Прескочи до съдържание

Официална тема за поръчка на календари

Препоръчани мнения

Календарите вече са вкъщи, но имаме малко затруднения с логистиката. 

Миналата година бях доволен от Еконт, дадоха ми пликове, опаковах си всичко вкъщи, после им метнах пратките и всичко беше ок. Тази година обаче ми казват, че не могат да ми дадат пликове, защото си били променили политиката и можело само на място да се опаковат. Това няма как да стане, защото нямам свободни два дни да си играем на опаковане на място на всички пратки.

Писах днес със съпорта им, те ме увериха, че няма проблем и пликовете ще ме чакат днес в избрания от мен офис, в който пак ми казаха че не е толкова лесно. С половин уста признаха, че не им се давали пликове, понеже не съм редовен клиент, явно трицифрено число пратки за 2-3 седмици не те квалифицират като редовен клиент. Оставихме сега да се свързвали с търговски представител, който може би щял да позволи и подобни глупости.

Как ще приключи тази история ще разберете, ако получите календарите си в офис на Еконт, но в плик на Speedy, което ще е тоталния маркетингов фейл за Еконт. Абсолютно реална перспектива, не защото искам да се правя на интересен (добре де, донякъде, защото искам), но и Speedy продават най-евтините куриерски пликове от краткото ми проучване. 

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Календарите вече са вкъщи, но имаме малко затруднения с логистиката. 

Еее, явил ти се е голям проблем. :( То и в къщи да опаковаш, за всеки поотделно, пак си е време и ангажимент.

Трябва да го помислим, как да бъде по- просто за напред. Да не е целият товар върху теб.

Редактирано от AlexandraKo
Връзка към коментар

Еее, явил ти се е голям проблем. :( То и в къщи да опаковаш, за всеки поотделно, пак си е време и ангажимент.

Трябва да го помислим, как да бъде по- просто за напред. Да не е целият товар върху теб.

Вкъщи е ок, генерирам си товарителници, принтирам, опаковам, лепя, става несравнимо по-бързо от това да чакам някой да ми върши тази "услуга" в офиса. Двама сме и сме добре синхронизирани, не само в опакованто на календари :) Пък и сега с бебето ще е купон. 

• Харесвам 7
Връзка към коментар

Вкъщи е ок, генерирам си товарителници, принтирам, опаковам, лепя, става несравнимо по-бързо от това да чакам някой да ми върши тази "услуга" в офиса. Двама сме и сме добре синхронизирани, не само в опакованто на календари :) Пък и сега с бебето ще е купон. 

Сега трима ще опаковате и ще е по- бързо. ;)

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Трима сте. :)

Между другото Спиди имат една оферта сега, валидна до края на годината. Не знам дали си я видял, но мисля, че е изгодна също.post-21-0-14447000-1479832805_thumb.png

Утре ще питам за пликове на Еконт и в моя офис на седми км. За колко бройки говорим?

Връзка към коментар

Трима сте. :)

Между другото Спиди имат една оферта сега, валидна до края на годината. Не знам дали си я видял, но мисля, че е изгодна също.attachicon.gif1479832735012_Screenshots.png

Утре ще питам за пликове на Еконт и в моя офис на седми км. За колко бройки говорим?

Късно е за Спиди, аз да знаех че такива номера ще въртят, като нищо щях да сменя, но вече съм събрал една камара поръчки за офиси на Еконт...

Връзка към коментар

Не че това ще реши проблема, но мога да повторя идеята на Георги от по-горе: Ако по градове се организираме да получим общо календарите, ще има поне три предимства: За него по-малко работа, за нас по-малко разходи и възможност за допълнителна среща за опознаване.

И за да не остане само като голо изявление, приемам аз да се занимавам с тази работа за Пловдив. Ако някой има желание да участва, да ми пише до ден-два на лични съобщения и после ще уведомим Георги. Разбира се, нямам нищо против, ако някой ходи до София /например за коледната магеланска среща/ :)  и влезе в ролята на работливото джудже.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

И за да не остане само като голо изявление, приемам аз да се занимавам с тази работа за Пловдив. Ако някой има желание да участва, да ми пише до ден-два на лични съобщения и после ще уведомим Георги. Разбира се, нямам нищо против, ако някой ходи до София /например за коледната магеланска среща/ :)  и влезе в ролята на работливото джудже.

Действайте, преди края на седмицата едва ли ще мога да изпратя, имате време да се организирате :) Имай предвид, че ако няма среща в Пловдив не е толкова лесно да се срещнете и да се видите, въпреки желанието, аз самият съм наясно, че понякога пускам пратка от един офис за същия и се плаща доставка, но иначе индивидуално разбиране с толкова хора е невъзможно. 

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Със Спиди пък е тегаво да дадат достъп до системата им за самоподготовка на пратки.

Странно е това за пакетите, вероятно ги заявяват веднъж месечно и ще им вземеш всички с такава бройка. Оплачи се по-сериозно.

- signal_za_econt@econt.com - имейл за подаване на рекламации

Пишете ни във Facebook на адрес: https://www.facebook.com/EcontExpress (тествано е, отговарят бързо).

P.S. ако пък искаш допълнително да си го върнеш на въпросния офис на Еконт, не им принтирай товарителниците, сложи им само номера на генерираната пратка в джобчето, да си ги принтят сами. И без това вече са премахнали всякакви отсъпки за под 1000 пратки (мисля беше) /месечно.

Връзка към коментар

P.S. ако пък искаш допълнително да си го върнеш на въпросния офис на Еконт, не им принтирай товарителниците, сложи им само номера на генерираната пратка в джобчето, да си ги принтят сами. И без това вече са премахнали всякакви отсъпки за под 1000 пратки (мисля беше) /месечно.

Ах, колко сте лошиии.. Бива ли така? Иде Коледа, бъдете добри! :)

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Със Спиди пък е тегаво да дадат достъп до системата им за самоподготовка на пратки.

Странно е това за пакетите, вероятно ги заявяват веднъж месечно и ще им вземеш всички с такава бройка. Оплачи се по-сериозно.

- signal_za_econt@econt.com - имейл за подаване на рекламации

Пишете ни във Facebook на адрес: https://www.facebook.com/EcontExpress (тествано е, отговарят бързо).

Писах им във фейсбук, те от там ми казаха, че са уредили пликовете, а на място хората в офиса пак дадоха на заден. Както и да е, проблема е разрешен благодарение на Поли, така че всичко е ок. Който подхожда с повече доверие към нас, че няма да им откраднем драгоценните пликове, той ще спечели приличен обем поръчки, за които дори няма да си мръдне пръста да подготвя. 

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Писах им във фейсбук, те от там ми казаха, че са уредили пликовете, а на място хората в офиса пак дадоха на заден. Както и да е, проблема е разрешен благодарение на Поли, така че всичко е ок. Който подхожда с повече доверие към нас, че няма да им откраднем драгоценните пликове, той ще спечели приличен обем поръчки, за които дори няма да си мръдне пръста да подготвя. 

Да допълня нещо, което може би ще ти е полезно. Ако изготвяш пратката от тук, има 10% отстъпка.

Редактирано от Христиан
Връзка към коментар

Да допълня нещо, което може би ще ти е полезно. Ако изготвяш пратката от тук, има 10% отстъпка.

Не е вариант това, трябва да се генерират товарителници ръчно, което отнема много време, а означава и да споделям лични данни на поръчалите с OLX, което също не мисля, че е ок. 

Връзка към коментар

http://www.econt.com/24-chasa-econt-aps/ ?

"Speedy" също имат, но предлагат само получаване през тях.

Редактирано от captain_oveur
Връзка към коментар

http://www.econt.com/24-chasa-econt-aps/ ?

"Speedy" също имат, но предлагат само получаване през тях.

Това го пробвах преди 2 години, като фен на всичко ново и модерно изглеждащо. Резултата беше, че трябваше три пъти да звъня до клиентски център за да може Емо Чакалов да си получи етикетчетата. Не знам дали са изчистили нещата от тогава :)

Връзка към коментар

24 ноември изтича и хората от темата с ориентировъчните поръчки вече нямат предимство. Остават около 20 настолни и 30 стенни календара налични. Малка част от тиража е заделена за проблеми, ако няма такива (искрено се надяваме!) те ще бъдат освободени също за поръчка, но това ще стане ясно по-напред във времето. 

Утре ще бъдат пуснати 2-3 тестови пратки, в понеделник половината, до края на седмицата и останалите поръчани за куриерите. За тези на живо, часът и мястото на срещата са известни :)

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Георги и помощници - голямо Благодаря!

Календарите ми надминаха очакванията :) Така се получи от системата за участие, че почти всичките ми номинации са включени в крайна сметка.

_Хора_пътешественици_фотографи_  - благодаря за снимките и още повече за пътеписанията, без значение от същите места или други! :)

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Току-що си взех календарите от Еконт и да си призная, както днес не бях много в настроение, сега всичко ми изглежда прекрасно. Благодаря на всички, които допринесоха за тези календари и радостта, която носят със себе си! 

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.