lyusi Публикувано: 6 декември, 2017 Сподели Публикувано: 6 декември, 2017 (редактирано) На 5.12.2017 г. в 19:13, Пламен каза: Имах виртуална Мастеркард, изтрих я и като си направих нова виртуална ми я даде Виза. Явно новите ще са Виза, защото не ме пита каква да ми е картата. Сега си искам Мастеркарда, ама нямаааа, Явно типа на картата е на рулетка. Аз се регистрирах вчера и поисках виртуална карта- дадоха ми Виза. Днес при пробата да добавя физическа карта ми дава опции само за Мастъркард. Единственото което ми хрумва като обяснение е, че вероятно издават физическата карта от друг тип според това каква е виртуалната. Редактирано 6 декември, 2017 от lyusi Връзка към коментар
Алекс Публикувано: 6 декември, 2017 Сподели Публикувано: 6 декември, 2017 преди 2 часа, macf1an каза: От днес ще може да обменяме реални валути в Litecoin и Ethereum. Как по- точно може. Аз не виждам нови опции. Връзка към коментар
macf1an Публикувано: 6 декември, 2017 Сподели Публикувано: 6 декември, 2017 Когато ти се обнови приложението - тогава ще го имаш. 2 Връзка към коментар
macf1an Публикувано: 7 декември, 2017 Сподели Публикувано: 7 декември, 2017 Страшни измекяри - направиха криптовалутите само за Премиум клиентите или ако поканите 3ма души и те се регистрират ... Връзка към коментар
funny Публикувано: 7 декември, 2017 Сподели Публикувано: 7 декември, 2017 преди 14 минути , macf1an каза: Страшни измекяри - направиха криптовалутите само за Премиум клиентите или ако поканите 3ма души и те се регистрират ... Премиум съм, дойде ми ъпдейта преди малко, но " Cryptocurrencies - Coming soon " Връзка към коментар
macf1an Публикувано: 7 декември, 2017 Сподели Публикувано: 7 декември, 2017 Още по-зле, значи .. 1 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 7 декември, 2017 Автор Сподели Публикувано: 7 декември, 2017 преди 21 минути , macf1an каза: Страшни измекяри - направиха криптовалутите само за Премиум клиентите или ако поканите 3ма души и те се регистрират ... Много слабичко и супер разочароващо. Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 7 декември, 2017 Сподели Публикувано: 7 декември, 2017 Пише, че това с премиума е заради тестов период и скоро ще ги пуснат за всички. Връзка към коментар
П.Кръстев Публикувано: 7 декември, 2017 Сподели Публикувано: 7 декември, 2017 Аз също получих мейл да си ъпдейтна приложението за да имам възможност да търгувам с криптовалути. Направих го, но не откривам такава възможност... Връзка към коментар
macf1an Публикувано: 7 декември, 2017 Сподели Публикувано: 7 декември, 2017 В More -> Cryptocurrencies Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 7 декември, 2017 Автор Сподели Публикувано: 7 декември, 2017 След ъпдейта въобще не мога да си влезна в акаунта, дава някаква грешка. Като гледам коментарите на фейсбук страницата им доста хора имат подобен проблем. Яко са омазали нещо. 1 Връзка към коментар
П.Кръстев Публикувано: 7 декември, 2017 Сподели Публикувано: 7 декември, 2017 преди 18 минути , macf1an каза: В More -> Cryptocurrencies Гледах, но изобщо нямам "Cryptocurrencies" там... Връзка към коментар
cybersimo Публикувано: 7 декември, 2017 Сподели Публикувано: 7 декември, 2017 Great news - we're back up and running again! We're really sorry for any trouble caused and always appreciate your patience and understanding Reason: We had to upscale our systems to cope with increasing demand - we have been blown away by the number of people signing up today. Update: It may take some minutes for the fix to roll out to everyone, but please try to close and re-open the app to test. Връзка към коментар
funny Публикувано: 7 декември, 2017 Сподели Публикувано: 7 декември, 2017 (редактирано) Опцията вече ми е валидна А опиташ ли да accept-неш условията и дава това : Редактирано 7 декември, 2017 от funny 3 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 7 декември, 2017 Автор Сподели Публикувано: 7 декември, 2017 (редактирано) Аз продължавам ВЪОБЩЕ да не мога да се логна в акаунта си. Сървърите им явно са прегряли То с това небивало рали на биткойна последните 2 дни е нормално да има феноменален интерес към пускането на криптовалути в Revolut, явно не са били подготвени. Редактирано 7 декември, 2017 от Георги Матеев Връзка към коментар
funny Публикувано: 7 декември, 2017 Сподели Публикувано: 7 декември, 2017 Вече съм официално допусната и приела условията им. Ето как изглежда , като курса на биткойн-а се мени непрекъснато в реално време : 1 1 Връзка към коментар
macf1an Публикувано: 7 декември, 2017 Сподели Публикувано: 7 декември, 2017 А обратният курс ? Връзка към коментар
funny Публикувано: 7 декември, 2017 Сподели Публикувано: 7 декември, 2017 преди 1 минута , macf1an каза: А обратният курс ? Заповядай 1 1 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 7 декември, 2017 Сподели Публикувано: 7 декември, 2017 Bitcoin-ът направо се срина... Връзка към коментар
funny Публикувано: 7 декември, 2017 Сподели Публикувано: 7 декември, 2017 преди 7 минути , chandni каза: Bitcoin-ът направо се срина... Аууу, и това за има - няма 40 минути . И продължава даже Връзка към коментар
chandni Публикувано: 7 декември, 2017 Сподели Публикувано: 7 декември, 2017 Купуваш 10 ВТС и след малко вече си "олекнал" с една гарсониера.... Връзка към коментар
macf1an Публикувано: 8 декември, 2017 Сподели Публикувано: 8 декември, 2017 Отново издават само Мастъркард, спрели са Визите Връзка към коментар
Hollywood Публикувано: 8 декември, 2017 Сподели Публикувано: 8 декември, 2017 преди 20 минути , macf1an каза: Отново издават само Мастъркард, спрели са Визите Дайнерси ще издават ли?! Връзка към коментар
liuboo Публикувано: 8 декември, 2017 Сподели Публикувано: 8 декември, 2017 преди 57 минути , macf1an каза: Отново издават само Мастъркард, спрели са Визите При мен не са. Сега си издадох две виртуални VISA Връзка към коментар
macf1an Публикувано: 8 декември, 2017 Сподели Публикувано: 8 декември, 2017 Физически не. Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Публикувано от Георги,
връзка за първа безплатна карта
Препоръчано от Георги
2 реакции
Към мнение
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега