Lindt Публикувано: 30 април, 2015 Сподели Публикувано: 30 април, 2015 (редактирано) Мимето съвсем ненадейно и случайно стана майка на 16 години. От тогава даже и кренвиршите яде с найлона. ***** Млада двойка ще ражда. Жената пъшка, реве от болка. Мъжът я държи за ръка. Тя ядосана, почва да му крещи : - Ти си виновен, идиот, знаеш ли как боли, заради теб съм тука...!!!! А той със спокоен гласец й казва: - Е ми, мило, аз като ти предлагах " дай отзад", ти не...щяло да боли! ***** ЕднAж ми писнA, сбрах си бохчата и са махнAх.....отпосле са сетих, че живеA сама и са врънAх... ***** Бях луда по него, а сега не мога да го гледам.....баси, колко са непостоянни мъжете... Редактирано 30 април, 2015 от Lindt 17 Връзка към коментар
Lindt Публикувано: 30 април, 2015 Сподели Публикувано: 30 април, 2015 (редактирано) Това си е много яка страница, а аз чак сега я откривам. Очертава се много забавен четвъртък: https://www.facebook.com/pages/%D0%94%D1%80%D1%83%D0%B6%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%BE-%D0%B7%D0%B0-%D0%B7%D0%B0%D1%89%D0%B8%D1%82%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D1%89%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%BB%D0%B8%D0%B2%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%B8%D0%B4%D0%B8%D0%BE%D1%82%D0%B8/147352475319636?fref=nf -Мамо, мамо, аз осиновен ли съм?-Да бе, точно пък теб щяхме да вземем **** Ще те убия, ма! Що си ми изневерила с кума? - Ами дойде човекът, гледам -изпил си ракията, децата изяли бонбоните и аз...с какво да го почерпя... **** Малко дете плюе вода на пода. Майката:– Не се плюе така! Щом е в устата, трябва да се глътне.Таткото повдига вежди. Майката:– Ти да мълчиш! *** http://www.highviewart.com/bezumni-tsitati-ot-zhenskite-romani-1470.html Редактирано 30 април, 2015 от Lindt 15 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 30 април, 2015 Сподели Публикувано: 30 април, 2015 На въпроса "Кое е най-неприятното при успоредното паркиране?" 97% от анкетираните жени шофьори отговорили: "свидетелите". 11 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 30 април, 2015 Сподели Публикувано: 30 април, 2015 http://www.highviewart.com/bezumni-tsitati-ot-zhenskite-romani-1470.html "Формата ѝ беше обикновена женска – два изпъкнали хълма отстрани и вдлъбната по средата." Едва ги дочетох . Няма такъв смях !!! 2 Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 30 април, 2015 Сподели Публикувано: 30 април, 2015 Преди малко в един туристически форум попаднах на следния въпрос-отговор: - Any Clean Beaches Around Pattaya? - I think that the nearest clean beach to Pattaya is in Cambodia 12 Връзка към коментар
Еmilia Публикувано: 30 април, 2015 Сподели Публикувано: 30 април, 2015 Това ми напомня за: - Какво е последен писък на модата? - Звукът, който издава съпруга, когато разбере цената на новите обувки на жена си. 8 Връзка към коментар
ECC Публикувано: 1 май, 2015 Сподели Публикувано: 1 май, 2015 Не знам дали тук му е мястото,но тази табела се дава от общината,след като си платил 500лева за категоризация. 9 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 1 май, 2015 Сподели Публикувано: 1 май, 2015 (редактирано) Тъй де , за чуждоземците е външна Редактирано 1 май, 2015 от stenk 1 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 2 май, 2015 Сподели Публикувано: 2 май, 2015 В Сиатъл в кола се возят черен и латинос , кой кара колата? Отговор: Ченгето 8 Връзка към коментар
Яничка Публикувано: 2 май, 2015 Сподели Публикувано: 2 май, 2015 Ето едно и от мен: 10 Връзка към коментар
Яничка Публикувано: 3 май, 2015 Сподели Публикувано: 3 май, 2015 Един човек забогатял. Решил да пътува в чужбина и си приготвил голяма пачка, защото бил чувал, че на митница е страшно. Пристига сутринта на границата, привиква шефа и казва:- Можеш ли да събереш момчетата на площадката?- Мога - казал шефа.Подредили се митничарите в редичка и нашия човек дал на всички по 200 марки, на шефа 500. Поомекнали митничарите, взели да го тупат по рамото и един го попитал:- Кажи сега какво изнасяш?- Нищо не изнасям бе хора, чул съм, че се дава на митничар и ви дадох.Митничарите се подсмихнали и си казали - ще внася.На връщане се повтаря същата история, този път обаче митничарите му разкостили колата и верно нищо.Минало се време. На нашия човек бизнеса му вървял, той често ходел в чужбина и всеки път давал на момчетата по 200, на шефа - 500. Веднъж обаче идва той, подреждат се митничарите и той им връчва по 50 марки.Притеснен шефа го дръпнал настрана и го пита:- Какво става бе, човек?- Ами, бизнеса се скофти, дъщерята се зажени, а и една къща строя - тия направо ми одраха кожата.- Ти хубаво строиш - казал кисело митничаря - ама защо с наши пари, да ти еба майката? 2 Връзка към коментар
Жоро С Публикувано: 3 май, 2015 Сподели Публикувано: 3 май, 2015 Ако човек кара в насрещното и го ударят отзад - трябва да е сигурен, че е в Перник. Изневяра по пернишки - някой друг да бие жена ти. Както след убийство, така и след секс, винаги изниква един и същи въпрос: "Какво да правим с тялото до нас?" 3 Връзка към коментар
georgiev Публикувано: 3 май, 2015 Сподели Публикувано: 3 май, 2015 – Скъпа, къде ми е ускорителят на елементарни частици?– Ракията е в хладилника! ____________________________ 6 Връзка към коментар
Lindt Публикувано: 4 май, 2015 Сподели Публикувано: 4 май, 2015 Най-готината катерица : http://www.gem106.co.uk/chipmunk-enjoys-fresh-bed-sheets/ 1 Връзка към коментар
Яничка Публикувано: 5 май, 2015 Сподели Публикувано: 5 май, 2015 Из книгата "Светът според Кларксън", която чета и се смея на глас /което е малко awkward, когато съм на обществено място.../: по повод на това коя нация е най-нещастната в света: "Не мога да си представя също така, че някой може да е много щастлив в Афганистан, макар че сигурно е успокояващо вечер да заспиваш с мисълта: "Е, и днес не ме застреляха" * * * "Не съм сигурен също, че бих се чувствал добре в Бразилия, където трябва да ходиш по прашки, за да покажеш, че нямаш нищо за крадене" 3 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 7 май, 2015 Сподели Публикувано: 7 май, 2015 (редактирано) Инженерите са в непрекъснато съревнование с Вселената.Инженерите създават все по-прости и лесни за употреба уреди, с които да могат да боравят все по-глупави потребители, докато Вселената създава все по-големи идиоти.Засега Вселената надделява. Редактирано 7 май, 2015 от Фичо 12 Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 7 май, 2015 Сподели Публикувано: 7 май, 2015 Инженерите са в непрекъснато съревнование с Вселената. Две инженерни постижения: Механизъм за товарене и пренос на тухли: Бетонпомпа в Африка: 3 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 7 май, 2015 Сподели Публикувано: 7 май, 2015 (редактирано) Споменахме инженерите, айде и за програмистите, да не се почустват пренебрегнати Защо е сложно да се пише софтуер, обяснение за филолози (автор: неизвестен) Представете си, че сте писател и поддържате проекта Война и Мир. По задание трябва да се напише нов епизод, в който Наташа Ростова се разхожда под дъжда в парка.Звучи просто - пишете "заваля дъжд", запис. Програмата гърми с грешка "Наташа Ростова умря". Започва се неколкодневно ровене - как е умряла, защо е умряла... Оказва се, че Пиер Безухов е бил в парка с обувки с гладка подметка, подхлъзнал се е в дъжда, изпуснал е пистолета си, пистолетът е гръмнал, куршумът е рикоширал в един стълб и е убил Наташа Ростова.Как може да се оправи това? Да смените обувките на Пиер Безухов? Да заредите пистолета с халостни патрони? Решавате да махнете стълба. Запис и нова грешка - "Поручик Ржевски умря".Оказва се, че в следващата глава поручикът се обляга на стълба, който току що сте махнали... Редактирано 7 май, 2015 от Фичо 10 Връзка към коментар
achieva Публикувано: 7 май, 2015 Сподели Публикувано: 7 май, 2015 Попитали радио Ереван:- Какво е парадокс?- Това е, когато щастието чука на вратата ти, а ти се оплакваш от шума. 6 Връзка към коментар
achieva Публикувано: 8 май, 2015 Сподели Публикувано: 8 май, 2015 - Отдел „Убийства”, инспектор Иванов слуша.- Тук старшина Петров. Докладвам за случай на нападение на ул. "Централна" - 38-годишен мъж с 6 прободни рани от нож, нанесени от съпругата му, защото стъпил на току-що измитият под.- Прието. Съпругата задържана ли е?- Не, подът още не е изсъхнал. 11 Връзка към коментар
tougherty Публикувано: 8 май, 2015 Сподели Публикувано: 8 май, 2015 Студентки първокурснички от селскостопанския факултет:- Деканът каза, че утре ще имаме колоквиум?- А какво е това?- Не знам, но за всеки случай ще се подмия. 6 Връзка към коментар
Childish Публикувано: 9 май, 2015 Сподели Публикувано: 9 май, 2015 - Отдел „Убийства”, инспектор Иванов слуша.- Тук старшина Петров. Докладвам за случай на нападение на ул. "Централна" - 38-годишен мъж с 6 прободни рани от нож, нанесени от съпругата му, защото стъпил на току-що измития под.- Прието. Съпругата задържана ли е?- Не, подът още не е изсъхнал. 1 Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 10 май, 2015 Сподели Публикувано: 10 май, 2015 Тя беше толкова ядосана на съпруга си, че не можа да го дочака и започна скандала без него. 5 Връзка към коментар
Препоръчани мнения