zon Публикувано: 3 юни, 2017 Публикувано: 3 юни, 2017 преди 10 часа, bobole4e каза: А това изненадващо за мен, е най -вкусната пица, която съм яла в Италия Торино е столицата на региона Пиемонте, който е кулинарният регион на Италия т.е. в кулинарната столица на Италия сте, все едно Лион за Франция. Сицилия също се слави с много добра регионална кухня. 8
bobole4e Публикувано: 3 юни, 2017 Публикувано: 3 юни, 2017 На 2.06.2017 г. в 16:12, Branko каза: Поздрави от Фарьорите Италианския отговор на тези гащи - вила Карлота, езерото Комо 33
Популярно мнение krasen_denev Публикувано: 3 юни, 2017 Популярно мнение Публикувано: 3 юни, 2017 Започна и нашето голямо пътешествие. Вече втори ден сме в Любляна,която ни се явява спирка за почивка,по път към Франция. Днес посетихме замъка Предяма и отново се разходихме из словенската столица. Любляна Замък Предяма Утре,заредени с нови сили,продължаваме транзит през Италия а следващото ни включване ще е от Ривиерата и то френската! 72
Популярно мнение Яничка Публикувано: 3 юни, 2017 Популярно мнение Публикувано: 3 юни, 2017 В Берлин със супер яка компания - с Desi75 и dealni - уикенд с много смях и шеги А градът е прекрасен: 65
Популярно мнение wilks Публикувано: 3 юни, 2017 Популярно мнение Публикувано: 3 юни, 2017 (редактирано) Днес посетихме едно изключително място - Gjogv, нaй-северния грaд нa остров Eysturoy. Много живописно грaдче, със сaмобитен дух. Хем усещaш, че си почти изолирaн от остaнaлия свят, хем aтмосферaтa е нaситенa с живот и пъстротa. Никъде досегa не съм се чувствaл толковa особено, и същевременно приятно. Точно нaд грaдчето се извисявa нaй-високия връх нa островa Тук нaпрaвихме и пряк контaкт с водaтa нa северния Aтлaнтик. Препоръчвaм нa всеки, който стигне до тези земи, непременно дa посети и Gjogv! Редактирано 4 юни, 2017 от wilks 70
AlexandraKo Публикувано: 4 юни, 2017 Публикувано: 4 юни, 2017 преди 7 часа, krasen_denev каза: Започна и нашето голямо пътешествие. Вече втори ден сме в Любляна,която ни се явява спирка за почивка,по път към Франция. Днес посетихме замъка Предяма и отново се разходихме из словенската столица. Любляна Замък Предяма Утре,заредени с нови сили,продължаваме транзит през Италия а следващото ни включване ще е от Ривиерата и то френската! Ооо, хайде, на добър път!Да нямате никакви опашки по граници, само хубаво да ви е времето и да си прекарате чудесно! преди 15 часа, bobole4e каза: Наздраве от Беладжио! Наздраве!И завижд, завижд, завиииижд! На прекрасно място си! 2
bobole4e Публикувано: 4 юни, 2017 Публикувано: 4 юни, 2017 На летището в Бергамо. Vip lounge Sacbo -голямо разочарование. Едва го намерих, никакви указателни табели, никаква информация отвън. Дори кафе няма -един автомат! Кроасанчета и бисквитки, сок, вода и бира. Писано е в другата тема за този салон, само ще добавя малко снимки 7
liliya Публикувано: 4 юни, 2017 Публикувано: 4 юни, 2017 (редактирано) преди 13 часа, krasen_denev каза: Започна и нашето голямо пътешествие. Вече втори ден сме в Любляна,която ни се явява спирка за почивка,по път към Франция. Днес посетихме замъка Предяма и отново се разходихме из словенската столица. Любляна Замък Предяма Утре,заредени с нови сили,продължаваме транзит през Италия а следващото ни включване ще е от Ривиерата и то френската! Попътен вятър и лек път Весело и приятно пътешествие! Редактирано 4 юни, 2017 от liliya 1
Популярно мнение Polina Публикувано: 4 юни, 2017 Популярно мнение Публикувано: 4 юни, 2017 Ден с аромат на маслодайни рози. Последен ден от фестивала на розата, Крънско ханче, близо до Казанлък: 57
Популярно мнение wiliko Публикувано: 4 юни, 2017 Популярно мнение Публикувано: 4 юни, 2017 С групата от Берлин за малко се разминахме на летището,но виждам добре са се справили... Ето част от нашата кратка но много красива и динамична разходка в ниската земя... Zaanse Schans 63
Популярно мнение Роми Публикувано: 4 юни, 2017 Популярно мнение Публикувано: 4 юни, 2017 On 5/19/2017 at 1:08 AM, a6olq said: Продължава нашето чудесно пътуване в Андалусия. Днес останах очарована от Кордоба! Току що се връщам от АBC . Холандските Кариби са прекрасни за мен! Е не спазвам принципа- в момента съм, но по принцип обичам да се откъсна изцяло на такива места и да не пища много. Само малко първи снимки за да покажа обстановката. 85
Популярно мнение tonik Публикувано: 5 юни, 2017 Популярно мнение Публикувано: 5 юни, 2017 В най-малко посещаваната от магеланци страна в Европа - Беларус (инфото е от атласа). Приятно съм изненадан. Чисто, подредено, с улици без дупки (за разлика от при нас). Ако отвсякъде не гледаха Джержински и Ленин направо си е като Литва\Полша. 50
Фил Публикувано: 5 юни, 2017 Публикувано: 5 юни, 2017 преди 4 часа, tonik каза: ... Приятно съм изненадан. Чисто, подредено, с улици без дупки... ... чувал съм и легенди за хубави жени, така ли е? 1
Роми Публикувано: 5 юни, 2017 Публикувано: 5 юни, 2017 1 hour ago, Фичо said: ... чувал съм и легенди за хубави жени, така ли е? Красивите жени там са почти 100 процентово венецуелки или колумбийки. Там ги има доста, а и сега тези места са по-привлекателни и по-безопасни за пътуване от Венецуела, която иначе на мен ми е слабост... Но не точно заради хубавите жени :-)))
desislavna Публикувано: 5 юни, 2017 Публикувано: 5 юни, 2017 преди 5 минути , Роми каза: Красивите жени там са почти 100 процентово венецуелки или колумбийки. Там ги има доста, а и сега тези места са по-привлекателни и по-безопасни за пътуване от Венецуела, която иначе на мен ми е слабост... Но не точно заради хубавите жени :-))) В Беларус? Май въпросът на Фичо беше към tonik. 1
Роми Публикувано: 5 юни, 2017 Публикувано: 5 юни, 2017 Just now, desislavna said: В Беларус? Май въпросът на Фичо беше към tonik. Не познавам добре сайта и съм сгрешила явно. Но за красивите жени си е съвсем вярно. За Беларус не знам, но венецуелките са си красиви. Оценям го като жена, за мъжете - да не говорим как ги оценят . 1
ven62 Публикувано: 5 юни, 2017 Публикувано: 5 юни, 2017 преди 2 часа, Фичо каза: ... чувал съм и легенди за хубави жени, така ли е? Хубави, хубави ... ама рускини. Е добре де, бели рускини.
tonik Публикувано: 5 юни, 2017 Публикувано: 5 юни, 2017 преди 3 часа, Фичо каза: ... чувал съм и легенди за хубави жени, така ли е? Скандално хубави при това! Още на летището те посрещат граничарки с вид на манекенки и така като тръгне... 10
Популярно мнение krasen_denev Публикувано: 5 юни, 2017 Популярно мнение Публикувано: 5 юни, 2017 (редактирано) Поздрави от Ментон.Франция ни посрещна със слънце...и изтекла резервация за хотела?!? Изненадах се колко много хора има тук още през първите дни на юни.Ментон е прекрасен а Монако......останах без думи!!! Въпреки,че са минали повече от осем дни от състезанието за Гран при на Монако във Формула 1,трибуните още не са демонтирани. Снимката е от сутринта Ментон. П.П. Качвам трудно снимки,затова ще пусна по-късно такива от Монако. Редактирано 5 юни, 2017 от krasen_denev 57
Роца Публикувано: 5 юни, 2017 Публикувано: 5 юни, 2017 Приятно изкарване и лек път по френските пътища! Тези дни посещаемостта е висока, понеже сме в дълъг уикенд за Петдесетница 3
iaia_mama Публикувано: 5 юни, 2017 Публикувано: 5 юни, 2017 преди 6 минути , krasen_denev каза: Поздрави от Ментон.Франция ни посрещна със слънце...и изтекла резервация за хотела?!? Изненадах се колко много хора има тук още през първите дни на юни.Ментон е прекрасен а Монако......останах без думи!!! Въпреки,че са минали повече от осем дни от състезанието за Гран при на Монако във Формула 1,трибуните още не са демонтирани. Снимката е от сутринта Ментон. П.П. Качвам трудно снимки,затова ще пусна по-късно такива от Монако. Така си е... и лееекинко ти завииижд Не пропускай да се качиш до Ез /Èze/ и Сен Пол де Венс /Saint Paul de Vence/! 2
Ивка Публикувано: 5 юни, 2017 Публикувано: 5 юни, 2017 Преди 1 час, krasen_denev каза: Франция ни посрещна със слънце...и изтекла резервация за хотела?!? как така изтекла резервация? Никога не ми се е случвало и се надявам да не ми се случи, как се справи
Branko Публикувано: 5 юни, 2017 Публикувано: 5 юни, 2017 В момента,Арена Копенхаген в очакване на Ареосмит 36
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега