cck Публикувано: 26 септември, 2017 Публикувано: 26 септември, 2017 Във Wartburg на път за класически Ваймар. Замъкът: 36
Lyubina Публикувано: 26 септември, 2017 Публикувано: 26 септември, 2017 (редактирано) Цитат Във Wartburg Там където любящата съпруга очертала силуета на съпруга си преди същият да тръгне на кръстоносен поход (и да "остане" завинаги по българските земи) ... Редактирано 26 септември, 2017 от Lyubina 4 1
домосед Публикувано: 26 септември, 2017 Публикувано: 26 септември, 2017 (редактирано) преди 14 минути , Lyubina каза: Там където любящата съпруга очертала силуета на съпруга си преди същият да тръгне на кръстоносен поход (и да "остане" завинаги по българските земи) . А също: Там където любящите/дръзновените инженери и дизайнери очертаха силуета на перлата в короната на източногерманското автомобилостроене и изпратиха цяла кохорта от серийното им производство на поход/износ до България да останат и ръждясат* там (снимка https://de.wikipedia.org/wiki/Wartburg_353#/media/File:AWE_Wartburg_353W,_Verkehrszentrum_des_Deutschen_Museums.JPG) *защото за разлика от други източногермански четириколесни видове този беше от желязо Редактирано 26 септември, 2017 от домосед 11 2 5
Фил Публикувано: 26 септември, 2017 Публикувано: 26 септември, 2017 (редактирано) На 24.09.2017 г. в 22:49, desislavna каза: С @Mary продължаваме да опознаваме и да се наслаждаваме на красотите на Ливан Оффф, ще замоля някой да ми подари едно таквоз джезве Може за имения ден, може за Коледа, може за рождения ден, така следват хронологично Редактирано 26 септември, 2017 от Фичо 11 3
chandni Публикувано: 26 септември, 2017 Публикувано: 26 септември, 2017 преди 4 минути , Фичо каза: Оффф, ще замоля някой да ми подари едно таквоз джезве Може за именния ден, може за Коледа, може за рождения ден, така следват хронологично Закъсня! Вече са в Цариград.... 1 3
Фил Публикувано: 26 септември, 2017 Публикувано: 26 септември, 2017 преди 2 часа, Dani Magelan каза: Винаги съм мислила, че ползването на престилка в носията се дължи на нейната функционалност. А то... за да се тури на правилното място възелът. Какво по-функционално от това да се избегне излишна загуба на ценно време за изясняване на социалния статус. 4 3
Mary Публикувано: 26 септември, 2017 Публикувано: 26 септември, 2017 преди 8 минути , Фичо каза: Оффф, ще замоля някой да ми подари едно таквоз джезве Може за именния ден, може за Коледа, може за рождения ден, така следват хронологично Ееее, Фичо, много съжалявам, че се включи късно. :( преди 3 минути , chandni каза: Закъсня! Вече са в Цариград.... И там има, но в Ливан бяха по-хубави! 4
Георги Публикувано: 26 септември, 2017 Автор Публикувано: 26 септември, 2017 А и се случва възелът да почне да се мести след някоя и друга бира 9
chandni Публикувано: 26 септември, 2017 Публикувано: 26 септември, 2017 (редактирано) преди 1 минута , Mary каза: И там има, но в Ливан бяха по-хубави! Знам, че има, ама няма да са ливански... Нищо де... Вземи му на Фичо едно китайско джезве от Капалъ чаршъ, да му мине меракa.... Редактирано 26 септември, 2017 от chandni 1 2
Дани Магелани Публикувано: 26 септември, 2017 Публикувано: 26 септември, 2017 преди 4 минути , Фичо каза: Какво по-функционално от това да се избегне излишна загуба на ценно време за изясняване на социалния статус. Да, но ако е изучено Ръководството. преди 2 часа, Dani Magelan каза: Остава на мъжете да се даде "Ръководство на потребителя", че да не стават гршки в превода. В противен случай, загубата на време няма да е единствената загуба. преди 5 минути , Георги каза: А и се случва възелът да почне да се мести след някоя и друга бира Тогава отклонението води до по-малка или по-голяма грешка.
Фил Публикувано: 26 септември, 2017 Публикувано: 26 септември, 2017 преди 10 минути , chandni каза: Вземи му на Фичо едно китайско джезве от Капалъ чаршъ, да му мине меракa.... Eй! 1
dechy Публикувано: 26 септември, 2017 Публикувано: 26 септември, 2017 преди 10 часа, Емика каза: Възелът издава всичко. Загледайте се във възела на престилката, ако проявявате интерес към някоя дама. В зависимост от това къде е завързан, се разбира какво е семейното й положение. Ако е завързан отляво е необвързана, отдясно - омъжена, сгодена или обвързана, а отпред означава, че жената е девствена. В случай че възелът е отзад, дамата е вдовица. На двете снимки на @Яничкаможе да се види. Toзи възел на престилките напомня шапките чулос на перуанските индианци на остров Такиле в езерото Титикака. И там цветът на помпоните и замятането им отляво или отдясно, издава семейното положение на мъжете. 17 3 1
cck Публикувано: 26 септември, 2017 Публикувано: 26 септември, 2017 Преди 1 час, домосед каза: за разлика от други източногермански четириколесни видове този беше от желязо А този - не Тунингован Трабант лимузина, забелязан по улиците на Дрезден: 15
Роси 777 Публикувано: 26 септември, 2017 Публикувано: 26 септември, 2017 Вчера бяхме тук в Sestri Levante - Baia del Silenzio - Залива на тишината 48
Lyubina Публикувано: 26 септември, 2017 Публикувано: 26 септември, 2017 преди 2 часа, домосед каза: преди 2 часа, Lyubina каза: Там където любящата съпруга очертала силуета на съпруга си преди същият да тръгне на кръстоносен поход (и да "остане" завинаги по българските земи) . А също: Там където любящите/дръзновените инженери и дизайнери очертаха силуета на перлата в короната на източногерманското автомобилостроене и изпратиха цяла кохорта от серийното им производство на поход/износ до България да останат и ръждясат* там Това съвсем нарочно го пропуснах като факт. ... Някак на фона на замъка, автомобилостроенето в тази част на бившата ГДР ми се стори неподходящо. преди 1 час, Фичо каза: Оффф, ще замоля някой да ми подари едно таквоз джезве Точно същото няма да е, но подобно мога да изровя от старите шкафове, ако не държиш да е от онези краища на света. 1
Фил Публикувано: 26 септември, 2017 Публикувано: 26 септември, 2017 преди 3 минути , Lyubina каза: Точно същото няма да е, но подобно мога да изровя от старите шкафове, ако не държиш да е от онези краища на света. Благодаря ти, аз малко на шега го казах , просто много ми хареса това джезве като дизайн, не толкова че е от определено място. Иначе моето вкъщи е от най-обикновения вид, ей такова: 3
Lyubina Публикувано: 26 септември, 2017 Публикувано: 26 септември, 2017 Моите две са подобни, .... значи няма да ти свършат работа 2
Популярно мнение christuff Публикувано: 26 септември, 2017 Популярно мнение Публикувано: 26 септември, 2017 Акротири 51 1 3
desislavna Публикувано: 27 септември, 2017 Публикувано: 27 септември, 2017 След вчерашните навъртени 16 пешеходни километра видях и сребърния, и златния Истанбул. 45 1 1
Angelika Публикувано: 27 септември, 2017 Публикувано: 27 септември, 2017 Прегръдка от мен и Домосед. Вече си изпихме кафето, сега остава да познаете и къде сме 19 3
Дани Магелани Публикувано: 27 септември, 2017 Публикувано: 27 септември, 2017 преди 12 часа, christuff каза: Акротири Много хубаво място! Дай линк за резервация, моля!
chandni Публикувано: 27 септември, 2017 Публикувано: 27 септември, 2017 преди 4 минути , Angelika каза: Вече си изпихме кафето, сега остава да познаете и къде сме В автобуса! 2 8 1
Гост 45#2 Публикувано: 27 септември, 2017 Публикувано: 27 септември, 2017 В момента, chandni каза: В автобуса! Взе ми думите от устата!
Angelika Публикувано: 27 септември, 2017 Публикувано: 27 септември, 2017 преди 2 минути , chandni каза: В автобуса! Е, не е честно познахте от раз ! Сега ако познаете и местонахождението на крайната спирка на автобуса, ще черпя по кафе 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега