bobole4e Публикувано: 21 януари, 2017 Сподели Публикувано: 21 януари, 2017 И аз благодаря за предоставената възможност. Признавам си, че нямаше и да ми хрумне да гледам подобен филм иначе. А сега дори си избрах и някои от останалите заглавия да посетя в другите зали 6 Връзка към коментар
Monika_Koko Публикувано: 21 януари, 2017 Сподели Публикувано: 21 януари, 2017 Вечерта беше чудесна. Започна с коктейл от индонезийското посолство с много вкусна индонезийска кухня и чаша вино. Запознах се с учителката на Яничка по индонезийски, мила и усмихната. След това, първа среща с индонезийското кино. Филмът много ми хареса - в него имаше и смешно и тъжно, един поглед върху свят , който няма как да видим по друг начин. И финала на вечерта...Дон домат Прекарасна вечер! Благодаря на Здравко и Ангел! 8 Връзка към коментар
Яничка Публикувано: 21 януари, 2017 Сподели Публикувано: 21 януари, 2017 Прекрасен филм и още по-прекрасно продължение на вечерта сред любими хора на теми, които обединяват всички нас. Здравко и Ангел, благодаря ви за поредния жест към магеланци! 9 Връзка към коментар
lesy Публикувано: 22 януари, 2017 Сподели Публикувано: 22 януари, 2017 Записах се за 24.01 за индийската вечер, но вероятно няма да мога да присъствам и не искам да ми изгори пропускът, затова се отказвам или го преотстъпвам на друг. 1 Връзка към коментар
mvn Публикувано: 23 януари, 2017 Сподели Публикувано: 23 януари, 2017 Записах се за 24.01 за индийската вечер, но вероятно няма да мога да присъствам и не искам да ми изгори пропускът, затова се отказвам или го преотстъпвам на друг. Lesy, Мога ли да взема вашето място за утре? 1 Връзка към коментар
Емика Публикувано: 24 януари, 2017 Сподели Публикувано: 24 януари, 2017 Довечера сме на културно-масово мероприятие. Само подсещам 2 Връзка към коментар
iliana_t Публикувано: 24 януари, 2017 Сподели Публикувано: 24 януари, 2017 А то наистина ще си е масово - магеланско 2 Връзка към коментар
Elena Публикувано: 24 януари, 2017 Сподели Публикувано: 24 януари, 2017 Не съм ходила на другите филми с покани, та да ме ориентирате как става. На входа на залата ще има списък с имената ни или в някого ще са поканите и трябва от него да ги вземем? Връзка към коментар
Mary Публикувано: 24 януари, 2017 Сподели Публикувано: 24 януари, 2017 Не съм ходила на другите филми с покани, та да ме ориентирате как става. На входа на залата ще има списък с имената ни или в някого ще са поканите и трябва от него да ги вземем? Миналия път ги бяха дали билетите на мен и desislavna. Седях на една маса и раздавах билетите по списъка в темата. Сега не знам как ще е, но предполагам, че пак някой от нас ще ги вземе и ще ги раздаде. 2 Връзка към коментар
Емика Публикувано: 24 януари, 2017 Сподели Публикувано: 24 януари, 2017 Миналия път ги бяха дали билетите на мен и desislavna. Седях на една маса и раздавах билетите по списъка в темата. Сега не знам как ще е, но предполагам, че пак някой от нас ще ги вземе и ще ги раздаде. Аз ще ги радвам..билет срещу бутилка вино! Майтапче На една поканена прожекция ги даваха на касата, като казваш, че си от Магеланци. Не питаха за име в сайта. Връзка към коментар
Здравко Ангел Публикувано: 24 януари, 2017 Автор Сподели Публикувано: 24 януари, 2017 Пак има билети за магеланци на касата, направо оттам си ги взимате. 6 Връзка към коментар
Mary Публикувано: 24 януари, 2017 Сподели Публикувано: 24 януари, 2017 Пак има билети за магеланци на касата, направо оттам си ги взимате.При мен са билетите.На масичка отстрани съм. 1 Връзка към коментар
temporary Публикувано: 24 януари, 2017 Сподели Публикувано: 24 януари, 2017 В коя кръчма сте после? Връзка към коментар
Mary Публикувано: 24 януари, 2017 Сподели Публикувано: 24 януари, 2017 Здравко и Ангел, благодаря ви за жеста да поканите Магеланци на прожекциите! Много се радвам, че видях и трите филма. Днешния също много ми хареса! Поздрави за вас от цялата компания! Наздраве! 6 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 24 януари, 2017 Сподели Публикувано: 24 януари, 2017 Здравко и Ангел, благодаря ви за жеста да поканите Магеланци на прожекциите! Много се радвам, че видях и трите филма. Днешния също много ми хареса! Поздрави за вас от цялата компания! Наздраве! Аз да кажа - искрено завидях Филмите едно на ръка, но жеста - поредния - ме изкефи. Поздрави на компанията! Връзка към коментар
Здравко Ангел Публикувано: 24 януари, 2017 Автор Сподели Публикувано: 24 януари, 2017 Благодарим на цялата компания! Днес беше доста пресовано, ама се почувствахме като в Индия 10 Връзка към коментар
Vanko Публикувано: 24 януари, 2017 Сподели Публикувано: 24 януари, 2017 Човек да му се прииска да си вземе OJ за Индия през Амстердам и Париж. Благодаря и аз! 6 Връзка към коментар
lyusi Публикувано: 24 януари, 2017 Сподели Публикувано: 24 януари, 2017 Момчета, благодаря и аз. Филмът беше много свеж, не очквах че ще ми хареса толкова, но това всъщност е доказателство, че не трябва да робуваме на стереотипите Благодаря! 6 Връзка към коментар
Veni Публикувано: 24 януари, 2017 Сподели Публикувано: 24 януари, 2017 (редактирано) Здравко и Ангел, много благодаря за поканата и за възможността да посетя фестивала! Пожелавам Ви много успехи за в бъдеще, още повече публика и по-големи зали А от филма останах очарована, препоръчвам го горещо. Много забавен, емоционален и разтоварващ Редактирано 24 януари, 2017 от Veni 2 Връзка към коментар
Яничка Публикувано: 24 януари, 2017 Сподели Публикувано: 24 януари, 2017 Здравко и Ангел, ама защо не казахте, че филмът ще бъде толкова готин? Много сладък филм, страхотни актьори и музика! Благодаря ви! 5 Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 24 януари, 2017 Сподели Публикувано: 24 януари, 2017 Даа, отдавна не бях гледала толкова свеж, забавен и... вдъхновяващ филм. Замислих се, време е за малко адреналин. Благодаря ви, момчета, лек път и до нови срещи на София филм фест. П.П. Супер се изкефих на индийския посланик как успокои публиката, че финала е щастлив. Тъй де, гледахме спокойно и без напрежение. 8 Връзка към коментар
mililia Публикувано: 24 януари, 2017 Сподели Публикувано: 24 януари, 2017 Здравко и Ангел, момчета и аз сърдечно благодаря за предоставената възможност да гледам този чудесен филм. Много се смях и си изкарах супер. 6 Връзка към коментар
ZORI Публикувано: 24 януари, 2017 Сподели Публикувано: 24 януари, 2017 Благодаря за поканата!..и на Яничка, че ме подсети, бях я забранила напълно. Много свежо и разтоварващо ми дойде, много приятна вечер! Сега пийте по едно и за мен! 4 Връзка към коментар
kreo Публикувано: 25 януари, 2017 Сподели Публикувано: 25 януари, 2017 Благодаря и аз за страхотната вечер! Филмът беше чудесен, много разтоварващ, забавен до сълзи дори, с много пътешественически дух в него! 2 Връзка към коментар
Elena Публикувано: 25 януари, 2017 Сподели Публикувано: 25 януари, 2017 И аз да се присъединя към благодарностите За тези, които се чудят - спонтанни масови танци на актьорите нямаше Много сладък филм, адски смешни моменти и положителен заряд. В един момент се замислих, щом тази "смотла" се оправи сама в Париж и Амстердам, аз ли няма да мога?! Благодаря ви, момчета за предоставената възможност за една чудесна вечер 5 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега