desislavna Публикувано: 12 януари, 2017 Сподели Публикувано: 12 януари, 2017 Момчета, благодаря ви за гостоприемството и че намерихте време и за нас. А филмът беше много забавен и приятен! 6 Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 12 януари, 2017 Сподели Публикувано: 12 януари, 2017 Огромно благодаря на цялата група магеланци, която ни подкрепи на откриването! Видяхме се набързо, ама сме адски трогнати колко много бяхте! Страхотен филм! 5 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 12 януари, 2017 Сподели Публикувано: 12 януари, 2017 (редактирано) Огромно благодаря на цялата група магеланци, която ни подкрепи на откриването! Видяхме се набързо, ама сме адски трогнати колко много бяхте!Огромно благодаря за усилията, които полагате един от любимите ми фестивали да съществува все още. Филмът беше прекрасен и съм сигурна, че тези почти 20 дни ще бъдат незабравими и изпълнени с много положителен заряд. Редактирано 12 януари, 2017 от Polina 6 Връзка към коментар
Здравко Ангел Публикувано: 16 януари, 2017 Автор Сподели Публикувано: 16 януари, 2017 Последно повикване за "Айша, нека сме семейство". Билети за "Червената градина" и за "Кралица" вече няма По-късно ще пусна списъци с хората, които са потвърдили за прожекциите. Връзка към коментар
mvn Публикувано: 16 януари, 2017 Сподели Публикувано: 16 януари, 2017 (редактирано) Ако някой се откаже, запазвам един пропуск за първия и последния филм. Благодаря предварително! Редактирано 16 януари, 2017 от mvn Връзка към коментар
Здравко Ангел Публикувано: 16 януари, 2017 Автор Сподели Публикувано: 16 януари, 2017 (редактирано) Рекапитулацията до този момент: 18.01 Червената градина eloena elateq patilana Monika_Koko Емика iliana_t 20.01 Айша eloena Meidj Tedy milenita +1 lisska99 Velislava patilana margarettod + 1 Monika_Koko violeta Емика iliana_t bobole4e 24.01 Кралица elateq Dian Сосче! mililia lyusi Яничка stebal Tedy tanichka Tina + 1 lisska99 Elena lesy Velislava patilana Vanko kreo + 1 ZORI margarettod +1 Monika_Koko Veni Емика iliana_t jungfraujoch seagull_29 + 1 Ивайла Lirea Mary Редактирано 16 януари, 2017 от Здравко Ангел 16 Връзка към коментар
Lirea Публикувано: 18 януари, 2017 Сподели Публикувано: 18 януари, 2017 Ще има ли магеланско присъствие днес на "Любов по правилата" в G8? След горните отзиви реших да пропусна уроците по танци и да отида да го гледам. Ще се радвам на добри срещи там Връзка към коментар
мая Публикувано: 18 януари, 2017 Сподели Публикувано: 18 януари, 2017 А дали ще има следваща прожекция на 'Кралица'? Не очаквах че ще свършат билетите толкова бързо и не успях да си купя Връзка към коментар
Здравко Ангел Публикувано: 18 януари, 2017 Автор Сподели Публикувано: 18 януари, 2017 Последно повикване за прожекцията на индонезийския филм "Айша, нека сме семейство" в петък от 19.00ч. Няма да има друга прожекция на "Кралица", тази е единствената. Връзка към коментар
lyusi Публикувано: 18 януари, 2017 Сподели Публикувано: 18 януари, 2017 Браво, момчета! Явно сте подбрали страхотни заглавия. Ако не е много нахално, да уважава и Алиша в петък. 1 Връзка към коментар
Здравко Ангел Публикувано: 18 януари, 2017 Автор Сподели Публикувано: 18 януари, 2017 Браво, момчета! Явно сте подбрали страхотни заглавия. Ако не е много нахално, да уважава и Алиша в петък. Добавям те! 1 Връзка към коментар
Meidj Публикувано: 18 януари, 2017 Сподели Публикувано: 18 януари, 2017 Ще има ли някаква организация за петъка? Имам предвид биричка преди/след прожекцията по стар магелански обичай? 2 Връзка към коментар
Childish Публикувано: 18 януари, 2017 Сподели Публикувано: 18 януари, 2017 И аз бих искала да гледам индонезийския, ако все още има свободно място. 2 Връзка към коментар
Здравко Ангел Публикувано: 18 януари, 2017 Автор Сподели Публикувано: 18 януари, 2017 Ще има ли някаква организация за петъка? Имам предвид биричка преди/след прожекцията по стар магелански обичай? Ами хайде да се организираме, може да отскочим до Дон Домат или до Кривото след прожекцията. Филмът ще свърши към 21ч. 4 Връзка към коментар
eloena Публикувано: 18 януари, 2017 Сподели Публикувано: 18 януари, 2017 Благодаря отново за щедрият Ви жест и осмислената вечер! Червена градина. Беше ново за мен да надникна в азарбайджанската действителност в провинциален град през 2016 г. Филмът, както го видях аз, беше художествен, наивен, тежък и пораждащ размисли. Хареса ми.... 6 Връзка към коментар
Monika_Koko Публикувано: 19 януари, 2017 Сподели Публикувано: 19 януари, 2017 Филмът " Червената градина" и на мен ми хареса и изненада. Откри ми една друга действителност , която не познавах. Много интересно поднесени идеи. Благодаря за възможността да видя този филм. 2 Връзка към коментар
temporary Публикувано: 19 януари, 2017 Сподели Публикувано: 19 януари, 2017 Ако има места за утре (20.01) и ние ще дойдем - аз и matea. Запазваме си място и за кръчмата след това. 2 Връзка към коментар
Здравко Ангел Публикувано: 19 януари, 2017 Автор Сподели Публикувано: 19 януари, 2017 Значи добавям: lyusi, Childish, temporary, mateaАко има още желаещи, нека пишат до довечера и утре ще пусна един финален списък с хората. Връзка към коментар
mililia Публикувано: 19 януари, 2017 Сподели Публикувано: 19 януари, 2017 Добавете ме и мен за индонезийския филм, ако може. 1 Връзка към коментар
bobole4e Публикувано: 19 януари, 2017 Сподели Публикувано: 19 януари, 2017 Значи добавям: lyusi, Childish, temporary, mateaАко има още желаещи, нека пишат до довечера и утре ще пусна един финален списък с хората. Аз само да уточня, че съм +1, че в списъка от 16.01(който късно видях...) си стоя самичко 1 Връзка към коментар
Емика Публикувано: 19 януари, 2017 Сподели Публикувано: 19 януари, 2017 Ами хайде да се организираме, може да отскочим до Дон Домат или до Кривото след прожекцията. Филмът ще свърши към 21ч. Благодаря за "Червената градина", беше хубав филм . Тази вечер съм на "трабанчето" А в петък, ако са съгласни колегите, да сменим Дон Домат, че нещо им куца менюто. Може Кривото, а и в Бирария "Дондуков" до Младежкия ще е добре. 1 Връзка към коментар
Здравко Ангел Публикувано: 19 януари, 2017 Автор Сподели Публикувано: 19 януари, 2017 Благодаря за "Червената градина", беше хубав филм . Тази вечер съм на "трабанчето" А в петък, ако са съгласни колегите, да сменим Дон Домат, че нещо им куца менюто. Може Кривото, а и в Бирария "Дондуков" до Младежкия ще е добре. Където кажете, в бирарията не сме ходили, ако има добри отзиви, да я пробваме. Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 19 януари, 2017 Сподели Публикувано: 19 януари, 2017 Менюто в Кривото не е по-добро. Връзка към коментар
Meidj Публикувано: 19 януари, 2017 Сподели Публикувано: 19 януари, 2017 Аууууу, не сте анонсирали най-магеланския филм от фестивала - любимото ми трабантче около света! Здравко Ангел, запазете един билет, ако са на свършване! Благодаря! 1 Връзка към коментар
Яничка Публикувано: 19 януари, 2017 Сподели Публикувано: 19 януари, 2017 (редактирано) Ох, добре, че беше коментарът по-горе за Трабантчето, че за малко щях да го изпусна!!! Здравко и Ангел, ако билетите са на свършване, да тичам още днес да купувам за съботния? Не видях да има опция за онлайн купуване, няма нали? Редактирано 19 януари, 2017 от Яничка 2 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега