Здравко Ангел Публикувано: 4 януари, 2017 Сподели Публикувано: 4 януари, 2017 Здравейте магеланци, съвсем скоро стартира фестивалът MENAR и искаме отново да ви поканим на кино. Дестинациите са три: Азербайджан, Индия и Индонезия. Нека тези, които искат да присъстват да пишат в темата, като само отбележат за кой от филмите биха искали безплатен пропуск (няма проблем да е и за всички филми), за да отделим съответния брой места. Ето и подробности за филмите: 18.01 Дом на киното - 19.00' Официална вечер на Азербайджан Червената градинаRed Garden - Qirmizi baghАзербайджан (2016) 88 мин.Режисьор: Мирбала СалимиСценарист: Мирбала СалимиC: Гулзар Гурбанова, Талех Бадиев, Магсуд МамадовОператор: Максим ДроздовПродуцент: Мушфиг Хатамов„Не се погребвай жив!“. Така един старец съветва учителя Абас, а на него мислите му са само в гробищата или поне така си мислят всички в селското училище. Младата му жена Уафа наскоро е починала. Тъй като не можела да има деца, те си осиновили момче на име Орхан от сиропиталище в Баку. Но Абас има проблем, че няма роден син, който да продължи името на рода му, а е дал обет на жена си, че ще е единствената от първия до последния му ден. *** 20.01 Дом на киното - 19.00' Официална вечер на Индонезия Айша, нека сме семействоAisyah, Let Us Be a Family - Aisyah: Biarkan Kami BersaudaraИндонезия (2016) 109 мин.Режисьор: Херуин НовиантоСценарист: Джуджур ПранантоС: Лаудия Синтия Бела, Гъ Памункас, Ари Критинг, Лидия КандоуПродуцент: Хамдани КустороАйша току-що е завършила училище. Мечтата й е да стане учителка. Живее заедно с майка си и по-малкия си брат в малко селце. Един ден получава писмо, че е одобрена да преподава в отдалечено село в Северен Тимор. Когато пристига местните я бъркат с монахинята, която очакват. Тегобите на Айша тепърва предстоят - в селото няма електричество, мобилните апарати нямат обхват, жегата е непоносима, а водата - кът. Но се появява Педро, който ще осмисли тежките моменти...*** 24.01 Дом на киното 19.00' Официална вечер на Индия Кралица Queen Индия (2013) 146'Режисьор: Викас БалСценаристи: Викас Бал, Чайтали Пармар, Парвез Шейх, Анвита Дът, Кангана РанаутC: Кангана Ранаут, Раджкумар Рао, Лиса Хайдон, Джефри ХоОператори: Сидхарт Диуан, Боби СингхПродуценти: Анураг Кашяп, Викрам Малхотра, Викрамадитя Мотуане Рани е красиво момиче от Делхи, израснало в консервативно семейство. Точно преди сватбата, годеникът й я зарязва и Рани напук на всички решава да отиде сама на сватбено пътешествие. Докато пътува по света и среща нови приятели, индийката открива колко прекрасен може да е животът. 23 Връзка към коментар
eloena Публикувано: 4 януари, 2017 Сподели Публикувано: 4 януари, 2017 Аз с огромно удоволствие ще взема покана за първите 2. Третият най-ме грабна, но тогава половинът има рожден ден и няма да мога, но ще го следя по-нататък да го пуснете. Предварително безкрайно благодаря за чудесната Ви инициатива! 2 Връзка към коментар
Meidj Публикувано: 4 януари, 2017 Сподели Публикувано: 4 януари, 2017 Мен ме грабна индонезийският. 3 Връзка към коментар
Childish Публикувано: 4 януари, 2017 Сподели Публикувано: 4 януари, 2017 Ами, ако всички се запишем, вие от какво ще печелите? 1 Връзка към коментар
Здравко Ангел Публикувано: 4 януари, 2017 Автор Сподели Публикувано: 4 януари, 2017 Ами, ако всички се запишем, вие от какво ще печелите? Хахаха, не виждам да има такъв интерес, така че споко. Връзка към коментар
Мирослав Василев Публикувано: 4 януари, 2017 Сподели Публикувано: 4 януари, 2017 Ще искам един пропуск за първия и последния филм. Благодаря предварително. 1 Връзка към коментар
Dian Публикувано: 4 януари, 2017 Сподели Публикувано: 4 януари, 2017 Аз мога само на 24-ти,така че се записвам за вечерта на Индия. Благодаря! 3 Връзка към коментар
Ushakal Публикувано: 4 януари, 2017 Сподели Публикувано: 4 януари, 2017 Филмът Queen е страхотен! Няма нищо общо със стардартните боливудски филми. Много е забавен и топъл. 2 Връзка към коментар
Сосче! Публикувано: 4 януари, 2017 Сподели Публикувано: 4 януари, 2017 Щом като Ushakal го препоръчва бих желала да го видя индийския филм. Здравко Ангел,благодаря за инициативата! 2 Връзка към коментар
mililia Публикувано: 4 януари, 2017 Сподели Публикувано: 4 януари, 2017 Аз също бих искала да гледам индийския филм. 2 Връзка към коментар
lyusi Публикувано: 4 януари, 2017 Сподели Публикувано: 4 януари, 2017 Здравко, Ангел, супер сте! Много мило от ваша страна за пореден път. Бих искала да видя индийския филм, а също и ако мога с нещо да съм ви полезна, на разположение съм. 3 Връзка към коментар
Яничка Публикувано: 4 януари, 2017 Сподели Публикувано: 4 януари, 2017 Здравко и Ангел, благодаря ви за поредната порция култура и филмови пътешествия. Мен много ме грабна индийския филм - пу за него, моля 5 Връзка към коментар
Здравко Ангел Публикувано: 4 януари, 2017 Автор Сподели Публикувано: 4 януари, 2017 Много магеланско ще се получи на индийската вечер - чудно! Да споделим, че ако всичко върви по първоначалната концепция на вечерта, ще пием чай масала и ласи на корем. 4 Връзка към коментар
Яничка Публикувано: 4 януари, 2017 Сподели Публикувано: 4 януари, 2017 Ако намерите време след прожекцията да си побъбрим, както миналия път стана.Аз тогава си тръгнах след филма, ама доста магеланци бяха 1 Връзка към коментар
stebal Публикувано: 4 януари, 2017 Сподели Публикувано: 4 януари, 2017 Моля за покана за индийския филм на 24. 01 . Много благодаря. 1 Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 4 януари, 2017 Сподели Публикувано: 4 януари, 2017 Бих искала да видя индонезийския и индийския филм, ако поканата още е валидна. 3 Връзка към коментар
Здравко Ангел Публикувано: 4 януари, 2017 Автор Сподели Публикувано: 4 януари, 2017 Бих искала да видя индонезийския и индийския филм, ако поканата още е валидна. Валидна си е до дните, в които ще са прожекциите. 1 Връзка към коментар
milenita Публикувано: 5 януари, 2017 Сподели Публикувано: 5 януари, 2017 Привет! Може ли 2 покани за индонезийския. Благодаря! 1 Връзка към коментар
tanichka Публикувано: 5 януари, 2017 Сподели Публикувано: 5 януари, 2017 Привет! Може ли 1 и за мен за индийския филм на 24.01. Предварително благодаря! 2 Връзка към коментар
Tina Публикувано: 5 януари, 2017 Сподели Публикувано: 5 януари, 2017 Здравейте, и аз бих желала да гледам индийския филм на 24.01.2017 г. и ако е удобно да помоля за 2 покани. Благодаря! 1 Връзка към коментар
lisska99 Публикувано: 5 януари, 2017 Сподели Публикувано: 5 януари, 2017 Може ли по 1 покана за индонезийския и индийския филм. Благодаря! 4 Връзка към коментар
Elena Публикувано: 5 януари, 2017 Сподели Публикувано: 5 януари, 2017 Здравейте Най-много ме грабна идеята на индийския филм. Ако може една покана за него. Благодаря 3 Връзка към коментар
lesy Публикувано: 5 януари, 2017 Сподели Публикувано: 5 януари, 2017 (редактирано) Здравейте. Ако може 1 покана за 24.01 за индийския филм. Само тогава съм свободна. Благодаря. Редактирано 5 януари, 2017 от lesy 3 Връзка към коментар
Velislava Публикувано: 5 януари, 2017 Сподели Публикувано: 5 януари, 2017 Благодаря за предоставената възможност отново! Ако все още е валидно предложението, искам да се включа за прожекциите на индонезийския филм на 20.01 и индийския на 24.01. 3 Връзка към коментар
patilana Публикувано: 5 януари, 2017 Сподели Публикувано: 5 януари, 2017 Здравейте, бих искала видя и трите филма.Благодаря! 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега