Прескочи до съдържание

Какви са правата ни на пътници съгласно Регламент 261/2004?

Препоръчани мнения

Публикувано:

Искам да похваля Wizz Air за невероятно бързата реакция по моя иск за компенсация за закъснял полет.

Полетът Букурещ – Будапеща на 22.07 закъсня точно с 3 часа и очаквах дълго да се обясняваме с тях. Подадох оплакването си на 30.07, а днес-06.08, компенсацията вече е по сметката ми.

Билетите ми струваха около 350 евро, а получената компенсация е 1250 евро.

С две думи – доволен съм! 😁

• Харесвам 8
  • 3 седмици по-късно ...
Публикувано:

Здравейте, вчера пътувах от Ница до София с полет W64416. По разписание трябваше да пристигнем в 12:25, реално полета кацна в 15:36 т.е. + 3 часа и 11 минути. Съобщиха ни, че закъснението е поради технически причини (драскотина в елемент от опашката на самолета) и се е наложила подмяна на самолета с друг от Полша. Разстоянието е под 2000 км т.е. до колкото разбирам се полага обезщетение от 250 евро на пътник. През сайта на Wizz ли трябва да си подам претенцията и какво друго трябва да представя освн бордните карти?

Публикувано:
преди 2 минути , Спас. каза:

Здравейте, вчера пътувах от Ница до София с полет W64416. По разписание трябваше да пристигнем в 12:25, реално полета кацна в 15:36 т.е. + 3 часа и 11 минути. Съобщиха ни, че закъснението е поради технически причини (драскотина в елемент от опашката на самолета) и се е наложила подмяна на самолета с друг от Полша. Разстоянието е под 2000 км т.е. до колкото разбирам се полага обезщетение от 250 евро на пътник. През сайта на Wizz ли трябва да си подам претенцията и какво друго трябва да представя освн бордните карти?

На този етап това е достатъчно. Може да дадеш номер на банкова сметка за изплащане на обезщетението. Ако е необходимо нещо друго, те ще отговорят.

• Харесвам 2

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.