EliDion Публикувано: 7 септември, 2023 Сподели Публикувано: 7 септември, 2023 Отт няколко дни имат проблем с преводите. Излиза ми съобщение за профилактика. Връзка към коментар
sildoro Публикувано: 7 септември, 2023 Сподели Публикувано: 7 септември, 2023 На 22.08.2023 г. в 10:15, dimitrov6 каза: Сега чета тук https://help.revolut.com/bg-BG/help/more/legal-topics/what-happens-to-a-revolut-account-if-the-account-holder-passes-away/ Благодаря! Това е работеща процедура, изминах я до край и има резултат. 1 Връзка към коментар
antea Публикувано: 7 септември, 2023 Сподели Публикувано: 7 септември, 2023 преди 2 часа, timobg каза: Не са SEPA. По някаква причина ги въртят през Райфайзен и идват като местен превод. Аз пращах скоро превод - пристигна на следващия ден към 17 часа.. така стана и при мен, в 17ч днес дойде, иначе в статута на превода в Revolut пишеше, че е получен от местната банка в 3 през нощта Връзка към коментар
КОКО22 Публикувано: 13 септември, 2023 Сподели Публикувано: 13 септември, 2023 Преди време дискутирахме Спестовните/гъвкави сметки на Револют. В money.bg е излязла статия с повече инфо: Revolut вече е конкурент на инвестиционните посредници в България - Money.bg 1 Връзка към коментар
Dreamm Публикувано: 23 септември, 2023 Сподели Публикувано: 23 септември, 2023 Моля, ако някой има актуална информация, да сподели има ли проблем при ползването на Револют в Египет? Доколкото следя форума, а и не само него, бях останала с впечатление, че може да се ползва за плащане, а също и за теглене от банкомат, дали нещо се е променило? Връзка към коментар
Patrick K Публикувано: 24 септември, 2023 Сподели Публикувано: 24 септември, 2023 Променили са си логото(поне на приложението). 3 Връзка към коментар
dimitrov6 Публикувано: 24 септември, 2023 Сподели Публикувано: 24 септември, 2023 преди 21 часа, Dreamm каза: Моля, ако някой има актуална информация, да сподели има ли проблем при ползването на Револют в Египет? Доколкото следя форума, а и не само него, бях останала с впечатление, че може да се ползва за плащане, а също и за теглене от банкомат, дали нещо се е променило? Има египетска валута в приложението. Този месец плащах в Саудитска Арабия без проблем с Револют. 1 1 Връзка към коментар
vivo Публикувано: 29 септември, 2023 Сподели Публикувано: 29 септември, 2023 Отскоро съм с Премиум и преди няколко дни пристигна и самата карта - очаквах по-качествена пластика, а тя е същото като на стандартните такива. Старата ми (стандартна) карта след няма и година ползване започна да прави проблеми при безконтактно плащане (устройства въобще не я отчитат). Надявам се да няма проблеми с тази. 1 Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 29 септември, 2023 Сподели Публикувано: 29 септември, 2023 Моята карта не излиза от шкафа освен рядко за теглене. Плащам с телефона основно. 2 Връзка към коментар
Яничка Публикувано: 29 септември, 2023 Сподели Публикувано: 29 септември, 2023 На 23.09.2023 г. в 22:24, Dreamm каза: Моля, ако някой има актуална информация, да сподели има ли проблем при ползването на Револют в Египет? Доколкото следя форума, а и не само него, бях останала с впечатление, че може да се ползва за плащане, а също и за теглене от банкомат, дали нещо се е променило? Не ми е актуална информацията, но преди 2 години теглих египетски паунди от ATM там. Всичко точно. 1 1 Връзка към коментар
Marisha Публикувано: 29 септември, 2023 Сподели Публикувано: 29 септември, 2023 преди 52 минути , Яничка каза: Не ми е актуална информацията, но преди 2 години теглих египетски паунди от ATM там. Всичко точно. Може да се тегли, но нa някои банкомати имат такса са теглене. 1 Връзка към коментар
ivailo_radev Публикувано: 30 септември, 2023 Сподели Публикувано: 30 септември, 2023 преди 13 часа, Яничка каза: Не ми е актуална информацията, но преди 2 години теглих египетски паунди от ATM там. Всичко точно. Моята е от преди 10 месеца и нямаше проблеми. 1 Връзка към коментар
Denittta Публикувано: 4 октомври, 2023 Сподели Публикувано: 4 октомври, 2023 Имам въпрос относно застраховката travel insurance, която е активна при план Премиум и нагоре. Четох, четох... при канселиране на полета или невъзможност за пътуване се възстановяват разходите, примерно за самолетен билет. Мисля да закупим през flydubai най-ниската тарифа /която не позвлява канселиране или ребукинг на полета/. В условията пише, че децата влизат в застраховката, но съпругата не влиза в план премиум. Така или иначе по-високия план за билетите ми е точно толкова колкото е струва моя билет, мисля да си си останем на най-ниската тафира и без това flydubai не възстановяват сумата, а дават ваучер за следващо пътуване. Та питанката ми, ако се наложи да не пътуваме поради хоспотализация, covid или нещо си /то вече от днес за утре стават всякакви глупости/мога ли да разчитам на тази застраховка? До сега съм си правила допълнителна винаги, но сега видях, че я има в плана на мъжа ми и се чудя дали има нужда от още 1? Връзка към коментар
Ivancho Публикувано: 17 октомври, 2023 Сподели Публикувано: 17 октомври, 2023 На 23.09.2023 г. в 22:24, Dreamm каза: Моля, ако някой има актуална информация, да сподели има ли проблем при ползването на Револют в Египет? Доколкото следя форума, а и не само него, бях останала с впечатление, че може да се ползва за плащане, а също и за теглене от банкомат, дали нещо се е променило? Няма никакъв проблем, навсякъде работи - и в Кайро, и в Луксор, и в Хургада, и на ПОС, и на АТМ. Много добър курс за превалутиране има и TBI. 2 Връзка към коментар
traveler Публикувано: 25 октомври, 2023 Сподели Публикувано: 25 октомври, 2023 Последно от банкоматите на кои банки в България може да се тегли без такса. Днес се сетих да пробвам теглене за да си припомня PIN кода от UniCredit банкомат. Не можах да разбера дали е било с такса или не от приложението, пък и не знаех колко точно съм имал. Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 25 октомври, 2023 Сподели Публикувано: 25 октомври, 2023 Ако транзакцията е примерно 105лв, значи е с такса, ако е 100 е без... 1 Връзка към коментар
Argentique Публикувано: 25 октомври, 2023 Сподели Публикувано: 25 октомври, 2023 преди 42 минути , traveler каза: Последно от банкоматите на кои банки в България може да се тегли без такса. Днес се сетих да пробвам теглене за да си припомня PIN кода от UniCredit банкомат. Не можах да разбера дали е било с такса или не от приложението, пък и не знаех колко точно съм имал. То пише, ако има такса. Аз рядко тегля в Бг, но ми се наложи август и теглих от ОББ и Общинска банка (бяха ми под ръка) - нямаше такса. По чужбинските банки всичко се изписва, лошото е, когато е на арабски. 2 Връзка към коментар
DGTG Публикувано: 25 октомври, 2023 Сподели Публикувано: 25 октомври, 2023 До 450 лв. на месец теглиш без такса. Теглено от UniCredit. Но "моя месец" е от 10-то до 10-то число. Незнам при другите кога започва и свършва "месеца". 3 Връзка към коментар
КОКО22 Публикувано: 25 октомври, 2023 Сподели Публикувано: 25 октомври, 2023 В началото на годината имах чат със съпорта им. Отговорът им бе че лимитите се нулират на 3-то число - 450лева кеш и лимита за обмен. 3 Връзка към коментар
DGTG Публикувано: 25 октомври, 2023 Сподели Публикувано: 25 октомври, 2023 преди 2 часа, КОКО22 каза: В началото на годината имах чат със съпорта им. Отговорът им бе че лимитите се нулират на 3-то число - 450лева кеш и лимита за обмен. Може при всеки да е различно или да зависи от плана. В момента си гледам моя план ( Стандарт) и в него си пише колко тегления имам, и "дата на обновяване на лимита". 2 Връзка към коментар
rik4o Публикувано: 25 октомври, 2023 Сподели Публикувано: 25 октомври, 2023 преди 5 минути , DGTG каза: Може при всеки да е различно или да зависи от плана. В момента си гледам моя план ( Стандарт) и в него си пише колко тегления имам, и "дата на обновяване на лимита". И при мен е така. Явно най-добре е да се гледа в приложението, тъй като датите са различни. 3 Връзка към коментар
Sun4o Публикувано: 26 октомври, 2023 Сподели Публикувано: 26 октомври, 2023 По-нагоре е зададен вече въпросът, та да го поповдигна. С Премиум план съм и се зачетох за застраховка при пътуване. За багаж и отмени не ме интересува толкова, що-годе са обяснени. Интересува ме здравната застраховка - някой ползвал ли е обезщетение, надеждна ли е, покрива ли Ковид и евентуално колко покрива? Има някакво завоалирано уточнение за 10 мил. евро (?!?) и 300 евро за зъболекар. Та да си правя ли моята си застраховка, която си правя всеки път или да разчитам на Револютската? Връзка към коментар
agenta Публикувано: 26 октомври, 2023 Сподели Публикувано: 26 октомври, 2023 преди 46 минути , Sun4o каза: По-нагоре е зададен вече въпросът, та да го поповдигна. С Премиум план съм и се зачетох за застраховка при пътуване. За багаж и отмени не ме интересува толкова, що-годе са обяснени. Интересува ме здравната застраховка - някой ползвал ли е обезщетение, надеждна ли е, покрива ли Ковид и евентуално колко покрива? Има някакво завоалирано уточнение за 10 мил. евро (?!?) и 300 евро за зъболекар. Та да си правя ли моята си застраховка, която си правя всеки път или да разчитам на Револютската? И аз съм с Премиум плана. Здравната застраховка е добра, но тя е с връщане на сумата, която си заплатил. При мен се наложи да отменя пътуване, заради здравен проблем и невъзможност да пътувам, предоставях всичко - амбулаторни листи, рецепти и пр. по първия иск като ми върнаха всичко заплатено, без 50 евро, което е входа, за да я ползваш С втория иск си възстанових платените самолетни билети и нощувките и там доста документи предоставях. Не ми се е налагало да го ползвам в чужбина за посещение на медицинско заведение, но съгласно ОУ става ясно, че си плащаш всичко, събираш всички необходими документи и после ти връщат парите, а при спешни случай приятел го бяха насочвали към най-близко здравно заведение, но отново процедурата е същата. 6 Връзка към коментар
Sun4o Публикувано: 26 октомври, 2023 Сподели Публикувано: 26 октомври, 2023 преди 27 минути , agenta каза: И аз съм с Премиум плана. Здравната застраховка е добра, но тя е с връщане на сумата, която си заплатил. При мен се наложи да отменя пътуване, заради здравен проблем и невъзможност да пътувам, предоставях всичко - амбулаторни листи, рецепти и пр. по първия иск като ми върнаха всичко заплатено, без 50 евро, което е входа, за да я ползваш С втория иск си възстанових платените самолетни билети и нощувките и там доста документи предоставях. Не ми се е налагало да го ползвам в чужбина за посещение на медицинско заведение, но съгласно ОУ става ясно, че си плащаш всичко, събираш всички необходими документи и после ти връщат парите, а при спешни случай приятел го бяха насочвали към най-близко здравно заведение, но отново процедурата е същата. А Ковид покрива ли? Че в Тайланд правят разлика между застраховка с Ковид и без. Чуват се чудовищни суми за лечение от Ковид там… И има ли срок Револютската? Моята примерно важи за 30-на дена непрекъснат престой в чужбина. За повече не Връзка към коментар
Patrick K Публикувано: 26 октомври, 2023 Сподели Публикувано: 26 октомври, 2023 На 25.10.2023 г. в 15:00, traveler каза: Последно от банкоматите на кои банки в България може да се тегли без такса. Днес се сетих да пробвам теглене за да си припомня PIN кода от UniCredit банкомат. Не можах да разбера дали е било с такса или не от приложението, пък и не знаех колко точно съм имал. Банкоматите на Райфайзен таксуват, но само ако картата е с не български BIN. Това е било така досега и няма промяна. 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Публикувано от Георги,
връзка за първа безплатна карта
Препоръчано от Георги
2 реакции
Към мнение
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега