Георги Матеев Публикувано: 8 август, 2016 Публикувано: 8 август, 2016 Уф, да докладвам, че тоя път и аз се увлякох от психозата и си взех билет. И май ще ви изпреваря всичките - септември 2016 Друг е въпросът, че нищо конкретно не ми се прави в Нова Зеландия, а не знам дали ще намеря някакви по интересни острови в Тихия океан на достъпни цени. Ако не си ходил до островите Кук - огледай полетите до Раротонга. Това е най-достъпната островна дестинация от Оклънд. 4
petko Публикувано: 8 август, 2016 Публикувано: 8 август, 2016 Ако не си ходил до островите Кук - огледай полетите до Раротонга. Това е най-достъпната островна дестинация от Оклънд. Май на второ място е Нади, Фиджи. 1
macf1an Публикувано: 8 август, 2016 Публикувано: 8 август, 2016 Уф, да докладвам, че тоя път и аз се увлякох от психозата и си взех билет. И май ще ви изпреваря всичките - септември 2016 Кога и за колко време? Може да се засечем там 3
домосед Публикувано: 8 август, 2016 Публикувано: 8 август, 2016 Кога и за колко време? Може да се засечем там От 16 септември (кацане Оукланд) до 2 октомври (излитане Оукланд) 5
logist13 Публикувано: 10 август, 2016 Публикувано: 10 август, 2016 (редактирано) някой с отзиви от Thai? доколкото видях из чуждите форуми е тихичко, т.е. билетите май оцеляват; при нас имаме номера на ел. билети, сега видях в банката, че парите са дръпнати, полета е съгласно европейските регулации, не виждам как нещо може да се обърка Редактирано 10 август, 2016 от logist13 1
malDivka Публикувано: 10 август, 2016 Публикувано: 10 август, 2016 (редактирано) E, това не е истина - Как я проспах и тази оферта Особенно след като точно НЗ съм си я планувала живот и здраве. Дали случайно някъде не се намират още дати, които аз не виждам... стоп в Мелбърн ми е перфектната комбинация. Редактирано 10 август, 2016 от malDivka
Desi75 Публикувано: 10 август, 2016 Публикувано: 10 август, 2016 От 16 септември (кацане Оукланд) до 2 октомври (излитане Оукланд) Тъкмо ще проправиш пътя за следващите групи :-) 2
T.E.Lawrence Публикувано: 10 август, 2016 Публикувано: 10 август, 2016 някой с отзиви от Thai? доколкото видях из чуждите форуми е тихичко, т.е. билетите май оцеляват; при нас имаме номера на ел. билети, сега видях в банката, че парите са дръпнати, полета е съгласно европейските регулации, не виждам как нещо може да се обърка Топ компания, всичко е точно. Едниствената причина да летя рядко с тях е, че трудно си намирам промоции. 2
Гост Публикувано: 10 август, 2016 Публикувано: 10 август, 2016 (редактирано) някой с отзиви от Thai? доколкото видях из чуждите форуми е тихичко, т.е. билетите май оцеляват; при нас имаме номера на ел. билети, сега видях в банката, че парите са дръпнати, полета е съгласно европейските регулации, не виждам как нещо може да се обърка Аз дадох отзив по-горе - великолепна компания и никак не евтина... Разбира се, че всичко ще е наред! Редактирано 10 август, 2016 от Гост
logist13 Публикувано: 10 август, 2016 Публикувано: 10 август, 2016 уф, не се изразих като хората, ясно ми е, че Thai са читава компания; исках да питам има ли писма от тях към някой във връзка с купените билети, но май няма че предполагам времето им да реагират на сбърканата тарифа е доста ограничено...
stanimir Публикувано: 10 август, 2016 Публикувано: 10 август, 2016 Ако не си ходил до островите Кук - огледай полетите до Раротонга. Това е най-достъпната островна дестинация от Оклънд. Сподели малко подробности , когато намериш време.
stefanrusev Публикувано: 23 септември, 2016 Публикувано: 23 септември, 2016 (редактирано) Е не може да съм толкова зле!!! Някой можели да ми го обясни че нещо не схващам - На отиване печелим ден, ама защо на връщане са два.... Редактирано 23 септември, 2016 от stefanrusev
neuromancer Публикувано: 23 септември, 2016 Публикувано: 23 септември, 2016 Това е 1:25 през нощта. Ако нямаше смяна на датата щеше да пристигне на 22 март
stefanrusev Публикувано: 23 септември, 2016 Публикувано: 23 септември, 2016 А това: Е, след час чудене започнах да схващам и сега се опитвам как да спечелим от това, ама полетите са кът. И по-точно- две седмици не са достатъчни.... М... му!
cck Публикувано: 23 септември, 2016 Публикувано: 23 септември, 2016 Така е. Macf1an го ползва този ефект да си празнува рождения ден два пъти в два поредни дни 3
stefanrusev Публикувано: 23 септември, 2016 Публикувано: 23 септември, 2016 (редактирано) Така е. Macf1an го ползва този ефект да си празнува рождения ден два пъти в два поредни дни Е да ама по същата логика ако е с късен полет назад ще се скъси с един ден (не че БигМак не го е забелязал)... А за тези които си купихме билети до НЗ - промоцийка, само че става ако се търси за един човек. От сутринта се опитвам да го залъжа, ама... Редактирано 23 септември, 2016 от stefanrusev 2
neuromancer Публикувано: 23 септември, 2016 Публикувано: 23 септември, 2016 Е то време няма как да спечелиш, защото в едната посока се печели, в другата губи. Дните са си същите, само номерацията се променя. Ако седиш на линията, от ляво ти е 22.03, от дясно ти е 23.03, ама иначе е все едно. Евентуално празници и почивни дни да уцелиш два пъти или да избегнеш... Малко като оня виц за евреина - отляво и отдясно - събота, а пред мен - петък. А това: RAR-AKL.jpg Е, след час чудене започнах да схващам и сега се опитвам как да спечелим от това, ама полетите са кът. И по-точно- две седмици не са достатъчни.... М... му! Ами същото. Както като имаш дълъг полет пристигаш на следващия ден, пише +1, щом има смяна на датата става +2 3
Георги Публикувано: 24 септември, 2016 Публикувано: 24 септември, 2016 Отделих дискусията за новозеландските планове в нова тема: Нова Зеландия - общи дискусии и въпроси. Нека тази да е само свързана с конкретната промоция. 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега