Edem Публикувано: 11 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 11 октомври, 2016 Аз пък много харесах Израел, определено е мой тип място. А хората бяха повече от любезни - от шофьора на маршрутката който ни изпрати с "Добре дошли в Израел!" до служителите на туристическия офис в Лондон, които ми съдействаха за издаване на Pilgrim Certificate с напечатаното ми име, а не като от тур агенция бланка и всеки си го надписва собственоръчно. Да не говорим, че ми го изпратиха в България с официален плик от Министерството на туризма и кратко писмо, с благодарност че съм посетил Светите земи. Такива неща топлят. 8 Връзка към коментар
slujitel Публикувано: 11 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 11 октомври, 2016 И аз съм от тези, които много харесват Израел. 5 Връзка към коментар
eloena Публикувано: 11 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 11 октомври, 2016 Да! Специално отидохме да видим дали е синьо лятото през ... октомври. Много очарователно градче е. Днес имаше някакъв празник и всички бяха облечени много тържествено: IMG_5665.PNG IMG_5666.JPG IMG_5667.JPG IMG_5669.JPG IMG_5670.PNG Tо там си е един безкраен празник, когато и да отидеш! Любимата ми Нерха! 4 Връзка към коментар
iaia_mama Публикувано: 12 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 12 октомври, 2016 Днес няколко гледки от Фюсен 37 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 12 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 12 октомври, 2016 Грузия 41 Връзка към коментар
traveler Публикувано: 12 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 12 октомври, 2016 (редактирано) А някой нагази ЛУКА.Хареса ми повече от пиза. Макар и с главата надолу! Редактирано 12 октомври, 2016 от traveler 17 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 13 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 13 октомври, 2016 В самолета, на летището в Кернс,пътуваме за Дарвин. 19 Връзка към коментар
Популярно мнение iaia_mama Публикувано: 13 октомври, 2016 Популярно мнение Сподели Публикувано: 13 октомври, 2016 (редактирано) Близо два часа го дебнах от пътеката над Мариен брюке, замръзнах... Но накрая бях възнаградена - буквално за секунди великолепният замък на лудия крал Лудвиг направо надникна и отново потъна в непрогледната мъгла... Всъщност изобщо не е бил луд, мисля си, след като този замък сега осигурява препитанието на хиляди хора от цял свят и носи значителни приходи за туризма в Германия Редактирано 13 октомври, 2016 от iaia_mama 53 Връзка към коментар
cumalissa Публикувано: 13 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 13 октомври, 2016 Правя любов.Взимаме се .Няма фото. 8 Връзка към коментар
captain_oveur Публикувано: 13 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 13 октомври, 2016 Ха така, Кума Лисо! Make love, not war, pesak i ciment! 10 Връзка към коментар
Костов Публикувано: 13 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 13 октомври, 2016 Важното е, че се взимате КумаЛисо. Щото аз като гледам ония филми дето пише 18+ , винаги се чудя - Тия младите дъл ша са земат накрая?!?! 6 Връзка към коментар
Duke Публикувано: 13 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 13 октомври, 2016 Аз пък тъкмо пръднах. Без да искам, разбира се... 8 Връзка към коментар
rik4o Публикувано: 13 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 13 октомври, 2016 Аз пък тъкмо пръднах. Без да искам, разбира се... А фото има ли? 6 Връзка към коментар
Костов Публикувано: 13 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 13 октомври, 2016 Моля ви, съобразявайте се със заглавието на темата което е В момента съм...Сега, КумаЛиса прави любов, ама къде не е ясно. Същото се отнася и за Др. Duke - пръднал без да иска, ама къде, не става ясно. Аз да си кажа пия ракия в новата кухня. Снимки няма защото Костова старша, Костова младша и котарака Мърморко спят, всъщност Мърморко не спи но не може да се научи да прави снимки. 13 1 Връзка към коментар
obsession Публикувано: 13 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 13 октомври, 2016 Смея се с глас на предните постове...за жалост-в скучен апартамент, на дивана... 8 Връзка към коментар
Роца Публикувано: 14 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 14 октомври, 2016 (редактирано) Оправихте ми сутринта с последната дискусия Иначе и при мен не е екзотично - с чая пред форума на личния компютър, докато зад мен служебният ме гледа укорително. Редактирано 14 октомври, 2016 от Роца 9 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 14 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 14 октомври, 2016 Седя си пред компютъра и се смея със сълзи! Вдигнахте ми настроението! Хубав ден! 4 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 14 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 14 октомври, 2016 (редактирано) ...за жалост-в скучен апартамент, на дивана... ама и ти ли ... любов...? Редактирано 14 октомври, 2016 от Фичо 4 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 14 октомври, 2016 Автор Сподели Публикувано: 14 октомври, 2016 Може ли да върнем темата към първоначалното и предназначение? 6 Връзка към коментар
infinity Публикувано: 14 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 14 октомври, 2016 Близо два часа го дебнах от пътеката над Мариен брюке, замръзнах... Но накрая бях възнаградена - буквално за секунди великолепният замък на лудия крал Лудвиг направо надникна и отново потъна в непрогледната мъгла... Всъщност изобщо не е бил луд, мисля си, след като този замък сега осигурява препитанието на хиляди хора от цял свят и носи значителни приходи за туризма в Германия А аз си мислех, че нямам късмет с времето преди няколко дни: 43 Връзка към коментар
stebal Публикувано: 14 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 14 октомври, 2016 В Атина ...само ако някой посмее да ми каже , че София е мръсен град ... 8 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 14 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 14 октомври, 2016 (редактирано) В Австралия има още едно място, което е точно като Улуру.Това е Свещената планина Ubir, намираща се в парка Какаду.Невероятно място, на мен ми хареса даже повече от Улуру, вчера направихме кратко катерене, за да разгледаме невероятни скални рисунки, изумителни, като се има предвид, че са запазени от няколко хиляди години. Хотелът ни се нарича Крокодил и сградата е като един голям крокчо , опънат в пустинята.Ние сме в коремчето на крокодилаКискаме се, че това е най - скъпата част от крокодилската кожа,тука се харчи по 40AUD за кв. см. Редактирано 14 октомври, 2016 от AlexandraKo 32 Връзка към коментар
bobole4e Публикувано: 14 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 14 октомври, 2016 Порто. Много ми харесва. За 5 часа успяхме да обиколим и видим всичко, което бях набелязала за деня. Плюс приятна вечеря край реката. Времето също е прекрасно. Утре Брага и Гимараеш. 41 Връзка към коментар
Masmiya Публикувано: 15 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 15 октомври, 2016 На летището в Доха в очакване на полета за Сидни и началото на нашето 4 седмично приключение. Тук има малък, но практичен и празен детски кът,където моето почти 7-месечн момче току що пролази назад за пръв път. Така де, не случайно аватарът ми е с надпис The world is my playground. 38 Връзка към коментар
Lyubina Публикувано: 15 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 15 октомври, 2016 Leuven, за пореден път. Разходка и посещения на любими места. Както се казваше в един стаааар виц: "Хорошо спомнить" На снимките - любимата ни кръчма Domus 25 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега