georgiev Публикувано: 21 октомври, 2015 Сподели Публикувано: 21 октомври, 2015 13 Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 21 октомври, 2015 Сподели Публикувано: 21 октомври, 2015 True story... 14 Връзка към коментар
vesi Публикувано: 21 октомври, 2015 Сподели Публикувано: 21 октомври, 2015 (редактирано) Бракоразводно дело. Съдията:- Защо искате да се разведете?- Ами... не го бива в секса...Женски глас от залата:- За всички други добър, само за нея не е!Мъжки глас от залата:- Как пък за нито един не каза, че е добър!" Учени наскоро открили , че няма нещо, което българина да не може да напсува Редактирано 21 октомври, 2015 от vesi 6 Връзка към коментар
christuff Публикувано: 22 октомври, 2015 Сподели Публикувано: 22 октомври, 2015 http://fishki.net/1707188-vybory-v-bolgarii-napominajut-shou-frikov.html 1 Връзка към коментар
georgiev Публикувано: 22 октомври, 2015 Сподели Публикувано: 22 октомври, 2015 Да потвърдя и аз старото правило, че бълагарите се познавали по това, че като кажел някой виц, всички го знаели, но по различен начин: Бракоразводно дело. Съдията:- Защо искате да се разведете? - Ми не ме задоволява. Женски глас от залата: - Другите задоволява, нея не! Мъжки глас от залата: - Нея никой не може да я задоволи! ––––––––––––––––––––––––––––– 4 Връзка към коментар
Niceday Публикувано: 23 октомври, 2015 Сподели Публикувано: 23 октомври, 2015 Двама приятели седят по на чаша бира и си говорят:- Вече петнайсет години съм женен. - казва единият. - В началото, така я прегръщах, така я целувах, моята жена, че тя се притесняваше, че ще я удуша...- А сега как е? - пита вторият.- Ами, на там вървят нещата... 6 Връзка към коментар
vesi Публикувано: 23 октомври, 2015 Сподели Публикувано: 23 октомври, 2015 (редактирано) Жена в командировка пише съобщение на мъжа си:" Скъпи, накратко:Трябва да сте в детската градина 8:10-8:15. Значи, събуди Мимето 7:30-7:35. Обуй и чорапогащника, тъмно-сините джинси, тениската от второто чекмедже, най-долу, виолетова или малинова блузка (чекмедже - второ, долу). Всичко е в скрина. Вземете розовата рокля - окачена е в нашия гардероб, в отделението за ризи на малка закачалка, бели чорапки, сандалки. В градината я преоблечи. Опитай да й направиш две опашки. Ластичките са в най-горното чекмедже на скрина, в бяла кутийка под обувките с картинки. После виж какво е времето и според него или й сложи розовото палто, виолетовата шапка и розовия шал, или зеленото, пухкавото, същия цвят шапка, без шал. На крачетата - новите ботушки. Приготви всичко от тази вечер, за да не се бавиш сутринта.Ако нещо не намериш, звънни и питай, не спя още."Мъжът отговаря:" Решихме да не ходим на детска градина утре". - Скъпа, отсега нататък няма вече "аз" и "ти", а само "ние" и "нас"... Разбра ли?! - Да...- Какво разбра...?!- Еми, скъпи, че ние спешно се нуждаем от елегантни ботуши с висок ток...! " Редактирано 23 октомври, 2015 от vesi 12 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 23 октомври, 2015 Сподели Публикувано: 23 октомври, 2015 Среден пръст - вече 50 години лидер на пазара на мигновените съобщения! 13 Връзка към коментар
macf1an Публикувано: 23 октомври, 2015 Сподели Публикувано: 23 октомври, 2015 Sad but true: 2 Връзка към коментар
bori Публикувано: 23 октомври, 2015 Сподели Публикувано: 23 октомври, 2015 – Защо убихте жена си след 30 години брак?– От мързел…– Как така от мързел?!?– Ами а днеска, а утре… 9 Връзка към коментар
achieva Публикувано: 23 октомври, 2015 Сподели Публикувано: 23 октомври, 2015 Сутрин. Вали проливно. Студено е. Някакъв прецапва и притичва през локвите, стига до закуските:– Значи, дайте ми една милинка за мен, а за Ваня, за Ваня, я дайте един бюрек!– Ваня сигурно е жена ви?- пита продавачката.– Естествено, че е жена ми! Мама в такова гадно време никога не би ме накарала да изляза! 14 Връзка към коментар
vesi Публикувано: 23 октомври, 2015 Сподели Публикувано: 23 октомври, 2015 Претъпкана зала. По средата филмът спира. Бойко Борисов срязал лентата 12 Връзка към коментар
Костов Публикувано: 23 октомври, 2015 Сподели Публикувано: 23 октомври, 2015 Мома и ерген на село ... След дълго, тягостно мълчание ... Тя: -Аз съм ... Мита. Той - ухилва се до уши: -Ееееее, добре, че заранта се изкъпах у реката. Можем да се почваме. 6 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 25 октомври, 2015 Сподели Публикувано: 25 октомври, 2015 25 Funny Logos :lol: 7 Връзка към коментар
bori Публикувано: 26 октомври, 2015 Сподели Публикувано: 26 октомври, 2015 - Омъжена ли си? - Да ... - И как е? - Като в детството - не стой навън до късно, с чужди чичковци не разговаряй ... *** 3 Връзка към коментар
Костов Публикувано: 26 октомври, 2015 Сподели Публикувано: 26 октомври, 2015 Ей това видях днес във FB Лице ли бе да го опишеш 4 Връзка към коментар
Topfly Публикувано: 27 октомври, 2015 Сподели Публикувано: 27 октомври, 2015 -Пич, ама тя си има гадже.-Е? То и във футбола си има вратар, но това не означава, чене може да вкарваш!.. 2 Връзка към коментар
Topfly Публикувано: 27 октомври, 2015 Сподели Публикувано: 27 октомври, 2015 Един уролог казва на друг:- Бях на екскурзия в Брюксел. Видях статуята "Пикаещото момче". Не ми хареса, лицето някакво измъчено, а струята слаба.- А ти какво искаш? Толкова години без движение, голо на улицата. Мисля, че всичко е ясно - хроничен простатит. 4 Връзка към коментар
lisska99 Публикувано: 27 октомври, 2015 Сподели Публикувано: 27 октомври, 2015 11 Връзка към коментар
vesi Публикувано: 27 октомври, 2015 Сподели Публикувано: 27 октомври, 2015 Това прочетох в друг форум и ме усмихна... в началото въпросът е като какъв работи потребителя, твърдящ, че служи на границата) Към ЮНЕСКО съм. Проучвам възможността да се обяви начина за охрана на турската ни граница за паметник на културното и световно наследство 1 Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 27 октомври, 2015 Сподели Публикувано: 27 октомври, 2015 Защо не напредвам, учителю?- Виждал ли си чайката да прелита над пламтящия залез?- Да, учителю!- А как водопадът се опитва да разбие скалите, но без да успява?- Да, учителю!- А отражението на Луната в тихи води?- Да, учителю!- Еми, затова не напредваш, щото само се заплесваш по някакви тъпотии, вместо да тренираш! 11 Връзка към коментар
gerido Публикувано: 27 октомври, 2015 Сподели Публикувано: 27 октомври, 2015 Пътуват различни по цвят и етнически произход американци в самолет. Сред тях баща и син с черен цвят на кожата. По едно време стюардесата обявява:- Уважаеми пътници, самолетът има повреда и за да не падне, трябва да започнем да изхвърляме част от пътниците. За да няма протести, почваме по азбучен ред. Any African Americans?.Малкото негърче поглежда към баща си, но той се присвива на седалката и си трае.Стюардесата преминава на буква B:- Black Americans?Малкото негърче отново поглежда към баща си, но той се присвива още по-ниско на седалката и си трае.Стюардесата преминава на буква С:- Coloured Americans?Бащата с черна кожа отново си трае, та малкото не издържа и пита:- Тате, какво става, защо не се обаждаме?- Мълчи си, сине, днес сме Niggers... 10 Връзка към коментар
SeeKnDestroY Публикувано: 27 октомври, 2015 Сподели Публикувано: 27 октомври, 2015 Най-страшното изпитание за един мъж, когато трябва да прояви съобразителност, находчивост, нестандартно мислене и въображение – това е моментът, когато жена му го попита: “Нищо ли не забелязваш?" 13 Връзка към коментар
Препоръчани мнения