Фил Публикувано: 25 април, 2015 Сподели Публикувано: 25 април, 2015 От жените има голяма полза, дори когато обещаят, а не дойдат: измил си си зъбите, избръснал си се гладко и спиш на чисти чаршафи. 19 Връзка към коментар
Тони Публикувано: 26 април, 2015 Сподели Публикувано: 26 април, 2015 -Тате, искам да се запиша на балет. -Недей, сине, това е много болезнено изкуство. -Защо? -Защото ще ти счупя краченцата! 10 Връзка към коментар
Мрън Публикувано: 26 април, 2015 Сподели Публикувано: 26 април, 2015 Загрижена за българското Черноморие, министърът на регионалното развитие Лиляна Павлова попитала подчинените си от служба "Кадастър":- Как се дюните по българското Черноморие, заснехте ли ги, направихте ли картите?- Добре са дюните, г-жо министър, направо са бетон - отговорили служителите от кадастъра. 5 Връзка към коментар
captain_oveur Публикувано: 27 април, 2015 Сподели Публикувано: 27 април, 2015 Закъде без Jay в тоя хубав разговор 3 Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 27 април, 2015 Сподели Публикувано: 27 април, 2015 "А на-тежката беда е да не намериш подслон в приюта за малоумни." Ярослав Хашек 2 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 28 април, 2015 Сподели Публикувано: 28 април, 2015 Когато шпакловчика Пешо видя за първи път дъщеря си с фон дьо тен и грим, съмненията му дали той е бащата окончателно отпаднаха. 12 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 28 април, 2015 Сподели Публикувано: 28 април, 2015 Новият DUREX с вкус на Ибупрофен - за случаите, когато я боли глава. 13 Връзка към коментар
akair Публикувано: 28 април, 2015 Сподели Публикувано: 28 април, 2015 Патрул на Първо районно откри в подлеза пред "Плиска" престъпна група, продаваща фалшиви дипломи. Както сподели пред нашия кореспондент доц. д-р на ик. науки инж. сержант Иванов, за съжаление групата успя да избяга... 8 Връзка към коментар
captain_oveur Публикувано: 28 април, 2015 Сподели Публикувано: 28 април, 2015 Тоя филм трябва да се гледа https://www.youtube.com/watch?v=GlOoSsfU6cM 4 Връзка към коментар
Lindt Публикувано: 29 април, 2015 Сподели Публикувано: 29 април, 2015 Вчера реших да изненадам приятелката си, като я събудя с френска любов. - Яко! Тя какво каза? - Рашкарай тола нешшо от уштата ми! 15 Връзка към коментар
Childish Публикувано: 29 април, 2015 Сподели Публикувано: 29 април, 2015 Вчера реших да изненадам приятелката си, като я събудя с френска любов. - Яко! Тя какво каза? - Рашкарай тола нешшо от уштата ми! хахаха много добър!!! 2 Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 29 април, 2015 Сподели Публикувано: 29 април, 2015 (редактирано) Вчера реших да изненадам приятелката си, като я събудя с френска любов. - Яко! Тя какво каза? - Рашкарай тола нешшо от уштата ми! След разказаното за гинеколога, това звучи тематично. Редактирано 29 април, 2015 от Zaro 1 Връзка към коментар
Duke Публикувано: 29 април, 2015 Сподели Публикувано: 29 април, 2015 След разказаното за гинеколога, това звучи тематично. На мен пък ми звучи леко болезнено... 2 Връзка към коментар
captain_oveur Публикувано: 29 април, 2015 Сподели Публикувано: 29 април, 2015 На мен пък ми звучи леко болезнено... Да, мен също ме заболя...коремът от смях 4 Връзка към коментар
Duke Публикувано: 29 април, 2015 Сподели Публикувано: 29 април, 2015 Да, мен също ме заболя...коремът от смях Смях, смях, ама да не попадаме в подобна ситуация, че с тия обстоятелствени изречения... Връзка към коментар
captain_oveur Публикувано: 29 април, 2015 Сподели Публикувано: 29 април, 2015 Смях, смях, ама да не попадаме в подобна ситуация, че с тия обстоятелствени изречения... Чак в толкова романтична ситуация не смея и да си мечтая да попадна А и зависи от коя страна на... нещото си Тоя виц вече получи място в моя златен фонд 6 Връзка към коментар
Duke Публикувано: 29 април, 2015 Сподели Публикувано: 29 април, 2015 Чак в толкова романтична ситуация не смея и да си мечтая да попадна А и зависи от коя страна на... нещото си Което пък ме подсети какво точно са правили с жриците на любовта в Париж навремето, за да не се стига до подобни чуденки и излишни притеснения от страна на господата... 1 Връзка към коментар
captain_oveur Публикувано: 29 април, 2015 Сподели Публикувано: 29 април, 2015 (редактирано) Джон Бобит? (18++) At some point during the night, Lorena got out of bed and went to the kitchen for a drink of water. Grabbing the knife, she entered the bedroom where John was sleeping and cut off his entire penis starting at the base. Редактирано 29 април, 2015 от captain_oveur 1 Връзка към коментар
Oshko Публикувано: 29 април, 2015 Сподели Публикувано: 29 април, 2015 На мен пък ми звучи леко болезнено... Не си рисков играч, за това 3 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 29 април, 2015 Сподели Публикувано: 29 април, 2015 Много се разчатихте нещо! И да имате едно на ум като ходите в Париж, защото: Мъж, гостувал във Франция, се прибрал в къщи. На вечеря, докато жена му сновяла напред-назад с чиниите, той й казал:- Докато бях във Франция, хазяйката - мадам Мари, за вечеря слагаше на масата бяла покривка. Не е кой-знае какво, ама страшен кеф!На следващата вечер жена му се погрижила на масата да е застлана бяла покривка. Мъжът обаче казал:- Докато бях във Франция при мадам Мари, за вечеря тя пускаше тиха музика. Не е кой-знае какво, ама страшен кеф!На следващата вечер жената застлала бялата покривка и пуснала лека музика. Но мъжът й пак започнал:- Докато бях във Франция при мадам Мари...- Чуй ме сега - казала ядосано жената - докато ти беше във Франция при мадам Мари, аз отскачах на гости при комшията - Мишо! Неговият е с ей толкова по-голям от твоя - не е кой-знае какво, ама страшен кеф! 12 Връзка към коментар
captain_oveur Публикувано: 29 април, 2015 Сподели Публикувано: 29 април, 2015 Мадам Мари е модератор на форума за Франция 5 Връзка към коментар
Mary Публикувано: 29 април, 2015 Сподели Публикувано: 29 април, 2015 Мадам Мари е модератор на форума за Франция И ... имам бяла покривка, и музика се намира... 13 Връзка към коментар
Препоръчани мнения