беше красив, пълен с животни, а насреща ни пушеците над водопад Виктория се обагриха в червено. Истинска зебра 😃 Зад мен дими водопадът 49 17
Lindt Публикувано: 23 март, 2024 Публикувано: 23 март, 2024 преди 35 минути , Tedy каза: Денят в Ливингстън, Замбия уплътнихме с разходка в центъра и залез от 5 звездния Роял Ливингстън хотел. Храната в гурме ресторант Кубу надмина очакванията ни. Паркът беше красив, пълен с животни, а насреща ни пушеците над водопад Виктория се обагриха в червено. Истинска зебра 😃 Зад мен дими водопадът Крайно малко информация има в магеланци за изключителните места от пътуването ви, @Tedy. Не съм решила дали второто ни посещение на Африка ще е по сходен маршрут, но съм силно изкушена. Затова се надявам да помогнеш на @Фил освен с организацията и приятната компания, също и с дооцветяване и описания от впечатленията ви 🙂 9 1 1
epetkov Публикувано: 23 март, 2024 Публикувано: 23 март, 2024 Преди 1 час, Tedy каза: Паркът беше красив, пълен с животни, а насреща ни пушеците над водопад Виктория се обагриха в червено. Невероятно красиви снимки! Мерси, че ги сподели, @Tedy. Честит Имен Ден! Много здраве и много пътешествия през годината! 1
Tedy Публикувано: 23 март, 2024 Публикувано: 23 март, 2024 преди 33 минути , Lindt каза: Крайно малко информация има в магеланци за изключителните места от пътуването ви, @Tedy. Не съм решила дали второто ни посещение на Африка ще е по сходен маршрут, но съм силно изкушена. Затова се надявам да помогнеш на @Фил освен с организацията и приятната компания, също и с дооцветяване и описания от впечатленията ви 🙂 Според мен ще ви хареса. Освен животинките там е чисто, а природата интересна. Около самия водопад са трите граници и без тежки преходи в рамките на седмица може да се съчетаят сафарита по суша и вода, топ локации за залез, хубава, вкусна и евтина храна. А водопадът е много красив. Няма много комари и хапещи гадинки, Марти, но теб може и да те намерят. 😊😍 7 1
Популярно мнение liliya Публикувано: 23 март, 2024 Популярно мнение Публикувано: 23 март, 2024 Една бърза Малта :) Валета, Марсашльок и Трите града... 57 1
Популярно мнение ven62 Публикувано: 23 март, 2024 Популярно мнение Публикувано: 23 март, 2024 Черепишкия манастир: и около него. Ритлите: и дядо Йоцо гледа: ... това "вижда": 60 1
Популярно мнение Argentique Публикувано: 24 март, 2024 Популярно мнение Публикувано: 24 март, 2024 Този месец не летя никъде за първи път от доста време и запълвам някои липси, дето уж са близо, но все не стигам там. Епископската базилика, Пловдив. Препоръчвам. 🙂 Магнолията пред общината. Много е приятно, пеят птички, има занимания за деца - в специален кът и не само. Най-сетне Argentique и тя влезе в телевизора! С пиле! 🙂 51 1
домосед Публикувано: 24 март, 2024 Публикувано: 24 март, 2024 Преди 1 час, Argentique каза: Най-сетне Argentique и тя влезе в телевизора! @домосед в същия телевизор два дни по-рано 28 5
Asya Assenova Публикувано: 24 март, 2024 Публикувано: 24 март, 2024 На Витоша между две пътувания. Приказно е, а и после всичко е по-сладко. 40 1
Популярно мнение Zaro Публикувано: 24 март, 2024 Популярно мнение Публикувано: 24 март, 2024 Докарах чавето на ски на Мальовица. И докато го чаках, отбих се до върха. Допусна ме. Беше магично. 42 14
jul Публикувано: 24 март, 2024 Публикувано: 24 март, 2024 преди 21 часа, Tedy каза: Според мен ще ви хареса. Освен животинките там е чисто, а природата интересна. Около самия водопад са трите граници и без тежки преходи в рамките на седмица може да се съчетаят сафарита по суша и вода, топ локации за залез, хубава, вкусна и евтина храна. А водопадът е много красив. Няма много комари и хапещи гадинки, Марти, но теб може и да те намерят. 😊😍 И аз ще съм благодарна, ако споделиш логистиката ✌️ Може и да съм изпуснала, ама май само чакането по летищата хванах от пътуването ви 😄 1 3
Argentique Публикувано: 24 март, 2024 Публикувано: 24 март, 2024 преди 2 часа, домосед каза: @домосед в същия телевизор два дни по-рано Вече официално започвам да си водя класация в хронологичен ред за случайни споделени съвпадения (изключвам самолети и летища, че много писане ще пада). 1. Нощуване с @Георги Матеев в една стая (не по едно и също време). Повече инфо: https://magelanci.com/forums/topic/6859-в-момента-съм/?do=findComment&comment=587980 2. Пребиваване с @домосед в един и същи телевизор (също не по едно и също време). 3. .... предстои... (нека е изненада).... Между другото, ако идва някой насам (Пловдив/Асеновград) и силно му липсва компания, да драсва един ред, може да му съставя такава – често съм с гъвкаво работно време. 10 1 12
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега