Vanko Публикувано: 5 януари, 2017 Сподели Публикувано: 5 януари, 2017 Здравейте! Бих се възползвал от възможността да гледам Queen (24.01), ако все още има покани. 2 Връзка към коментар
Здравко Ангел Публикувано: 5 януари, 2017 Автор Сподели Публикувано: 5 януари, 2017 Не се притеснявайте за места, салонът е достатъчно голям и ние сме си отделили 2 реда за наши познати, така че който иска да дойде е добре дошъл. 2 Връзка към коментар
kreo Публикувано: 5 януари, 2017 Сподели Публикувано: 5 януари, 2017 Ако все още е валидна поканата, бих искала 2ма човека да се присъединим към прожекцията на индийския филм на 24.01. С най-голямо удоволствие ще изпием по 1 чай. 1 Връзка към коментар
ZORI Публикувано: 5 януари, 2017 Сподели Публикувано: 5 януари, 2017 eдна покана за 24.019 индийския филм, нали трябва да се готвя за Индия... Благодаря ! 2 Връзка към коментар
margarettod Публикувано: 5 януари, 2017 Сподели Публикувано: 5 януари, 2017 Здравейте, при наличие на свободни места бих желала по две покани за 20.01 и 24.01. Благодаря И - Възхищавам се на ентусиазма ви да ни представяте по-различното кино. 1 Връзка към коментар
Здравко Ангел Публикувано: 6 януари, 2017 Автор Сподели Публикувано: 6 януари, 2017 Само да знаете, че ако сме харесали поста, значи сте в списъка с гостите за съответната прожекция. 2 Връзка към коментар
Monika_Koko Публикувано: 6 януари, 2017 Сподели Публикувано: 6 януари, 2017 Ако все още е валидна поканата.... с радост ще се включа и на трите филма. Май съм много нахална......За индииски най-бих искала, но каквото ми се падне 2 Връзка към коментар
Здравко Ангел Публикувано: 6 януари, 2017 Автор Сподели Публикувано: 6 януари, 2017 Ако все още е валидна поканата.... с радост ще се включа и на трите филма. Май съм много нахална......За индииски най-бих искала, но каквото ми се падне Не се притеснявай, пиша те и за трите Връзка към коментар
Veni Публикувано: 6 януари, 2017 Сподели Публикувано: 6 януари, 2017 Здравейте, ако има възможност, бих искала една покана и аз за индийския филм. Благодаря! 1 Връзка към коментар
Здравко Ангел Публикувано: 6 януари, 2017 Автор Сподели Публикувано: 6 януари, 2017 Не бях лайкнал няколко човека, извинявам се, съвсем неумишлено е, просто мненията са останали на предишната страница. Всички, които пишат са добре дошли! 1 Връзка към коментар
Ushakal Публикувано: 7 януари, 2017 Сподели Публикувано: 7 януари, 2017 Здравко Ангел, възхищавам ви се на ентусиазма. Много интересни филми показвате. Всеки път гледам като обявявате програмата и съжалявам, че не мога да дойда. 3 Връзка към коментар
violeta Публикувано: 7 януари, 2017 Сподели Публикувано: 7 януари, 2017 Може ли и аз да се присъединя за индонезийския филм? 2 Връзка към коментар
Емика Публикувано: 7 януари, 2017 Сподели Публикувано: 7 януари, 2017 Може ли и за трите, моля. Отсега усещам колко хубаво ще бъде 1 Връзка към коментар
iliana_t Публикувано: 8 януари, 2017 Сподели Публикувано: 8 януари, 2017 Здравейте!Бих искала да посетя и трите филма. И понеже до сега на съм присъствала на подобни мероприятия в Дом на киното, може ли да ми обесните от къде трябва да взема пропуските и кого / къде да търся. 2 Връзка към коментар
Здравко Ангел Публикувано: 8 януари, 2017 Автор Сподели Публикувано: 8 януари, 2017 Здравейте! Бих искала да посетя и трите филма. И понеже до сега на съм присъствала на подобни мероприятия в Дом на киното, може ли да ми обесните от къде трябва да взема пропуските и кого / къде да търся. Здравей, ще има списък с магеланците, който ще е на касата или в някой от разпоредителите на киното. 5 Връзка към коментар
jungfraujoch Публикувано: 9 януари, 2017 Сподели Публикувано: 9 януари, 2017 Привет.Ако е удобно да помоля за една покана за индийския филм на 24.01.17г.Благодаря. 1 Връзка към коментар
seagull_29 Публикувано: 9 януари, 2017 Сподели Публикувано: 9 януари, 2017 Ей, това е страхотно! Ние индийския го набелязахме да го гледаме така или иначе, добре че попадам на тази тема сега, не знаех, че магеланците се ползваме с преференции Ако е удобно, две покани и за нас, моля! 1 Връзка към коментар
Ивайла Публикувано: 10 януари, 2017 Сподели Публикувано: 10 януари, 2017 (редактирано) Една за индийския филм, ако са останали...Благодаря! Редактирано 10 януари, 2017 от Ивайла 1 Връзка към коментар
Здравко Ангел Публикувано: 10 януари, 2017 Автор Сподели Публикувано: 10 януари, 2017 Актуализиране за прожекциите. За прожекцията на "Червената градина" няма повече места. Не сме очаквали, че ще се разпродаде толкова бързо залата, така че който е заявил досега е добре дошъл, остават в сила "Кралица" и "Айша, нека сме семейство". 3 Връзка към коментар
Lirea Публикувано: 10 януари, 2017 Сподели Публикувано: 10 януари, 2017 Може ли една покана за мен за "Кралица"? Благодаря 1 Връзка към коментар
Mary Публикувано: 10 януари, 2017 Сподели Публикувано: 10 януари, 2017 Преди да са свършили и останалите, ако може да видя индийския филм. Благодаря! 3 Връзка към коментар
bobole4e Публикувано: 10 януари, 2017 Сподели Публикувано: 10 януари, 2017 Ако не е късно, моля за две покани за индонезийския, на 20.01. Благодаря! 1 Връзка към коментар
lyusi Публикувано: 10 януари, 2017 Сподели Публикувано: 10 януари, 2017 Актуализиране за прожекциите. За прожекцията на "Червената градина" няма повече места. Не сме очаквали, че ще се разпродаде толкова бързо залата, така че който е заявил досега е добре дошъл, остават в сила "Кралица" и "Айша, нека сме семейство". Ами хайде хаирлия да е, както се казва и да се напълнят залите за всички филми от фестивала. Че и бис да има 2 Връзка към коментар
Здравко Ангел Публикувано: 12 януари, 2017 Автор Сподели Публикувано: 12 януари, 2017 Огромно благодаря на цялата група магеланци, която ни подкрепи на откриването! Видяхме се набързо, ама сме адски трогнати колко много бяхте! 13 Връзка към коментар
Mary Публикувано: 12 януари, 2017 Сподели Публикувано: 12 януари, 2017 Огромно благодаря на цялата група магеланци, която ни подкрепи на откриването! Видяхме се набързо, ама сме адски трогнати колко много бяхте! Огромно удоволствие беше за нас! А филма много ни хареса на всички! Препоръчвам и на останалите да го гледат: Любов по правилата! 7 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега