Иван Попов Публикувано: 20 март Сподели Публикувано: 20 март На гости при нашите скъпи приятели от Норвегия! 🤩🥰😍 Sofia Luxury Residence 30 Връзка към коментар
Популярно мнение wilks Публикувано: 21 март Популярно мнение Сподели Публикувано: 21 март След полета с хеликоптер над водопада Виктория, вече мога да кажа, че съм видял четирите "най" на водопадите на Земята: 1. Игуасу (Бразилия и Аржентина) - със сигурност най-красивата каскада от водопади; 2. Ниагара (Канада) - най-известният; 3. Анхел (Венецуела) - най-високият; 4. Виктория (Замбия и Зимбабве) - най-широка водна завеса: Паднах се отпред, от ляво до пилота И полетяхме над река Замбези и водопада Сега остава някой ден да посетя и Райското пръскало, и приключвам с "най" на водопадите в света 🙂 59 1 28 4 Връзка към коментар
Популярно мнение Tedy Публикувано: 21 март Популярно мнение Сподели Публикувано: 21 март Ботсвана, Чобе. Сафари с лодка - според мен задължително трябва да се види. Туровете по водата станаха любими на всички, защото липсва типичното за колите друсане или африкански масаж, както му казват местните. 🙂 Един от скъпите лоджове на първа линия до реката. Отдавна си мечтаех да видя хипопотами извън водата. Тук имаше много. Крокодил - доста едър екземпляр. Kingfisher Лодж от другата страна на Чобе, която е намибийска. И поредния красив залез. 56 1 24 Връзка към коментар
Популярно мнение blueriver Публикувано: 21 март Популярно мнение Сподели Публикувано: 21 март В Сан Себастиан. Четох,че бил най-добрият град за остаряване! Де този късмет😃😉 68 5 1 Връзка към коментар
Популярно мнение Otnesen Публикувано: 21 март Популярно мнение Сподели Публикувано: 21 март Гимараеш. Португалия. 59 2 3 Връзка към коментар
Otnesen Публикувано: 21 март Сподели Публикувано: 21 март Estádio D. Afonso Henriques. Португалия срещу Швеция Кристиано Роналдо, заради когото сме тук с малък магеланец беше изваден от отбора преди 4 дни....въпреки това се забавляваме страхотно. В момента е 3 на 0 за Португалия. 32 4 Връзка към коментар
ivan69 Публикувано: 22 март Сподели Публикувано: 22 март Корали, Панчарево, 31 плажен ден за 2024, таргета е 100. 27 Връзка към коментар
Популярно мнение Tedy Публикувано: 22 март Популярно мнение Сподели Публикувано: 22 март Сафари в парк Чобе, Ботсвана. Има много животни и препоръчвам като бюджетно решение за сафари. От големите 5 не може да се види носорог, защото всички останали от този вид са преместени в друг парк. Ние направихме 9 ч тур, но и 6 бяха достатъчни. За голяма моя радост видях и първите си леопарди - майка с малко. Тоя бивол нещо не ни хареса и имитира нападение. Страховита гледка си е. 😄 Големи са красавци. Най-добрите ловци. Малкото Хотелът ни в Казунгула беше много симпатичен. 63 1 12 Връзка към коментар
Популярно мнение Otnesen Публикувано: 22 март Популярно мнение Сподели Публикувано: 22 март Порто. Интересен град,който ни посрещна с летни температури... В 16 часа беше 30 градуса. Гарата е впечатляваща. За всичко е използван корк. На това не разбрах каква е идеята... 57 5 Връзка към коментар
Популярно мнение Otnesen Публикувано: 23 март Популярно мнение Сподели Публикувано: 23 март Бергамо за няколко часа - нощувка и полет до София. Събота е и е лудница. На летището има ремонт и автобуса вместо за 20 минути от Порта нова стигна за 50 - та в натоварени часове за летене имайте едно наум. 51 1 Връзка към коментар
Популярно мнение Tedy Публикувано: 23 март Популярно мнение Сподели Публикувано: 23 март Деня в Ливингстън, Замбия уплътнихме с разходка в центъра и залез от 5 звездния Роял Ливингстън хотел. Храната в гурме ресторант Кубу надмина очакванията ни. Паркът беше красив, пълен с животни, а насреща ни пушеците над водопад Виктория се обагриха в червено. Истинска зебра 😃 Зад мен дими водопадът 49 17 Връзка към коментар
Lindt Публикувано: 23 март Сподели Публикувано: 23 март преди 35 минути , Tedy каза: Денят в Ливингстън, Замбия уплътнихме с разходка в центъра и залез от 5 звездния Роял Ливингстън хотел. Храната в гурме ресторант Кубу надмина очакванията ни. Паркът беше красив, пълен с животни, а насреща ни пушеците над водопад Виктория се обагриха в червено. Истинска зебра 😃 Зад мен дими водопадът Крайно малко информация има в магеланци за изключителните места от пътуването ви, @Tedy. Не съм решила дали второто ни посещение на Африка ще е по сходен маршрут, но съм силно изкушена. Затова се надявам да помогнеш на @Фил освен с организацията и приятната компания, също и с дооцветяване и описания от впечатленията ви 🙂 9 1 1 Връзка към коментар
epetkov Публикувано: 23 март Сподели Публикувано: 23 март Преди 1 час, Tedy каза: Паркът беше красив, пълен с животни, а насреща ни пушеците над водопад Виктория се обагриха в червено. Невероятно красиви снимки! Мерси, че ги сподели, @Tedy. Честит Имен Ден! Много здраве и много пътешествия през годината! 1 Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 23 март Сподели Публикувано: 23 март преди 33 минути , Lindt каза: Крайно малко информация има в магеланци за изключителните места от пътуването ви, @Tedy. Не съм решила дали второто ни посещение на Африка ще е по сходен маршрут, но съм силно изкушена. Затова се надявам да помогнеш на @Фил освен с организацията и приятната компания, също и с дооцветяване и описания от впечатленията ви 🙂 Според мен ще ви хареса. Освен животинките там е чисто, а природата интересна. Около самия водопад са трите граници и без тежки преходи в рамките на седмица може да се съчетаят сафарита по суша и вода, топ локации за залез, хубава, вкусна и евтина храна. А водопадът е много красив. Няма много комари и хапещи гадинки, Марти, но теб може и да те намерят. 😊😍 7 1 Връзка към коментар
Популярно мнение liliya Публикувано: 23 март Популярно мнение Сподели Публикувано: 23 март Една бърза Малта :) Валета, Марсашльок и Трите града... 57 1 Връзка към коментар
Популярно мнение ven62 Публикувано: 23 март Популярно мнение Сподели Публикувано: 23 март Черепишкия манастир: и около него. Ритлите: и дядо Йоцо гледа: ... това "вижда": 60 1 Връзка към коментар
Популярно мнение Argentique Публикувано: 24 март Популярно мнение Сподели Публикувано: 24 март Този месец не летя никъде за първи път от доста време и запълвам някои липси, дето уж са близо, но все не стигам там. Епископската базилика, Пловдив. Препоръчвам. 🙂 Магнолията пред общината. Много е приятно, пеят птички, има занимания за деца - в специален кът и не само. Най-сетне Argentique и тя влезе в телевизора! С пиле! 🙂 51 1 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 24 март Сподели Публикувано: 24 март Преди 1 час, Argentique каза: Най-сетне Argentique и тя влезе в телевизора! @домосед в същия телевизор два дни по-рано 28 5 Връзка към коментар
Asya Assenova Публикувано: 24 март Сподели Публикувано: 24 март На Витоша между две пътувания. Приказно е, а и после всичко е по-сладко. 40 1 Връзка към коментар
Популярно мнение Zaro Публикувано: 24 март Популярно мнение Сподели Публикувано: 24 март Докарах чавето на ски на Мальовица. И докато го чаках, отбих се до върха. Допусна ме. Беше магично. 42 14 Връзка към коментар
jul Публикувано: 24 март Сподели Публикувано: 24 март преди 21 часа, Tedy каза: Според мен ще ви хареса. Освен животинките там е чисто, а природата интересна. Около самия водопад са трите граници и без тежки преходи в рамките на седмица може да се съчетаят сафарита по суша и вода, топ локации за залез, хубава, вкусна и евтина храна. А водопадът е много красив. Няма много комари и хапещи гадинки, Марти, но теб може и да те намерят. 😊😍 И аз ще съм благодарна, ако споделиш логистиката ✌️ Може и да съм изпуснала, ама май само чакането по летищата хванах от пътуването ви 😄 1 3 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 24 март Сподели Публикувано: 24 март Арменска връбница в Пловдив 38 Връзка към коментар
Argentique Публикувано: 24 март Сподели Публикувано: 24 март преди 2 часа, домосед каза: @домосед в същия телевизор два дни по-рано Вече официално започвам да си водя класация в хронологичен ред за случайни споделени съвпадения (изключвам самолети и летища, че много писане ще пада). 1. Нощуване с @Георги Матеев в една стая (не по едно и също време). Повече инфо: https://magelanci.com/forums/topic/6859-в-момента-съм/?do=findComment&comment=587980 2. Пребиваване с @домосед в един и същи телевизор (също не по едно и също време). 3. .... предстои... (нека е изненада).... Между другото, ако идва някой насам (Пловдив/Асеновград) и силно му липсва компания, да драсва един ред, може да му съставя такава – често съм с гъвкаво работно време. 10 1 12 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега