ven62 Публикувано: 14 септември, 2016 Сподели Публикувано: 14 септември, 2016 И малко сме като в Анталия - пъъълно е тази година с турци.Аз за пръв път виждам на Тасос от толкова години такова турско нашествие.Щом и в хотела са взели една момък, говорещ турски за преводач. И кво къпане падаааа, ей ви една г'жа по монокини: 20160914_131103.jpg20160914_131132.jpg Извинете за качеството, ама нали съм таен папарак. (( Мале-е-е, тичай и кажи на тая, че и се виждат китките. Ако мъжа и я усети - не ми се мисли. 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 14 септември, 2016 Сподели Публикувано: 14 септември, 2016 Мале-е-е, тичай и кажи на тая, че и се виждат китките. Ако мъжа и я усети - не ми се мисли.Хе,хе, той мъж и е тук и зорко следи мацките наоколо,та за туй е работата изпусната - не само китки, ами и табаните и са голи.А що селфита се направиха, предполагам социалните мрежи пращят от снимки като моите."На, видите ли, ние сме в Гърция на море".Абе, смеем се ние, ама то си е тъжно. 3 Връзка към коментар
ECC Публикувано: 14 септември, 2016 Сподели Публикувано: 14 септември, 2016 Мостар Сутринта започнахме с водопадите Кравице Продължаваме към Сараево,Вишеград и Дрвен град 44 Връзка към коментар
Rositsa88 Публикувано: 14 септември, 2016 Сподели Публикувано: 14 септември, 2016 Роскилде, Дания - Музей Викингски кораби 36 Връзка към коментар
Мирослав Василев Публикувано: 14 септември, 2016 Сподели Публикувано: 14 септември, 2016 Атина и Пирея 34 Връзка към коментар
ECC Публикувано: 14 септември, 2016 Сподели Публикувано: 14 септември, 2016 (редактирано) Дрвен град Естествено сега сме в библиотеката Редактирано 14 септември, 2016 от Emil Chakalov 29 Връзка към коментар
П.Кръстев Публикувано: 16 септември, 2016 Сподели Публикувано: 16 септември, 2016 Първа спирка - Загреб. Много е спокойно в стария град. Вечеря и няколко бири в Mali Medo. 15 Връзка към коментар
bad kid Публикувано: 16 септември, 2016 Сподели Публикувано: 16 септември, 2016 От онзи ден, последно утро в Кисамос 48 Връзка към коментар
mililia Публикувано: 16 септември, 2016 Сподели Публикувано: 16 септември, 2016 Поздрави от Венеция - дъждовна и начумерена. 35 Връзка към коментар
alienad Публикувано: 18 септември, 2016 Сподели Публикувано: 18 септември, 2016 Изгрев на Фичоза и плаж на Траката - все още е супер морето! 35 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 18 септември, 2016 Сподели Публикувано: 18 септември, 2016 Изгрев на Фичоза Е как да не го лайкна 15 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 18 септември, 2016 Сподели Публикувано: 18 септември, 2016 и плаж на Траката - все още е супер морето! E, моя си плаж... как да не го лайкна? 3 Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 18 септември, 2016 Сподели Публикувано: 18 септември, 2016 image.jpg Естествено сега сме в библиотеката Като гледам какво четене пада ... ще ви заболят главите от много нАука. 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 18 септември, 2016 Сподели Публикувано: 18 септември, 2016 Е как да не го лайкна Бреййй, на Фичо и плаж му кръстили!На някои хора всички си им се подрежда!)) 7 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 19 септември, 2016 Сподели Публикувано: 19 септември, 2016 На път за Санторини малък стоп на крайбрежната на Солун. Градският транспорт стачкува до утре. На чаша розе на брега на нашето (Софийското) море. Наздраве от мен и Радостина! 18 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 19 септември, 2016 Сподели Публикувано: 19 септември, 2016 На път за Санторини малък стоп на крайбрежната на Солун. Градският транспорт стачкува до утре. На чаша розе на брега на нашето (Софийското) море. Наздраве от мен и Радостина! Ооо, Дани, тъкмо се чудех къде се загуби. Поздрави на Санторини ;) 2 Връзка към коментар
bad kid Публикувано: 19 септември, 2016 Сподели Публикувано: 19 септември, 2016 София преди дъжда 39 Връзка към коментар
Популярно мнение П.Кръстев Публикувано: 19 септември, 2016 Популярно мнение Сподели Публикувано: 19 септември, 2016 Два страхотни дни във Венеция! Днес бяхме във Верона, а утре продължаваме към Тоскана 53 Връзка към коментар
Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 20 септември, 2016 Популярно мнение Сподели Публикувано: 20 септември, 2016 Слънчев поздрав от прекрасната Сардиния (Сан Теодоро) 62 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 20 септември, 2016 Сподели Публикувано: 20 септември, 2016 (редактирано) Слънчев поздрав от прекрасната Сардиния (Сан Теодоро) 20160920_175103.png Жорее, ти къде се загуби? Тия дни се чудех, пък то било по Сардинско. Видяхте ли се родАта на чичко Гарибалди? Редактирано 20 септември, 2016 от AlexandraKo 2 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 20 септември, 2016 Сподели Публикувано: 20 септември, 2016 Сутринта на черния плаж Камари, а след обяд на черния плаж Периса. Дели ги една скала, но каква... За да се стигне от единия до другия трябва да се обиколи половината остров Санторини с автобус, но е прекрасно! 34 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 20 септември, 2016 Сподели Публикувано: 20 септември, 2016 (редактирано) Сутринта на черния плаж Камари, а след обяд на черния плаж Периса. Дели ги една скала, но каква... За да се стигне от единия до другия трябва да се обиколи половината остров Санторини с автобус, но е прекрасно! Dani Magelani се обозначи. До тук добре. Чакаме и "петимата от запаса", начело с Фичо. А аз да си кажа за Vlychada beach. Станах като оня с краставицата ... и 95% вода. Редактирано 20 септември, 2016 от ven62 4 Връзка към коментар
Популярно мнение П.Кръстев Публикувано: 20 септември, 2016 Популярно мнение Сподели Публикувано: 20 септември, 2016 (редактирано) Вече сме в Тоскана, Флоренция е страхотна. Нещото, което ме впечатли повече обаче е мястото, на което сме отседнали. Стефано е 63 годишен фармацевт, напуснал голяма фармацевтична компания на висок пост когато бил на 50 години, за да се занимава с отглеждането на маслинови дръвчета и производството на зехтин. Тук (на 15 км южно от Флоренция, на един хълм със страхотна гледка към града), където сме в момента, неговото семейство живее от десетки години и имат 500 декара земя и над 2900 маслинови дървета. Електричеството си произвежда сам (с фотоволтаици), а в имота има и изворна вода, която пречиства и дори разпределя към съседните имоти - абсолютно независим от нищо. Стефано беше така добър да ни покани и в неговата къща (на 10 метра от тази, която дава под наем), която е обзавел напълно сам. Жена му също беше много любезна. Може би изгубихме един час (или може би трябва да кажа "спечелихме"?) докато ни показваше всичко, дори и мазето. Не ми беше удобно да снимам - само щракнах кухнята (обърнете внимание на гозбата на котлона - миризмата не мога да я опиша). Уникално място, бих препоръчал на всеки да го посети когато е в Тоскана! По-класическо италиянско място от това, според мен, няма! Редактирано 20 септември, 2016 от П.Кръстев 68 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 21 септември, 2016 Сподели Публикувано: 21 септември, 2016 Давай линка де, мястото е страхотно! Ние бяхме в едно такова до Виченца и вече сме люти фенове на агротуризма. 4 Връзка към коментар
captain_oveur Публикувано: 21 септември, 2016 Сподели Публикувано: 21 септември, 2016 Вече сме в Тоскана, Флоренция е страхотна. image.jpeg Кръстев! Тази снимчица сега я взимаш и с нея - право тук! 12 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега