Георги Матеев Публикувано: 20 септември, 2014 Сподели Публикувано: 20 септември, 2014 Какво им харесвате на тези лунни пейзажи или местните плащат на туристите Ами красиво е, но всеки разбира красотата по различен начин. Пък и в моят конкретен случай - наистина ми плащат за да съм там 3 Връзка към коментар
Lindt Публикувано: 20 септември, 2014 Сподели Публикувано: 20 септември, 2014 На Лефкада сме и ни остава само един страхотен ден тук тази година. Много съм благодарна на Заро, защото можехме да пропуснем Агиофили, ако не го беше препоръчал в темата за острова.За шнорхелинг конкурираше разходката с лодка в източната част на острова. Не бях плувала с бъдещата си вечеря до днес. Имаше стотици риби, големи колкото дланта ми и плуващи без страх в кръг през целия ден. Удоволствието да си в средата на кръжащите риби е невероятно. 4 Връзка към коментар
Sara Публикувано: 20 септември, 2014 Сподели Публикувано: 20 септември, 2014 Еднодневна разходка до Провадия.Хиляди пъти сме профучавали покрай нея,гонейки далечни от нас цели,и съм се възхищавала на скалите надвиснали от двете странина града и днес решихме да я видим.Крепостта Овеч: 15 Връзка към коментар
Kaloyan89 Публикувано: 20 септември, 2014 Сподели Публикувано: 20 септември, 2014 (редактирано) Тръгвам за летище Леополд Седар Сенгор - Дакар в посока Ница. Но преди това си допивам бирата в празен изискан ресторант в луксозния квартал на Дакар - Алмади. Хапнах пресни, свежи и мърдащи морски таралежи. Утре сутрин съм в Европа, чак ми е странно. Дано не е много студено, че нямам дълги дрехи. Редактирано 20 септември, 2014 от Kaloyan89 8 Връзка към коментар
Биксбит Публикувано: 21 септември, 2014 Сподели Публикувано: 21 септември, 2014 За гъби. Намирам само за тъщата. 11 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 21 септември, 2014 Сподели Публикувано: 21 септември, 2014 Неочакван гост се присъедини към нас за обяд P.S. Сега разбрах защо пеликаните са един от символите на Миконос. 12 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 21 септември, 2014 Сподели Публикувано: 21 септември, 2014 Хъх... Ще поостанеш ли в Ница? Да ти дам телефона на сина ми - със сигурност ще те слуша зяпнал както обича пътешествия А и може да намерите общи теми, той също иска да работи (в туризма) навсякъде по света... Тръгвам за летище Леополд Седар Сенгор - Дакар в посока Ница... Връзка към коментар
Sun4o Публикувано: 21 септември, 2014 Сподели Публикувано: 21 септември, 2014 Агия Напа, Кипър. Ниси бийч. Рядко срещана кристална вода! С благодарности на форума! Те си знаят конкретно кои... 10 Връзка към коментар
Rumiana Публикувано: 21 септември, 2014 Сподели Публикувано: 21 септември, 2014 Есента идва в горите на Охайо . 14 Връзка към коментар
Kaloyan89 Публикувано: 22 септември, 2014 Сподели Публикувано: 22 септември, 2014 Rainy, аз живея тук засега. :-) Синът ти също ли? Връзка към коментар
Гост Публикувано: 22 септември, 2014 Сподели Публикувано: 22 септември, 2014 (редактирано) Rainy, аз живея тук засега. :-) Синът ти също ли? И синът ми живее(ше) там, а ти си много интересен събеседник, убедена съм, че щеше да се кефи на контакта ви, но вчера ме информира, че като свърши сезона на 1 октомври, ще се премести да потърси работа с негови приятели от Ница в Ирландия, Galway Трябва да потърся дали нямаме семейни номадски корени... хах... Радвам се, че се завърна жив и здрав от Африка! Редактирано 22 септември, 2014 от Гост Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 22 септември, 2014 Сподели Публикувано: 22 септември, 2014 Добро утро от Санторини! Денят започва с прекрасни гледки от Фира и ще продължи с плаж на Камари Бийч. 19 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 22 септември, 2014 Сподели Публикувано: 22 септември, 2014 Ей Жоро, ти се разсипа от бачкане , вземи си почини малко най-накрая 8 Връзка към коментар
aneta72 Публикувано: 22 септември, 2014 Сподели Публикувано: 22 септември, 2014 Ох, моля Георги да каже какво точно "работи", че съм изпуснала... Време ми е да сменям попрището! 2 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 24 септември, 2014 Сподели Публикувано: 24 септември, 2014 Вчера денят беше доста динамичен. Возих се на лодка из морето, посетих вулкана до Санторини както и още един съседен остров, където опитах невероятно каламари сувлаки, къпах се в геотермални извори, а за финал наблюдавах най-прекрасния залез от селцето Оя.Днес ще го раздавам по-мързеливо и след малко се позиционирам на плажа 9 Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 24 септември, 2014 Сподели Публикувано: 24 септември, 2014 Днес ще го раздавам по-мързеливо и след малко се позиционирам на плажа И това щях да ти предложа, че ми се къса сърцето като те гледам как се мъчиш. 7 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 24 септември, 2014 Сподели Публикувано: 24 септември, 2014 Знaм, че много хорa от форумa сa посещaвaли Бaрселонa. Но мaй сaмо aз и jennie по време нa нaй-големия прaзник в грaдa - Festa major de La Merce. А Домоседа къде мислиш, че е в момента ? 17 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 24 септември, 2014 Сподели Публикувано: 24 септември, 2014 И това щях да ти предложа, че ми се къса сърцето като те гледам как се мъчиш. хахахахаххахахааааа... на глас се хиля Връзка към коментар
mililia Публикувано: 24 септември, 2014 Сподели Публикувано: 24 септември, 2014 В Апулия, Роди Гаргано. 4 Връзка към коментар
wilks Публикувано: 25 септември, 2014 Сподели Публикувано: 25 септември, 2014 (редактирано) А Домоседа къде мислиш, че е в момента ? Ами то няма нужда да мисля, вижда се къде си Имах предвид тези, които до момента бяхме писали, че сме ходили по това време в Барселона. Пък и като се видяхме във вторник, ти нищо не спомена за ходене натам за фиестата. Можеше да се видим и там за по някоя бира. Като гледам, ти си бил от другата страна на площад Сант Жауме. Ето изглед и от моята *За който не знае - това е прожектиране върху сградата на кметството на Барселона на площад Сант Жауме (Sant Jaume). Същото го правят през лятото и на сградата на двореца на Гроте Маркт в Брюксел. И катедралата, оцветена с празнични светлини пак по това време. Редактирано 25 септември, 2014 от wilks 8 Връзка към коментар
Kaloyan89 Публикувано: 25 септември, 2014 Сподели Публикувано: 25 септември, 2014 Знaм, че много хорa от форумa сa посещaвaли Бaрселонa. Но мaй сaмо aз и jennie по време нa нaй-големия прaзник в грaдa - Festa major de La Merce. Първото ми ходене в Барселона през 2010 г. съвпадна с La Merce без да съм го искал или планувал. Беше супер но и доста претъпкано в готическия квартал. 2 Връзка към коментар
Радо Публикувано: 25 септември, 2014 Сподели Публикувано: 25 септември, 2014 До вчера в Гент, Белгия и в района. 2 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 26 септември, 2014 Сподели Публикувано: 26 септември, 2014 Имах предвид тези, които до момента бяхме писали, че сме ходили по това време в Барселона. Пък и като се видяхме във вторник, ти нищо не спомена за ходене натам за фиестата. Можеше да се видим и там за по някоя бира. Не стана дума, като се видяхме, че и двамата ще ходим на същото място по същото време. А и, честно казано, Екстремадура без фестивал ми е по-симпатична от Каталуня със. Поздрави от Кацерес. 3 Връзка към коментар
ilkosem Публикувано: 27 септември, 2014 Сподели Публикувано: 27 септември, 2014 И аз бях по това време там.... 3 Връзка към коментар
Vanko Публикувано: 27 септември, 2014 Сподели Публикувано: 27 септември, 2014 Поздрави от Копенхаген 2 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега