wiliko Публикувано: 21 септември, 2016 Сподели Публикувано: 21 септември, 2016 Добро утро от Малмю,това е гледката от прозореца на апартамента в който отседнахме 27 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 21 септември, 2016 Сподели Публикувано: 21 септември, 2016 Кръстев! Тази снимчица сега я взимаш и с нея - право тук! Да видим сега, Кръстев, кат не е бил в казармата, дали ще рече: " Тъй вярно, Г,син капитан! ;) 2 Връзка към коментар
П.Кръстев Публикувано: 21 септември, 2016 Сподели Публикувано: 21 септември, 2016 Давай линка де, мястото е страхотно! Ние бяхме в едно такова до Виченца и вече сме люти фенове на агротуризма. Fattoria La Tavernuzza Уж слагам правилния линк, но нещо не отваря директно страницата на мястото. Все пак с търсене по това има ще излезе. Намира се в близост до Grassina. Кръстев! Тази снимчица сега я взимаш и с нея - право тук! Е, тази снимка е правена с телефон, с фотоапарата са доста по-добри според мен. Като се приберем на 25-ти, ако имам ще обработя няколко и ще се опитам да хвана последния срок, сега нямам никакво време. 2 Връзка към коментар
П.Кръстев Публикувано: 21 септември, 2016 Сподели Публикувано: 21 септември, 2016 В момента - San Gimignano. Прилагам снимка от SR 222. Довечера ще споделя повече от тук, Волтера и ако остане време - Сиена. 36 Връзка към коментар
Цвете Публикувано: 21 септември, 2016 Сподели Публикувано: 21 септември, 2016 В момента съм на летище София и изпращам магеланци на пътешествия до тук трима. 16 Връзка към коментар
desislavna Публикувано: 21 септември, 2016 Сподели Публикувано: 21 септември, 2016 В момента съм на летище София и изпращам магеланци на пътешествия до тук трима. 20160921_183506.jp Ех, третият съм го изпуснала 2 Връзка към коментар
captain_oveur Публикувано: 21 септември, 2016 Сподели Публикувано: 21 септември, 2016 Ех, третият съм го изпуснала Ами освен да започнем да даваме дежурства на летището, че да не стават опущения Летище София ще бъде единственото в света, където има дежурен магеланец 15 Връзка към коментар
Childish Публикувано: 21 септември, 2016 Сподели Публикувано: 21 септември, 2016 Ех, третият съм го изпуснала Себе си брои ли? 4 Връзка към коментар
oli_mali Публикувано: 21 септември, 2016 Сподели Публикувано: 21 септември, 2016 В момента съм на благотворителен тенис мач в Милано - Djokovic and Friends (със специалното участие на Серена Уилямс) 22 Връзка към коментар
ESK Публикувано: 21 септември, 2016 Сподели Публикувано: 21 септември, 2016 Корфу ... от няколко дни вали ... и въпреки дъждът пак е красиво ... Барбати ... незнам защо решихме, че като вали не става за плаж ... 38 Връзка към коментар
wiliko Публикувано: 22 септември, 2016 Сподели Публикувано: 22 септември, 2016 Рапорт от вчерашния ден : Малмю,Лунд, Хелсинборг,Хилерод и нощувка в Копенхаген, възползвахме се от Оресунд кард и посетихме кулата Карнан и замъка Фредерикборн. 42 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 22 септември, 2016 Сподели Публикувано: 22 септември, 2016 Рапорт от вчерашния ден : Малмю,Лунд, Хелсинборг,Хилерод и нощувка в Копенхаген, възползвахме се от Оресунд кард и посетихме кулата Карнан и замъка Фредерикборн. Лелееее, ми вие от приказка, в приказка с тези замъци. Големи красоти, пък, гледам и временцето е хубаво. Браво на вас, страхотни снимки. Ей сега ще се появи Капитански и ще ти нареди веднага да отиваш в темата за календара с тези снимки. ;) 3 Връзка към коментар
Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 22 септември, 2016 Популярно мнение Сподели Публикувано: 22 септември, 2016 Вече сме в Santa Teresa di Gallura и се радваме на още един слънчев ден в Сардиния. Имам и нов мъркащ приятел 58 Връзка към коментар
mililia Публикувано: 22 септември, 2016 Сподели Публикувано: 22 септември, 2016 Като гледам снимката, не съм сигурна кой е по - мъркащ от удоволствие. 5 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 22 септември, 2016 Сподели Публикувано: 22 септември, 2016 Видимо всички магеланци по света ги е огряло слънце )) 6 Връзка към коментар
Mary Публикувано: 22 септември, 2016 Сподели Публикувано: 22 септември, 2016 На Панчаревското езеро! 31 Връзка към коментар
Worldismine Публикувано: 22 септември, 2016 Сподели Публикувано: 22 септември, 2016 В момента съм на благотворителен тенис мач в Милано - Djokovic and Friends (със специалното участие на Серена Уилямс) IMG_20160921_224006.jpg IMG_20160921_224015.jpg IMG_20160921_224159.jpg Поздрави на Джокера -умирам за него 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 22 септември, 2016 Сподели Публикувано: 22 септември, 2016 Преглеждам си снимките, ето няколко от първия ден на пожара в Тасос: Снимала съм от ферито на път за острова. 7 Връзка към коментар
П.Кръстев Публикувано: 22 септември, 2016 Сподели Публикувано: 22 септември, 2016 (редактирано) За Двореца на дожите взех билети онлайн и чакахме 1 минута, но за Санта Мария Дел Фиоре взехме на място. Черна точка за мен. Редактирано 22 септември, 2016 от П.Кръстев 14 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 22 септември, 2016 Сподели Публикувано: 22 септември, 2016 За Двореца на дожите взех билети онлайн и чакахме 1 минута, но за Санта Мария Дел Фиоре взехме на място. Черна точка за мен. image.jpeg Каква черна точка - таз опашка е заешка.Ние като бяхме миналия месец, опашката беше толкова голяма, че не и се видеше краят, извит по съседните улички. 2 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 22 септември, 2016 Сподели Публикувано: 22 септември, 2016 Dani Magelani се обозначи. Чака А аз да си кажа за Vlychada beach. Станах като оня с краставицата ... и 95% вода. Станахме три магеланки на Санторини.Моля те дай линк за кола под наем! Връзка към коментар
Гост Публикувано: 22 септември, 2016 Сподели Публикувано: 22 септември, 2016 (редактирано) Станахме три магеланки на Санторини. Моля те дай линк за кола под наем! Дани, не ви трябва линк! Бухвайте се на място. Много фирми има. Ако сте две, горещо препоръчвам АТВ П.П. Питайте в хотела - те са мафия там Редактирано 22 септември, 2016 от Гост Връзка към коментар
Ех Пламене... Публикувано: 22 септември, 2016 Сподели Публикувано: 22 септември, 2016 ... в Стара Загора и се приготвяме да си лягаме с 3-годишната ми щерка ... безценно!!! 9 Връзка към коментар
БраниB Публикувано: 22 септември, 2016 Сподели Публикувано: 22 септември, 2016 Каква черна точка - таз опашка е заешка. Ние като бяхме миналия месец, опашката беше толкова голяма, че не и се видеше краят, извит по съседните улички. Флоренция е празна през ноември...Такъв кеф... Ама и като валеше, не беше много приятно, ама не може всичко да е наред. 1 Връзка към коментар
krasen_denev Публикувано: 23 септември, 2016 Сподели Публикувано: 23 септември, 2016 Вчера бяхме на Плитвичките езера-страшен кеф.Очите са ми пълни с незабравими пейзажни гледки! Сводката я правя днес поради липсата на интернет във вчерашния ден.Сега изчезвам пак на езерата.Лек ден на всички!!! Плитвички езера. 45 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега