rik4o Публикувано: 22 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 22 октомври, 2016 (редактирано) Добре направи, че добави и хапването. Чакаме и пийването. Редактирано 22 октомври, 2016 от rik4o Връзка към коментар
Гост Публикувано: 22 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 22 октомври, 2016 На Оксфорд стрийт за 12 часа между полетите Вилнюс-София. Не е спонтанно. Правя го всяка година. На отиване - разходка и хапване , на връщане шопинг и хапване. Още няма много украса, но коледния дух витае. Както винаги магазинът е този. Жените знаят защо. А ресторантчето е това. Порцията е за 3-4 жени или за 2 мъже. С напитката е 20 паунда. И нямаше китайци, само местни, ако в Лондон някой е местен. Следващият път дано е топло - и цветно - и да те упътя кой влак да хванеш за Surrey Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 22 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 22 октомври, 2016 Добре направи, че добави и хапването. Чакаме и пийването. Там пих кола, иначе как ще стигна до летището, а сега си забърках коктейл в бизнес салона на Лутън. И... бира, но...в съотвтната рубрика. 6 Връзка към коментар
Branko Публикувано: 22 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 22 октомври, 2016 След опита в Берген не свикна ли с дъжда? В Берген времето беше слънчево,казаха че имаме голям късмет,първия хубав уикед от началото на годината 2 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 22 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 22 октомври, 2016 В Берген времето беше слънчево,казаха че имаме голям късмет,първия хубав уикед от началото на годината Това се казва късмет, а мен ме валя от Флам до Берген през цялото време на круиза по фиорда и в Берген също! Сега не мрънкай! Ето къде е Атина. Имате повод да отидете отново. 3 Връзка към коментар
alienad Публикувано: 22 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 22 октомври, 2016 Пъстра есен в Родопите, около с.Борово. 46 Връзка към коментар
wiliko Публикувано: 22 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 22 октомври, 2016 Берлин, добре е като за промоция от Раън... 39 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 22 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 22 октомври, 2016 (редактирано) На Власинското езеро. Докато някой стягат състезания, други пихме ракийки, ядохме плескавици, графче в тафче и какво ли още не... , а накрая трекче! Завършека на вечерта - на сръбска сватба!! Че даже ни почерпиха и от сватбената торта: Редактирано 22 октомври, 2016 от Polina 47 Връзка към коментар
Marisha Публикувано: 22 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 22 октомври, 2016 Garachico 33 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 23 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 23 октомври, 2016 (редактирано) Снощи писах, писах, ама нетът беше толкова куц на летището в Мале, че излязоха само едни повторения. Добре че някой го е изтрил.Благодаря! Сега да обобщя: Продължавам да съм недоволна от цените по Малдивско. Категорично смятам, че съотношението цена - качество въобще не е съотношение, ми цената така е яхнала качеството, че то изобщо не се види.( Най-келявите и грозни магнити започват от 5 долара. А на летището каква е цифромания, ще речеш, че кюлчета злато ти продават. Аз за сефте виждам крем за лице на Герлен по 500 долара кутийчето. А защо ми излиза само част от мнението? Половината го няма. После ще пиша отново. Редактирано 23 октомври, 2016 от AlexandraKo 15 Връзка към коментар
Евгени Димитров Публикувано: 23 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 23 октомври, 2016 На летището в Рейкявик, чакам си полета за Берлин. 20 Връзка към коментар
DenitsaS Публикувано: 23 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 23 октомври, 2016 На летището в Рейкявик, чакам си полета за Берлин. Не ми казвай, че си бил само на летището... 4 Връзка към коментар
Marisha Публикувано: 23 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 23 октомври, 2016 Сутрешно кафе, Las Gaviotas 22 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 23 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 23 октомври, 2016 Снощи писах, писах, ама нетът беше толкова куц на летището в Мале, че излязоха само едни повторения. Добре че някой го е изтрил.Благодаря! Сега да обобщя: Продължавам да съм недоволна от цените по Малдивско. Категорично смятам, че съотношението цена - качество въобще не е съотношение, ми цената така е яхнала качеството, че то изобщо не се види. ( Най-келявите и грозни магнити започват от 5 долара. А на летището каква е цифромания, ще речеш, че кюлчета злато ти продават. Аз за сефте виждам крем за лице на Герлен по 500 долара кутийчето. А защо ми излиза само част от мнението? Половината го няма. После ще пиша отново. Алекс, веднъж коментирахме този проблем, та нека се опитам да ти помогна. Да не ти излиза част от мнение най-вероятно си цитирала някакъв линк, в който накрая има символи при копи-пейст, които правят невидимо мнението. Правилното дейстив е да изтриеш всякакви паузи - до самия линк, не знам колко ясно го написах Ако не е имало линк, игнорирай думите ми. А за скъпотията - просто са намерили пазар и това е Не е луд този, който продава баницата... Благодаря за разказите! Връзка към коментар
Diant Публикувано: 23 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 23 октомври, 2016 Здравейте от Нюрнберг-Германия ако някой попадне в града в събота в два часа във Фрауенкирхе има разкошни песнопение. Акустиката е супер и оркестъра си заслужава. Ще кача и снимки по-късно. 10 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 23 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 23 октомври, 2016 Алекс, веднъж коментирахме този проблем, та нека се опитам да ти помогна. Да не ти излиза част от мнение най-вероятно си цитирала някакъв линк, в който накрая има символи при копи-пейст, които правят невидимо мнението. Правилното дейстив е да изтриеш всякакви паузи - до самия линк, не знам колко ясно го написах Ако не е имало линк, игнорирай думите ми. А за скъпотията - просто са намерили пазар и това е Не е луд този, който продава баницата... Благодаря за разказите! Рейни, благодаря ти!Но нищо не съм цитирала, просто написах десетина реда, пък се отпечатаха два.И така - няколко пъти, след което се отказах. Аз пиша от телефон и не зная как да слагам линкове, ако въобще може. Връзка към коментар
ECC Публикувано: 23 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 23 октомври, 2016 (редактирано) Ден втори от културно-кулинарната ни обиколка на Андалусия.Температурата не чак като при ходенето на Георги,но е около 15 градуса и почти не спира да вали. Движим се с ей това френско чудо Сутринта в Марбея все още не валеше Сега пием бири с риби и хамон в Кадиз Редактирано 23 октомври, 2016 от Emil Chakalov 36 Връзка към коментар
alienad Публикувано: 23 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 23 октомври, 2016 Избухващ изгрев над Белинташ Господарят на гората 46 Връзка към коментар
Marisha Публикувано: 23 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 23 октомври, 2016 Palmetum, Santa Cruz, ботаническа градина за палми от целия свят. 25 Връзка към коментар
Евгени Димитров Публикувано: 23 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 23 октомври, 2016 Не ми казвай, че си бил само на летището... Хаха, само там бях. Не искам да прецаквам Исландия само с два дена престой. Искам да я направя на отделно пътуване. Нямам време за повече. Затова реших да се замотая из Берлин. Между другото, като излитах вчера от Keflavik, точно за теб се сетих. Това сериозно! 5 Връзка към коментар
DenitsaS Публикувано: 24 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 24 октомври, 2016 Хаха, само там бях. Не искам да прецаквам Исландия само с два дена престой. Искам да я направя на отделно пътуване. Нямам време за повече. Затова реших да се замотая из Берлин. Между другото, като излитах вчера от Keflavik, точно за теб се сетих. Това сериозно! Еее много готино :-) Идвай в темата за Исландия и започвай да планираш за 2017, не може да се разминеш само с Keflavík 3 Връзка към коментар
pamela Публикувано: 24 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 24 октомври, 2016 Избухващ изгрев над Белинташ 20161023_073916_HDR.jpg 20161023_075808_HDR.jpg Господарят на гората 20161023_085339_HDR.jpg Страхотни снимки! Тенерифе, снимки с дрона на сина ми. И тези снимки са невероятни! Браво! 2 Връзка към коментар
ECC Публикувано: 24 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 24 октомври, 2016 На миньорското влакче по поречието на Rio Tinto 22 Връзка към коментар
iaia_mama Публикувано: 24 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 24 октомври, 2016 Здравейте от Нюрнберг-Германия ако някой попадне в града в събота в два часа във Фрауенкирхе има разкошни песнопение. Акустиката е супер и оркестъра си заслужава. Ще кача и снимки по-късно. А и някое клипче с песнопение дали няма? Връзка към коментар
Marisha Публикувано: 24 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 24 октомври, 2016 Дъгата, Тенерифе 28 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега