iMari Публикувано: 18 юли Публикувано: 18 юли преди 12 часа, crazyhorse каза: В Есте, Венето.В очакване на великаните Deep Purple! Това хубаво, ама нищо не казваш какво стана след закуската?! 🙃 1 6
crazyhorse Публикувано: 18 юли Публикувано: 18 юли преди 5 часа, iMari каза: Това хубаво, ама нищо не казваш какво стана след закуската?! 🙃 Нямаше такава,но пък хладилника беше зареден подобаващо...🤭 4 3 10 1
Miladina Публикувано: 18 юли Публикувано: 18 юли ⁶От вторник сме на албанска земя. Тирана не ни привлече. Отседнали сме в Дуръс. Дали, защото още не сме си настроили чакрите на отпускарска вълна, дали от рязката промяна на първоначалните ни планове, впечатленията ни са доста разнопосочни - интересна природа, сървисът яко куца, цените - като че ли по - ниски от София. Днес се разходихме до Котор. Стори ми се доста прехвалено. 35 4
muchachote Публикувано: 18 юли Публикувано: 18 юли Привет от любимия, най- любимия ми български черноморски град, Созопол ♥️ 43 1
Дани Магелани Публикувано: 18 юли Публикувано: 18 юли Много хубава мини магелански среща с @ivailo_radev и малкото магеланче Алекс в Дюселдорф. Благодаря за отделеното време и приятната компания! 16 3
Популярно мнение jorocontrola Публикувано: 18 юли Популярно мнение Публикувано: 18 юли Джиткаме по Рейн. Laufenburg: Bad Säckingen: 50 1
cck Публикувано: 18 юли Публикувано: 18 юли преди 17 часа, Mary каза: В Норвегия. Супер! Чудесни гледки! Весело изкарване. — За да не съм оф топик: Аз приключих с тазгодишната Норвегия и се преместих в Гърция 🙂 Поздрави от втория ръкав на Халкидики. 40 2
ivailo_radev Публикувано: 18 юли Публикувано: 18 юли преди 4 часа, Дани Магелани каза: Много хубава мини магелански среща с @ivailo_radev и малкото магеланче Алекс в Дюселдорф. Благодаря за отделеното време и приятната компания! И аз много се радвам, че се получи срещата и че времето не ни изненада. 8
ivailo_radev Публикувано: 19 юли Публикувано: 19 юли @Дани Магелани, само да спомена, че Алекс ми наду главата през единия час път до нас. Нали съм бил казал, че трябва да помагаме на хората, които нямат къде да живеят и да ядат. Защо тогава сме оставили леличката на гарата, тя къде ще живее? Казвам му: "Тате, тя ще спи в хотела, аз как да я доведа вкъщи?" Алекс: "Може да я сложим отзад на колелото при мен и да спи в хола" Един час, един час не млъкна. Всякакви ценности, които съм се опитвал да му вкарам в главата, ги направих на пух и прах след като те оставихме да спиш на хотел и не те качихме на колелото. :D 4 35
Дани Магелани Публикувано: 19 юли Публикувано: 19 юли Преди 1 час, ivailo_radev каза: @Дани Магелани, само да спомена, че Алекс ми наду главата през единия час път до нас. Нали съм бил казал, че трябва да помагаме на хората, които нямат къде да живеят и да ядат. Защо тогава сме оставили леличката на гарата, тя къде ще живее? Казвам му: "Тате, тя ще спи в хотела, аз как да я доведа вкъщи?" Алекс: "Може да я сложим отзад на колелото при мен и да спи в хола" Един час, един час не млъкна. Всякакви ценности, които съм се опитвал да му вкарам в главата, ги направих на пух и прах след като те оставихме да спиш на хотел и не те качихме на колелото. :D Много е миличък! Възпитали сте добър човек! Довечера ще ви звънна да го успокоя, че има къде да спя и какво да ям. 3 1 1 8
zon Публикувано: 19 юли Публикувано: 19 юли @ivailo_radev ти си в Дюселдорф, нали? Да взема да отскоча 🙃😅 1
Популярно мнение Mary Публикувано: 20 юли Популярно мнение Публикувано: 20 юли Остров Senja, Норвегия 44 14
ДиянаВ Публикувано: 21 юли Публикувано: 21 юли Гданск - подреден и пъстър Който иска хлад през лятото, да внимава какво си пожелава😉 Днес ще се борим с дъжд и вятър, но поне в понеделник и вторник най-известните им музеи са безплатни. 45 1 3
Дани Магелани Публикувано: 21 юли Публикувано: 21 юли Франкфурт Един подминаван град през транзита на летището. Била съм само на коледен базар. Сега усетих града и ми хареса много! И цените. На самия стар площад ресторантче, в което сядаш обядваш на цени почти като на улична храна. А сандвич с вурст на улицата е 3-4 евро. И при тях чуждото е скъпо, но не щадят мачата, от което нощес не спах. 39
Иван Попов Публикувано: 21 юли Публикувано: 21 юли Езерото Блед с колегите – едно от онези места, които изглеждат още по-красиви на живо, отколкото на снимки. Спокойствие, невероятни гледки и истинска приказка сред природата. 🇸🇮 37 3
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега