П.Кръстев Публикувано: 15 юни, 2017 Сподели Публикувано: 15 юни, 2017 преди 3 часа, Бай Добри каза: Айде, след една година на дебнене, тъкмене, планове, чуденки, резервации, дълги обсъждания в 3-4 теми, страхотна карта и методичен труд - ей тоя момент сега е най-готин - наслади му се на всяка глътка! Исландия е там и те чака. Все пак, повтаряй си чат-пат на ум старата викингска фраза, с която ще те посрещне летището: "По-добър багаж от мъдростта един пътешественик не може да носи". преди 3 часа, ven62 каза: Приятно изкарване,..., и няма да се отървеш без подробен отчет като се върнеш. Аз не съм се отказал - само отложих - дай боже. Във връзка с поста на @christuff защо през Техеран за Исландия. Sofia-Vienna-Berlin Tegel - Keflavik. Само защото Airberlin си отмениха директните полети от София и се наложи да ни пренасочат през Виена. 2 Връзка към коментар
Брани Публикувано: 15 юни, 2017 Сподели Публикувано: 15 юни, 2017 В Хайделберг 46 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 15 юни, 2017 Сподели Публикувано: 15 юни, 2017 преди 4 часа, Duke каза: Шапката задължително трябва да се носи с етикета върху нея, за да не се нарушават модните тенденции в страната... Тюх, тюх,тюх, що не рече по-рано?Ми го Фърлих и сега ще сме настрани от модата. 1 Връзка към коментар
Популярно мнение Tedy Публикувано: 15 юни, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 15 юни, 2017 Поздрави от х. Ехо, Централен Балкан. Това зелено го мечтая от 2 г. Хубаво е завръщането в нашите планини, завръщане у дома. 71 Връзка към коментар
traveler Публикувано: 15 юни, 2017 Сподели Публикувано: 15 юни, 2017 (редактирано) В Брюж.Уморен пьтешественик в хостела Не мога да кача снимката Редактирано 15 юни, 2017 от traveler 30 Връзка към коментар
Популярно мнение DenitsaS Публикувано: 15 юни, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 15 юни, 2017 Вчера изкарахме цял ден на плажа в Costa da Caparica - нямам много снимки, но мястото е хубаво. Автобусът до там минава покрай акведукта: Днес обаче програмата беше пълна. Започнахме с Padrão dos Descobrimentos и Torre de Belém: За обяд се отбихме в Centro Cultural de Belém, бях си набелязала ресторант Este Oeste там и за пореден път се уверих, че от LP не лъжат: След това дойде ред на манастира Jerónimos - заедно с кулата Belém това е сградата, която ме впечатли най-много до сега: Последен за деня остана дворецът Ajuda, който ме изненада приятно, изобщо целият район около него е доста хубав: И преди да се приберем, трябваше да опитаме pasteis de belém - определено тук са по-вкусни от други места, но заведението е претъпкано и много шумно. Все пак си струваше: 57 Връзка към коментар
eloena Публикувано: 15 юни, 2017 Сподели Публикувано: 15 юни, 2017 El caminito del rey. Не го минахме Не знаех, че трябва предварителна резервация (черна точка за мен). Ще си призная и че се успах, иначе можеше и да стане. Нищо, ще има и по удачен случай, зная! 39 Връзка към коментар
tom777 Публикувано: 16 юни, 2017 Сподели Публикувано: 16 юни, 2017 В канала - Бангкок. 45 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 16 юни, 2017 Сподели Публикувано: 16 юни, 2017 преди 6 часа, DenitsaS каза: Днес обаче програмата беше пълна. Започнахме с Padrão dos Descobrimentos и Torre de Belém: .... След това дойде ред на манастира Jerónimos - заедно с кулата Belém това е сградата, която ме впечатли най-много до сега: Деница, благодаря за подробните фотоотчети от Лисабон Все още не съм започнала моята програма за там, но вече си набелязах доста обекти за посещение, благодарение на твоите снимки 3 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 16 юни, 2017 Сподели Публикувано: 16 юни, 2017 (редактирано) преди 7 часа, DenitsaS каза: ... И преди да се приберем, трябваше да опитаме pasteis de belém - определено тук са по-вкусни от други места, но заведението е претъпкано и много шумно. ... @DenitsaS, чудесни снимки от Лисабон. как само ме върна ... Само една лека забележка: Не може да публикуваш снимки на pasteis de belém, така, че да ги видя, когато си пия кафето рано сутрин в комбинация с вафла "Боровец". ... Хвърлих вафлата в кошчето. --- p.s. А последната снимка от къде точно е? Редактирано 16 юни, 2017 от ven62 7 Връзка към коментар
bibi Публикувано: 16 юни, 2017 Сподели Публикувано: 16 юни, 2017 На 14.06.2017 г. в 17:09, Childish каза: А аз имам близки приятели, които живеят там от 1998г и още не съм им ходила на гости... И аз. Отначало се оплакваха, че духа и вали. После май свикнаха. 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 16 юни, 2017 Сподели Публикувано: 16 юни, 2017 преди 43 минути , ven62 каза: @DenitsaS, чудесни снимки от Лисабон. как само ме върна ... Само една лека забележка: Не може да публикуваш снимки на pasteis de belém, така, че да ги видя, когато си пия кафето рано сутрин в комбинация с вафла "Боровец". ... Хвърлих вафлата в кошчето. --- p.s. А последната снимка от къде точно е? Тогава,ще се смиля и няма да слагам снимка на прекрасното каноло +капучино, с което закусвам. Тъпча се, на устата ми е добре, пък душата ми плаче - на тази пуста любима Сицилия винаги, ама винаги ми пропадат всички диети и дисциплинираности. 14 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 16 юни, 2017 Сподели Публикувано: 16 юни, 2017 преди 3 часа, AlexandraKo каза: Тогава,ще се смиля и няма да слагам снимка на прекрасното каноло +капучино, с което закусвам. Тъпча се, на устата ми е добре, пък душата ми плаче - на тази пуста любима Сицилия винаги, ама винаги ми пропадат всички диети и дисциплинираности. Как не те е срам. Първо публикуваш, а после се правиш на добричка. Я виж какво си сложила тука Сега и вафлата от ранното следобедно кафе ... отиде в коша. 2 Връзка към коментар
Популярно мнение Radnev Публикувано: 16 юни, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 16 юни, 2017 (редактирано) И България си я бива! яз. Жребчево и околностите му. Редактирано 16 юни, 2017 от Radnev 54 Връзка към коментар
DenitsaS Публикувано: 16 юни, 2017 Сподели Публикувано: 16 юни, 2017 12 hours ago, chandni said: Деница, благодаря за подробните фотоотчети от Лисабон Все още не съм започнала моята програма за там, но вече си набелязах доста обекти за посещение, благодарение на твоите снимки Много се радвам, ще помагам с информация за каквото ти трябва - транспорт, заведения, цени, плажове, забележителности ;-) 10 hours ago, ven62 said: @DenitsaS, чудесни снимки от Лисабон. как само ме върна ... Само една лека забележка: Не може да публикуваш снимки на pasteis de belém, така, че да ги видя, когато си пия кафето рано сутрин в комбинация с вафла "Боровец". ... Хвърлих вафлата в кошчето. Добре, че не пускам снимки с морски дарове и риби по обед, че да не хвърчи и мусака в кошчето ;-) 10 hours ago, ven62 said: p.s. А последната снимка от къде точно е? Това е една пресечка точно преди сладкарницата Belém, аз обикновено се намирам винаги по такива места като видя нещо интересно: 33 Връзка към коментар
jungfraujoch Публикувано: 16 юни, 2017 Сподели Публикувано: 16 юни, 2017 преди 21 часа, Tedy каза: Поздрави от х. Ехо, Централен Балкан. Това зелено го мечтая от 2 г. Хубаво е завръщането в нашите планини, завръщане у дома. Ето тази красота я има само в България!!! преди 3 часа, Radnev каза: И България си я бива! яз. Жребчево и околностите му. И то много!!! 2 Връзка към коментар
Популярно мнение DenitsaS Публикувано: 16 юни, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 16 юни, 2017 И в отделен пост ще разкажа за видяното днес: идеята за деня беше да се отиде до по-малко туристически места, въпреки, че започна с една от класиките - трамвай 28. Честно казано самото пътуване не ме впечатли, трудно се вижда нещо по пътя, освен близката стена, а още по-трудно се снима, освен това в 9 сутринта вече имаше опашка и се качихме на третия трамвай, т.е. чака се около 30 минути. Ако все пак искате да го ползвате, най-добре е да се хване от първа спирка - площад Martim Moniz, има метро станция със същото име, кварталът е Mouraria: Слезнахме на спирка Praça da Estrela, за да разгледаме църквата Basílica da Estrela, много е хубава, както и градината със същото име отсреща - патици, пауни, костенурки, екзотични растения и много сянка: След разходката в парка започнахме да слизаме надолу към реката. Следващият квартал е Lapa - посолства, скъпи жилищни кооперации, но най-вече много запазени стари сгради с азулежо и никакви хора по улиците. От Lapa се преминава в Santos, който е по-малко изискан, но по-шарен и с много симпатични квартални кафенета, в които преди да попитат за поръчката, те питат как си: Когато вече бяхме на нивото на доковете взехме трамвай до квартал Alcantara, където се намира LX Factory - арт хипстър пространство с много заведения, работилници и магазини, разположени в стари фабрики. Прилича на Капана, но са две дълги паралелни улици между три редици стари сгради. Тепърва набира популярност сред туристите и е по-скоро спокойно, изкарахме няколко часа там и много ни хареса. Лично за мен това е най-готиното място в града, което посетих - графити, хубава храна, музика, млади хора, лежерно. Препоръчвам да се види, а вечер сигурно е още по-хубаво: 52 Връзка към коментар
Популярно мнение Mary Публикувано: 16 юни, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 16 юни, 2017 Поглед към Лондон отвисоко: А след това, близо до Лондон, на сладки приказки с @Rainy, а освен приказките имаше и хапване! А десерта е лично отгледан от Рейни - лондонски череши! 62 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 16 юни, 2017 Сподели Публикувано: 16 юни, 2017 преди 4 часа, DenitsaS каза: Добре, че не пускам снимки с морски дарове и риби по обед, че да не хвърчи и мусака в кошчето ;-) В никакъв случай! Там само прилежно записани GPS координати и класация на най-добрите места! 3 Връзка към коментар
wiliko Публикувано: 16 юни, 2017 Сподели Публикувано: 16 юни, 2017 След снощната прекрасна Магеланска среща, днес ми беше трудно ставането но щом е за пътуване няма отказване...малко снимки от слънчев Лондон, програмата е натоварена но имахме сили и за един мюзикъл... 47 Връзка към коментар
Популярно мнение milenita Публикувано: 17 юни, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 17 юни, 2017 Machapuchare- върхът, на който не е стъпвал човешки крак. Снимката е от Pokhara. 63 Връзка към коментар
bad kid Публикувано: 17 юни, 2017 Сподели Публикувано: 17 юни, 2017 Последен плаж в тая част на острова, Протарас и Ниси Бийч 43 Връзка към коментар
Популярно мнение tom777 Публикувано: 17 юни, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 17 юни, 2017 Днес в Ангкор Ват-едно мечтано пътуване. 54 Връзка към коментар
Популярно мнение krasen_denev Публикувано: 17 юни, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 17 юни, 2017 Дълго време не съм се разписвал в темата а почти прекосихме Франция.Вече сме в Бордо и след днешните задръствания около града,се радвам,че досега скитах по селцата.Много има за разказване и много за показване,но всичко по реда си.За сега ще пусна обещаната снимка от Горд. Горд. 55 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега