Популярно мнение Mary Публикувано: 4 декември, 2016 Популярно мнение Сподели Публикувано: 4 декември, 2016 В Колмар. Наистина е очарователен! 73 Връзка към коментар
randi Публикувано: 4 декември, 2016 Сподели Публикувано: 4 декември, 2016 Много се чудех дали да сложа снимки и тук... Може би нарушавам форумните правила... Вчера бях на holding point rwy 27 Sofia airport, за да снимам това джъмбо. 31 Връзка към коментар
captain_oveur Публикувано: 4 декември, 2016 Сподели Публикувано: 4 декември, 2016 Основател, догодина да спретнем и един спотърски календар, а? Братовчедът Ранди ще е на корицата 7 Връзка към коментар
liliya Публикувано: 4 декември, 2016 Сподели Публикувано: 4 декември, 2016 В Колмар. Наистина е очарователен! IMG_4060.JPG IMG_4062.JPG IMG_4063.JPG IMG_4065.JPG IMG_4064.JPG IMG_4066.JPG IMG_4067.JPG IMG_4068.JPG IMG_4069.JPG IMG_4061.JPG След няколко дни и аз ще съм там. Чакам с нетърпение да опитам от коледните сладкиши, шоколад и разбира се вино. Коледния базар е чудесен. Надявам се и в Страсбург да са се постарали , както обикновено. Поздрави. 5 Връзка към коментар
Гергана Пенина Публикувано: 4 декември, 2016 Сподели Публикувано: 4 декември, 2016 Поздрави от Малта 48 Връзка към коментар
Ivette Публикувано: 5 декември, 2016 Сподели Публикувано: 5 декември, 2016 Казва се Kiev Kutaisi Hotel, намира се на ул. Tamar Mepe #25 (център), по-скоро е къща за гости. С отделни стаи, които са големи, хубави и чисти. Банята е малко тясна, но не е фатално. Добър интернет. Единствен минус за нас беше, че нямат отделни легла, което сме го пропуснали при резервацията. Да го имате впредвид. Предлагат закуска срещу 10 лари (7 лв.), която е прилично добра. Хазяите са супер гостоприемни и внимателни хора. Резервацията я направихме през букунг, на място обаче не ти приемат кредитната карта, а плащаш кеш. Нощувка - $18. +1 за Kiev Kutaisi Hostel, и аз отседнах там. Без забележки. 5 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 5 декември, 2016 Сподели Публикувано: 5 декември, 2016 +1 за Kiev Kutaisi Hostel, и аз отседнах там. Без забележки. И аз го букнах за 26 и 27 декември. Обадиха ми се по телефона, за да попитат дали искам да ме посрещнат на летището. Благодаря на Евгени за препоръката и на Ivette също! 2 Връзка към коментар
Популярно мнение Добри Публикувано: 5 декември, 2016 Популярно мнение Сподели Публикувано: 5 декември, 2016 Умопомрачителен изгрев като изригване днес сутринта над лавовите полета на Гриндавик и Синята лагуна: 69 Връзка към коментар
Lyubina Публикувано: 5 декември, 2016 Сподели Публикувано: 5 декември, 2016 Пък аз, по нощите се прибрах от Лондон, но снимки нямам. Това ми посещение в Лондон беше посветено само на шматкане, срещи с приятели, хапване, пийване и купон. Скочихме за няколко часа до едно градче до Оксфорд, да си видим с хора, с които не бяхме се виждали години. Изобщо, спретнах си хубава разходка, половинката накрая почти пълзеше и каза че повече няма да идва с мен на пешеходни пътешествия 18 Връзка към коментар
Популярно мнение christuff Публикувано: 6 декември, 2016 Популярно мнение Сподели Публикувано: 6 декември, 2016 Maldives Adaaran Prestige Vadoo 51 Връзка към коментар
Популярно мнение Mary Публикувано: 6 декември, 2016 Популярно мнение Сподели Публикувано: 6 декември, 2016 Страсбург - мъглив, но много, много коледен! 75 Връзка към коментар
obsession Публикувано: 6 декември, 2016 Сподели Публикувано: 6 декември, 2016 Mary, Благодаря ти! Имах съвсем леки колебания накъде да поемем точно между Коледа и Нова година-твоите снимки затвърдиха вече почти взетото решение дестинацията да е Страсбург,Колмар и района...Страсбург ми е слабост, а с тези снимки вече нямам търпение да се потопя и в коледната му красота! Снимаш невероятно, фенка съм ти, да знаеш! 7 Връзка към коментар
Роца Публикувано: 6 декември, 2016 Сподели Публикувано: 6 декември, 2016 Не съм Mary, ама само да вметна, че след Коледа базарите по всяка вероятност няма да ги има... Но коледната атмосфера си е там 6 Връзка към коментар
Популярно мнение christuff Публикувано: 6 декември, 2016 Популярно мнение Сподели Публикувано: 6 декември, 2016 Maldives Anantara 71 Връзка към коментар
Популярно мнение Добри Публикувано: 6 декември, 2016 Популярно мнение Сподели Публикувано: 6 декември, 2016 Полуостров Селтяртнарнес: футуризъм, вяра и идиличните брегове на северния Атлантик. Утре се готвим за дълъг преход с исландски коне в дивата пустош. Знаете, имат 5 неповторими хода, най-известен от които е тьолт: 51 Връзка към коментар
obsession Публикувано: 6 декември, 2016 Сподели Публикувано: 6 декември, 2016 Роца, мерси,ще го имаме предвид, за Коледа сме по базарите на Будапеща, Прага и Дрезден, ако е рекъл Господ. Жалко ще е, че няма да ги видим в Страсбург, но ще компенсираме с настроението.... 3 Връзка към коментар
Популярно мнение Mary Публикувано: 6 декември, 2016 Популярно мнение Сподели Публикувано: 6 декември, 2016 След Франция, ред е на Германия! Представена този път от Баден-Баден! 57 Връзка към коментар
Добри Публикувано: 7 декември, 2016 Сподели Публикувано: 7 декември, 2016 Принцовете идват на бели коне, но моят, естествено, е черен. Казва се Гарванът. По-чист, сресан и благоуханен от много люде. И никога не го наричайте "пони". Както и всички други исландски коне. Като в някакъв сън отпуснахме юздите насред сиво-розовата зора и прекосихме деесетки километри в долината на вулкана Хелгафел (свещената планина), сините планини и лавовото поле на 10 000 години, покрито със свеж зелен мъх, малки пещери и ниска гора. С нас е Яни - млада, мила и много готина датчанка, изключително печен ездач: 46 Връзка към коментар
desislavna Публикувано: 7 декември, 2016 Сподели Публикувано: 7 декември, 2016 След Франция, ред е на Германия! Представена този път от Баден-Баден! IMG_5412.JPG IMG_5413.JPG IMG_5414.JPG IMG_5417.PNG IMG_5416.JPG IMG_5421.JPG IMG_5415.JPG IMG_5418.JPG IMG_5419.JPG Няма по-хубави от немските коледни базари! 7 Връзка към коментар
Mary Публикувано: 7 декември, 2016 Сподели Публикувано: 7 декември, 2016 Няма по-хубави от немските коледни базари! И питат за Магеланци! :* 6 Връзка към коментар
Евгени Димитров Публикувано: 7 декември, 2016 Сподели Публикувано: 7 декември, 2016 (редактирано) Чуден град е Тбилиси. Определено влиза сред фаворите на посетените градове. Редактирано 7 декември, 2016 от Евгени Димитров 32 Връзка към коментар
Популярно мнение Костов Публикувано: 7 декември, 2016 Популярно мнение Сподели Публикувано: 7 декември, 2016 Вече не съм, но до преди няколко часа бях в ето този град 66 Връзка към коментар
ECC Публикувано: 7 декември, 2016 Сподели Публикувано: 7 декември, 2016 Коледен Тирол 41 Връзка към коментар
liliya Публикувано: 7 декември, 2016 Сподели Публикувано: 7 декември, 2016 Страсбург... Страсбург... 48 Връзка към коментар
vl_stamboliev Публикувано: 7 декември, 2016 Сподели Публикувано: 7 декември, 2016 Киото! 20 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега