Sun4o Публикувано: 17 септември, 2014 Сподели Публикувано: 17 септември, 2014 Ние бяхме точно в другия край на стадиона и освен глупаво върнатата топка от Александров към вратаря, друго не се видя. От малък съм фен на Ливърпул, от друга страна съм българин, стана и супер мач, абе пълно щастие - както викат сърбите - сега вече моем да умрем 2 Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 17 септември, 2014 Сподели Публикувано: 17 септември, 2014 В момента съм ... на работа 3 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 17 септември, 2014 Сподели Публикувано: 17 септември, 2014 ...транзит в Атина, на път за Миконос. Забавното е, че в самолета на седалката зад мен седеше Симеон Сакскобурготски Явно са му свършили паричките за бизнес класа и горкия се мъчеше наравно с простолюдието. Успях да направя една папарашка снимка в автобуса, който ни кара към терминала: 11 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 17 септември, 2014 Сподели Публикувано: 17 септември, 2014 (редактирано) ...транзит в Атина, на път за Миконос. Забавното е, че в самолета на седалката зад мен седеше Симеон Сакскобурготски Явно са му свършили паричките за бизнес класа и горкия се мъчеше наравно с простолюдието. Ти пък чак да са му свършили паричките.. той е пътешественик от малък. Редактирано 17 септември, 2014 от Polina Връзка към коментар
mililia Публикувано: 17 септември, 2014 Сподели Публикувано: 17 септември, 2014 ...транзит в Атина, на път за Миконос. Забавното е, че в самолета на седалката зад мен седеше Симеон Сакскобурготски Явно са му свършили паричките за бизнес класа и горкия се мъчеше наравно с простолюдието. Успях да направя една папарашка снимка в автобуса, който ни кара към терминала: 10694855_10202438296347973_1183137370_n.jpg Ех, Матеев ние още чакаме подробен разказ и снимки от Северна Корея, а ти вече си отпрашил за Цикладите. Снимката със Сакскобурготски може и да е папарашка, ама аз не мога да повярвам, че сте пътували заедно, докато не го видя (Симеон Сакскобурготски) на снимка, развял магеланското ни знаме . 3 Връзка към коментар
Мрън Публикувано: 17 септември, 2014 Сподели Публикувано: 17 септември, 2014 Аз само да кажа на Георги да има едно наум: току-виж си видял снимката, постната тук в някой клюкарски сайт/ вестник. Имаше доста подобни случаи в един друг форум.... Връзка към коментар
Гост Публикувано: 17 септември, 2014 Сподели Публикувано: 17 септември, 2014 Катания. Храната - перфектна! Условията - кошмарни! Хората (хотели, магазини, заведения) - прекрасни! Свалячите по улицата + мигрантите + мърсотията навсякъде и невъзможността да дишаш още в 9 сутринта - кошмар! И като тегля чертата - Италия явно не е "моята" страна. Утре поне ще имам повече време да разгледам, дано нещичко пообърне представите ми. Но не се чувствам добре тук. Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 17 септември, 2014 Сподели Публикувано: 17 септември, 2014 Ех, Матеев ние още чакаме подробен разказ и снимки от Северна Корея, а ти вече си отпрашил за Цикладите. Снимката със Сакскобурготски може и да е папарашка, ама аз не мога да повярвам, че сте пътували заедно, докато не го видя (Симеон Сакскобурготски) на снимка, развял магеланското ни знаме . Разказът и снимките от Северна Корея ще отнемат малко време. Прекалено много впечатления и кадри са, та няма да е хич лесно И за съжаление знамето не беше в мен, иначе веднага щях да го засиля към Симеон С. Аз само да кажа на Георги да има едно наум: току-виж си видял снимката, постната тук в някой клюкарски сайт/ вестник. Имаше доста подобни случаи в един друг форум.... Да са живи и здрави, официално им подарявам правата върху снимката. Аз отивам на плаж Миконос - голяма красота. 6 Връзка към коментар
ECC Публикувано: 17 септември, 2014 Сподели Публикувано: 17 септември, 2014 Разказът и снимките от Северна Корея ще отнемат малко време. Прекалено много впечатления и кадри са, та няма да е хич лесно И за съжаление знамето не беше в мен, иначе веднага щях да го засиля към Симеон С. Да са живи и здрави, официално им подарявам правата върху снимката. Аз отивам на плаж Миконос - голяма красота. Миконос е супер.Може би най-красивият гръцки остров за мен. 1 Връзка към коментар
ruwenzogy Публикувано: 17 септември, 2014 Сподели Публикувано: 17 септември, 2014 Последен ден в Алгарве. Океана беше много бурен. Утре летим за Брюксел. 10 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 17 септември, 2014 Сподели Публикувано: 17 септември, 2014 На кой полет е бил Царя ? Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 17 септември, 2014 Сподели Публикувано: 17 септември, 2014 На кой полет е бил Царя ? OA6857 / EY3761 / A3857 за Атина. 1 Връзка към коментар
Kaloyan89 Публикувано: 17 септември, 2014 Сподели Публикувано: 17 септември, 2014 (редактирано) Аз съм в Сен Луи, Сенегал - старата столица на Френска Западна Африка. Прекрасно е тук - стари но добре поддържани сгради от колониално време, рибари и пироги,красота и романтика. Само нахалните търговци и гидове развалят обстановката, но пълно щастие няма. Редактирано 17 септември, 2014 от Kaloyan89 13 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 18 септември, 2014 Сподели Публикувано: 18 септември, 2014 Добро утро от Миконос. Гледката от стаята ми определено действа зареждащо... и мързеливо 4 Връзка към коментар
mililia Публикувано: 18 септември, 2014 Сподели Публикувано: 18 септември, 2014 Добро утро от Миконос. Гледката от стаята ми определено действа зареждащо... и мързеливо IMG_20140918_084232.jpg Гледката към плаж Парадайз ли е? Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 18 септември, 2014 Сподели Публикувано: 18 септември, 2014 Гледката към плаж Парадайз ли е? Да, към Paradise Beach. Връзка към коментар
maialearrosto Публикувано: 18 септември, 2014 Сподели Публикувано: 18 септември, 2014 На среща с млада врачанка край пещерата Леденика. Другари, Врачанският Балкан е твърде красив, врачанските вина - също, а за врачанките - ехей, думи нямам... та-а-а, заповядайте... 5 Връзка към коментар
wilks Публикувано: 18 септември, 2014 Сподели Публикувано: 18 септември, 2014 В Kanaal Kraft в центъра на София с чаша Duvel, за край на приятна вечер с добри приятели. Страхотно място Идеално за ценителите на белгийската бира, включително и няколко trappist. 4 Връзка към коментар
ruwenzogy Публикувано: 19 септември, 2014 Сподели Публикувано: 19 септември, 2014 Прекрасният белгийски град Брюж - последен ден от нашето двуседмично пътуване. Утре се прибираме за да успеем да присъсътваме на важната магеланска сбирка на по бирка... 6 Връзка към коментар
wilks Публикувано: 20 септември, 2014 Сподели Публикувано: 20 септември, 2014 Знaм, че много хорa от форумa сa посещaвaли Бaрселонa. Но мaй сaмо aз и jennie по време нa нaй-големия прaзник в грaдa - Festa major de La Merce. Колкото пъти отидa в Бaрселонa, винaги първото нещо, което снимaм кaто излязa от стaнция P. de Gracia, e След товa спирaм зa крaтко дa погледaм кaк се сменят цветовете нa фонтaнa A днес и веднaгa нaпрaво нa пaртито (едно от многобройните, но товa нa Плaсa Еспaня нa мен ми хaресвa нaй-много A нaй-интересното тепървa предстои 9 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 20 септември, 2014 Автор Сподели Публикувано: 20 септември, 2014 В Банско. Града изглежда все едно зомби апокалипсиса е настъпил, буквално няма кой да те напсува по центъра. Днес ще щурмуваме Безбог и може би Полежан. 2 Връзка към коментар
Gamina Публикувано: 20 септември, 2014 Сподели Публикувано: 20 септември, 2014 Хубаво време ви пожелавам Аз ей сега тръгвам към Пловдив. Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 20 септември, 2014 Сподели Публикувано: 20 септември, 2014 На пъстърва в една кръчма - рибарник до Калофер. Връзка към коментар
Polina Публикувано: 20 септември, 2014 Сподели Публикувано: 20 септември, 2014 В Пловдив, на биричка... Супата я отложихме за утре. Връзка към коментар
Hollywood Публикувано: 20 септември, 2014 Сподели Публикувано: 20 септември, 2014 Добро утро от Миконос. Гледката от стаята ми определено действа зареждащо... и мързеливо IMG_20140918_084232.jpg Какво им харесвате на тези лунни пейзажи или местните плащат на туристите 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега