Гост Публикувано: 21 септември, 2017 Сподели Публикувано: 21 септември, 2017 преди 4 минути , AlexandraKo каза: Рейни, нямаш ли си планче за следващите 10 години?Че аз си имам и непрекъснато си го попълвам и променям, наспоред магеланските новости. Имам за следващите две години и непрекъснато го променям в зависимост от парите Десет години е идейно! хахаххахахахааа Връзка към коментар
iaia_mama Публикувано: 21 септември, 2017 Сподели Публикувано: 21 септември, 2017 преди 3 часа, Rainy каза: Леле... Кога ще я правя тази уникална Тоскана, акъл ми не стига И други неща... Brava! Тоскана е лесна и далеееееч по-евтина от Швейцария Ще я направиш, Rainy Връзка към коментар
cck Публикувано: 21 септември, 2017 Сподели Публикувано: 21 септември, 2017 В Дрезден, по детски - чакам Карщад да отвори за снабдяване с биберони 26 2 Връзка към коментар
Уатея Публикувано: 21 септември, 2017 Сподели Публикувано: 21 септември, 2017 преди 7 часа, Rainy каза: Леле... Кога ще я правя тази уникална Тоскана, акъл ми не стига И други неща... Brava! Рейни и на мен Тоскана ми е мечта , включваща и "лек" кулинарен тур 2 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 21 септември, 2017 Сподели Публикувано: 21 септември, 2017 преди 7 минути , Уатея каза: Рейни и на мен Тоскана ми е мечта , включваща и "лек" кулинарен тур Кулинарията е религия за мен в Италия, та това не стои на въпрос Искам една седмица с кола там... Лятото, в сезон. Ще го случим в близките години, надявам се Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 21 септември, 2017 Сподели Публикувано: 21 септември, 2017 В момента, Rainy каза: Кулинарията е религия за мен в Италия, та това не стои на въпрос Искам една седмица с кола там... Лятото, в сезон. Ще го случим в близките години, надявам се Кандидат за куфар в колата! 4 Връзка към коментар
Уатея Публикувано: 21 септември, 2017 Сподели Публикувано: 21 септември, 2017 преди 27 минути , Rainy каза: Кулинарията е религия за мен в Италия, та това не стои на въпрос Искам една седмица с кола там... Лятото, в сезон. Ще го случим в близките години, надявам се И азсъм кандидат за куфар , мога и да шофирам даже. А седмица ми се струва прекалено малко.... Връзка към коментар
Гост Публикувано: 21 септември, 2017 Сподели Публикувано: 21 септември, 2017 преди 44 минути , Dani Magelan каза: Кандидат за куфар в колата! преди 21 минути , Уатея каза: И азсъм кандидат за куфар , мога и да шофирам даже. А седмица ми се струва прекалено малко.... Хахахха... приета заявката Такива са реалностите... Една седмица с два уикенда е много добро според мен. Задължително в сезон с цялата цветност на Тоскана. Само да ги намеря Връзка към коментар
Mary Публикувано: 21 септември, 2017 Сподели Публикувано: 21 септември, 2017 преди 6 минути , Rainy каза: Хахахха... приета заявката Такива са реалностите... Една седмица с два уикенда е много добро според мен. Задължително в сезон с цялата цветност на Тоскана. Само да ги намеря Сега защо ме карате да спамя в темата! И аз съм за в колата, само ако може да не съм куфар! 2 2 Връзка към коментар
Популярно мнение sasho Публикувано: 21 септември, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 21 септември, 2017 Из океана 55 1 4 Връзка към коментар
Цвете Публикувано: 21 септември, 2017 Сподели Публикувано: 21 септември, 2017 преди 2 часа, Mary каза: Сега защо ме карате да спамя в темата! И аз съм за в колата, само ако може да не съм куфар! Аз може ли като квото дойде, най вече за манджаре? преди 23 минути , sasho каза: Из океана Красота! Кой океан? Северния ледовит ли? 2 Връзка към коментар
mu_ry Публикувано: 21 септември, 2017 Сподели Публикувано: 21 септември, 2017 Вече еъв Валенсия :)плажа е огромен, детето е щастливо майка му и баща му също, доволна съм от града, поне това, което видях 49 Връзка към коментар
sasho Публикувано: 21 септември, 2017 Сподели Публикувано: 21 септември, 2017 (редактирано) преди 22 минути , Цвете каза: преди 22 минути , Цвете каза: Красота! Кой океан? Северния ледовит ли? Тихия, но започнахме в Аляска Редактирано 21 септември, 2017 от sasho 14 1 Връзка към коментар
Lyubina Публикувано: 21 септември, 2017 Сподели Публикувано: 21 септември, 2017 (редактирано) Безкраен ден в Лисабон и една по-различна гледна точка: там където реката почти се влива в океана: ПП: А що се отнася до Тоскана, опасявам се, че ставаме вече много. Пак ще трябва да се наема бус Редактирано 21 септември, 2017 от Lyubina 35 1 Връзка към коментар
Гост 45#2 Публикувано: 22 септември, 2017 Сподели Публикувано: 22 септември, 2017 Tsambika beach, Родос. Перфектния плаж за края на септември. Температура на въздуха - 29 градуса, на водата -27 градуса Връзка към коментар
cybersimo Публикувано: 22 септември, 2017 Сподели Публикувано: 22 септември, 2017 Valletta waterfront и четвъртия по големина круизен кораб MSC Meraviglia 28 Връзка към коментар
cck Публикувано: 22 септември, 2017 Сподели Публикувано: 22 септември, 2017 По стъпките на Домоседа, в търсене на Лутеровото наследство. Luthersstadt Wittenberg 42 Връзка към коментар
cybersimo Публикувано: 22 септември, 2017 Сподели Публикувано: 22 септември, 2017 На едно от най-високите места в Малта - старата столица Мдина. Цели 188м надморска височина 31 2 Връзка към коментар
Roberto Baggio Публикувано: 22 септември, 2017 Сподели Публикувано: 22 септември, 2017 Падова. 39 Връзка към коментар
Популярно мнение Mary Публикувано: 22 септември, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 22 септември, 2017 С @desislavna сме в Бейрут! Много доволни и в прекрасно настроение се наслаждаваме на града! 54 3 5 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 22 септември, 2017 Сподели Публикувано: 22 септември, 2017 Краков, Полша: По-вкусно от улична храна има ли? 38 1 2 1 Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 22 септември, 2017 Сподели Публикувано: 22 септември, 2017 преди 1 минута , Polina каза: Краков, Полша: По-вкусно от улична храна има ли? Няма, но трябва да пробваш и тази в Азия, за да затвърдиш горното твърдение. 4 Връзка към коментар
Популярно мнение ruwenzogy Публикувано: 22 септември, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 22 септември, 2017 Босна и Херцеговина 60 Връзка към коментар
milenita Публикувано: 22 септември, 2017 Сподели Публикувано: 22 септември, 2017 На 9/20/2017 в 5:09, christuff каза: Искрено се надявам,че си далеч от засегнатите райони и всичко е ОК покрай теб. Да, дори мисля да остана. Да о излязат промоции за прибиране по-натам 8 1 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 22 септември, 2017 Сподели Публикувано: 22 септември, 2017 преди 3 минути , milenita каза: Да, дори мисля да остана. Да о излязат промоции за прибиране по-натам Добре, че се обади! Дано си на спокойно и незасегнато място! 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега