Еmilia Публикувано: 6 август, 2013 Сподели Публикувано: 6 август, 2013 Голям фен съм на всичките Wombat , Meininger , Generator Берлин също стават , Citystay Mitte пък е буквално на 2 минути от телевизионната кула Meininger не е ли хотел? Гледах и този и ми хареса, а и е до летището: http://www.booking.com/hotel/de/meininger-berlin-airport.en-gb.html?sid=3d8d82d3a6ac5b423bf26d0b9059f574;dcid=1 1 Връзка към коментар
mmmincheva Публикувано: 6 август, 2013 Автор Сподели Публикувано: 6 август, 2013 Тя още в началото изключи хостелите макар и това в Барселона да е било съвсем друго нещо. Иначе и аз мога да препоръчам няколко страхотни , но то си е повече за сами хора или двайсетинагодишни пътешественици. Голям фен съм на всичките Wombat , Meininger , Generator Берлин също стават , Citystay Mitte пък е буквално на 2 минути от телевизионната кула Приятелят ми не ще и да чуе за хостел вече :D Целта е да се вмъкнем в средствата,които сме отделили за пътуването.Летвата мога да я смъкна до двузвезден и на там ще се ориентирам,разчитайки че стандартът ще е по-висок от този на хотели от същата категория у нас. Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 6 август, 2013 Сподели Публикувано: 6 август, 2013 (редактирано) Meininger не е ли хотел? Гледах и този и ми хареса, а и е до летището: http://www.booking.com/hotel/de/meininger-berlin-airport.en-gb.html?sid=3d8d82d3a6ac5b423bf26d0b9059f574;dcid=1 Хотел е , но предлагат и dormitory rooms. Редактирано 6 август, 2013 от stenk 1 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 6 август, 2013 Сподели Публикувано: 6 август, 2013 mincheva , Ibis и няма какво да му мислиш. По-чисто и приятно място за тия пари трудно ще намериш някъде. Всичките им хотели са стандартни иначе в тая категория рискуваш да се натресете в някоя дупка като в Барселона ... или нещо подобно на германска казарма - много го обичат тоя стил в Берлин Връзка към коментар
mmmincheva Публикувано: 6 август, 2013 Автор Сподели Публикувано: 6 август, 2013 Гледах го този,но ние кацаме на Тegel /дано не бъркам името/в 18.30 и вероятно ще загубим поне 30 минути още там.Видях,че хотелът е на час път от летището. Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 6 август, 2013 Сподели Публикувано: 6 август, 2013 Какво се бърка кога кацате ? Транспорта е безпроблемен. 1 Връзка към коментар
mmmincheva Публикувано: 6 август, 2013 Автор Сподели Публикувано: 6 август, 2013 Как ви изглежда този www.hotel-senta.de/en.html 360 за 3 нощувки с вкл. закуска. Връзка към коментар
mmmincheva Публикувано: 6 август, 2013 Автор Сподели Публикувано: 6 август, 2013 Какво се бърка кога кацате ? Транспорта е безпроблемен.Ако се пътува час от Тигел до този хотел би трябвало да се настаним към 20.30 в хотела.Губим доста от вечерта или поне така ми се струва. Връзка към коментар
chr.stom Публикувано: 6 август, 2013 Сподели Публикувано: 6 август, 2013 Здравейте, опитът ми показва, че един от евтините варианти за спане е наем на апартамент. В booking.com има опция в ляво за търсене само на апартаменти. Един от добрите сайтове за намиране е only apartments.com. За всяка държава или град обаче има и "местни" сайтове. Естествено се изисква време за намиране на най-доброто и едновременно най-евтино място - аз обикновено пускам в Google - self catering apartments за съответното място или short rentals или holiday rentals, но винаги в комбинация с града и държавата. Плюсът при настаняването в апартамент е наличие на място за приготвяне на храна - т.е спестявате от хранене навън. За мен прилична цена за апартамент се движи между 12 - 18 евро на апартамент на ден. Но... внимавайте какво пише в описанието за наема - пристигане в определени часове - може да ви струва скъпо или допълнително пари за почистване. Другото, с което важно да се съобразите да Не се подлъгвате при оферти (те са по-евтини) за невъзвращаемост на сума - аванс или цялостно плащане при промяна на резервацията Просто ги пропускайте. Важно при избор на апартамент е не само локализацията и как изглежда - винаги има снимки, но и отзивите - четете ги. До този момент съм изключително доволна от тази система на пътуване. За съжаление намирам страхотни оферти за настаняване, но трудно намирам евтин транспорт до тях. Връзка към коментар
mmmincheva Публикувано: 6 август, 2013 Автор Сподели Публикувано: 6 август, 2013 Тъкмо гледам,че от Тигел до Bundesallee 137,където и хотелът се пътува 20м., а от хотела до Postdamer platz пак 20. Връзка към коментар
Фил Публикувано: 6 август, 2013 Сподели Публикувано: 6 август, 2013 (редактирано) За мен прилична цена за апартамент се движи между 12 - 18 евро на апартамент на ден. Но... внимавайте какво пише в описанието за наема - пристигане в определени часове - може да ви струва скъпо или допълнително пари за почистване. До този момент съм изключително доволна от тази система на пътуване. За съжаление намирам страхотни оферти за настаняване, но трудно намирам евтин транспорт до тях. Аз също споделям плюсовете на апартаментите, също съм оставал доволен и съм ползвал неведнъж, обаче ти ме застреля с тая "прилична цена от "12-18 евро на апартамент на ден" :O , би ли дала пример с някой линк ? Не се подлъгвате при оферти (те са по-евтини) за невъзвращаемост на сума - аванс или цялостно плащане при промяна на резервацията Защо, какъв е проблемът ако човек е сигурен, купил си е вече и самолетните билети..., нещо не мога да схвана? Редактирано 6 август, 2013 от Фичо 1 Връзка към коментар
mmmincheva Публикувано: 6 август, 2013 Автор Сподели Публикувано: 6 август, 2013 (редактирано) Последните,които цитирах също предлагат апартаменти,но цената е 69 евро на вечер.Плюс е наистина кухненския кът,но 406 лв. ни идват много.Още повече,че обикновено няма как да се прибираш,за да си готвиш.Все пак си отишъл да разглеждаш.Сравнявам това с цената на стая и закуска,която предлагат същите. Редактирано 6 август, 2013 от mmmincheva Връзка към коментар
Еmilia Публикувано: 6 август, 2013 Сподели Публикувано: 6 август, 2013 Ако се пътува час от Тигел до този хотел би трябвало да се настаним към 20.30 в хотела.Губим доста от вечерта или поне така ми се струва. Идете в хотела, в който бяхме ние, на 6 спирки е от Тегел с автобус 128 (слизаш на Курт Шумахер платц). Ние точно затова го избрахме. Има и един още по-близо, съвсем на спирката на метрото: http://www.booking.com/hotel/de/barlin.en-gb.html?sid=4023144028982fa22191a3d0ad36a4c8;dcid=1;checkin=2013-10-31;checkout=2013-11-03;srfid=77cc9ac86979c301f1fbf8ed0bf13b0240ba0687X36 От друга страна Стенк е прав, че ако спиш в центъра, можеш да се разхождаш когато искаш, защото си на пешеходно разстояние до всичко. Но... без компромис не става. Връзка към коментар
Еmilia Публикувано: 6 август, 2013 Сподели Публикувано: 6 август, 2013 Другото, с което важно да се съобразите да Не се подлъгвате при оферти (те са по-евтини) за невъзвращаемост на сума - аванс или цялостно плащане при промяна на резервацията Просто ги пропускайте. Важно при избор на апартамент е не само локализацията и как изглежда - винаги има снимки, но и отзивите - четете ги. Моля те, дай подробности защо? Връзка към коментар
mmmincheva Публикувано: 6 август, 2013 Автор Сподели Публикувано: 6 август, 2013 Някой нощувал ли е в Ибис на Postdamer platz? Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 6 август, 2013 Сподели Публикувано: 6 август, 2013 Да де , но да идеш някъде за три дни и да си готвиш в къщи .... нали все пак е хубаво човек "да се запознае с местните" 1 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 6 август, 2013 Сподели Публикувано: 6 август, 2013 Някой нощувал ли е в Ибис на Postdamer platz? Без да съм нощувал там съм сигурен , че всичко е като на снимките. Както казах хотелите им като стаи, обзавеждане , хигиена са почти по калъп. Бил ли си в 2-3 все едно си бил във всичките ... Все едно да пиеш Кока Кола в България или Германия. 4 Връзка към коментар
гост Публикувано: 6 август, 2013 Сподели Публикувано: 6 август, 2013 Аз също споделям плюсовете на апартаментите, също съм оставал доволен и съм ползвал неведнъж, обаче ти ме застреля с тая "прилична цена от "12-18 евро на апартамент на ден" :O , би ли дала пример с някой линк ? Защо, какъв е проблемът ако човек е сигурен, купил си е вече и самолетните билети..., нещо не мога да схвана? И мен ме застреля!!! Освен, ако делиш сумичката за нощувка на калпак!? Връзка към коментар
Георги Публикувано: 6 август, 2013 Сподели Публикувано: 6 август, 2013 Без да съм нощувал там съм сигурен , че всичко е като на снимките. Както казах хотелите им като стаи, обзавеждане , хигиена са почти по калъп. Бил ли си в 2-3 все едно си бил във всичките ... Все едно да пиеш Кока Кола в България или Германия. Абсолютно, нещо като ИКЕАта на хотелските вериги. Мебелите май също са от там 1 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 7 август, 2013 Сподели Публикувано: 7 август, 2013 Не знам дали вече резервира за Берлин, но погледни поредната оферта на hrs.com Цъкни на offers -> HRS Deals. После смени езика на немски и ще излезе четиризвезден в центъра за 39 евро. За утре ще натъманя една оферта за първа страница с тоя хотел и евтини полети до Берлин 3 Връзка към коментар
Еmilia Публикувано: 7 август, 2013 Сподели Публикувано: 7 август, 2013 Не знам дали вече резервира за Берлин, но погледни поредната оферта на hrs.com Цъкни на offers -> HRS Deals. После смени езика на немски и ще излезе четиризвезден в центъра за 39 евро. За утре ще натъманя една оферта за първа страница с тоя хотел и евтини полети до Берлин Е, то това е само до края на октомври, на мен не ми върши работа Връзка към коментар
Георги Публикувано: 7 август, 2013 Сподели Публикувано: 7 август, 2013 На авторката на темата може и да и свърши Иначе доста германски хотели излизат в тоя сайт, според мен с малко повече търпение ще уцелиш и ти нещо, сега ги няма офертите за ноември просто защото е твърде напред във времето... Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 7 август, 2013 Сподели Публикувано: 7 август, 2013 От това по-добра оферта здраве му кажи Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 7 август, 2013 Сподели Публикувано: 7 август, 2013 Знаем , че снимките на хотелите често са лустросани или показват само най-хубавите си стаи. Ето снимки на потребители за хотела от промоцията на HRS : http://www.tripadvisor.de/Hotel_Review-g187323-d604492-Reviews-Winters_Hotel_Berlin_Mitte_Am_Checkpoint_Charlie-Berlin.html 1 Връзка към коментар
Duke Публикувано: 7 август, 2013 Сподели Публикувано: 7 август, 2013 ^ Подкрепям идеята, лично аз винаги преглеждам снимки на потребители на хотела в "трипадвайзър" преди да буукна стая... Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега