Прескочи до съдържание

Booking.com - полезни опции, съвети, възможности и трикове при търсене

rik4o

Препоръчани мнения

19 minutes ago, neuromancer said:

Новата карта не се ли активира изрично, и от този момент старата спира да е валидна. Преди това новата не е валидна

Точно така е- аз изрично я активирах- тя се появи в приложението, а старата остана като невалидна (и в банкирането, и в приложението). Затова се бях притеснила, че няма как да си дръпнат парите, писма им писах, в Малта звънях...

То там една история се получи- писала съм в темата за wizz- купих билети за м. март (не за мен) и се оказа, че Леголанд отваря април. Та по- добре да не бяха могли да си дръпнат парите. А така- билетите изгоряха, самолета беше навреме (чекирах с някаква малка надежда за закъснение поне), купувах чисто нови билети...
Няма да спамя темата за booking повече. В заключение (мое си)- и да се смени картата, пак могат да си дръпнат сумата по нея, която блокират в общия случай и после осчетоводяват.

Връзка към коментар
  • 2 седмици по-късно ...
  • 2 седмици по-късно ...

Здравейте, резервирах в последния момент на черния петък страхотен хотел на почти половин цена.  Сега,  когато черния петък изтече цената стана двойна. Сега се чудя дали би могло да се случи като отидем на място да ни накарат да платим двойната цена? Как бих могла да се предпазя, защото двойната цена никак не ми е по джоба. 

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Искам да букна хотел, който ми го дава по-евтин със 150лв през телефона и през линка на Уиз за 5%, но като влезна в приложението на Уиз и натисна линка ми зарежда приложението на букинг, но никъде не ми изписва, както на уеб версията логото на Уиз. Дали пак ще станат нещата?

Връзка към коментар
On 12/10/2019 at 2:29 PM, Ivko said:

Искам да букна хотел, който ми го дава по-евтин със 150лв през телефона и през линка на Уиз за 5%, но като влезна в приложението на Уиз и натисна линка ми зарежда приложението на букинг, но никъде не ми изписва, както на уеб версията логото на Уиз. Дали пак ще станат нещата?

Не, не можеш да ги комбинираш през телефона. Пробвай да изтриеш приложението на букинг за да ти се отвори през браузера и виж дали ще ти даде същите цени като през апа, не помня какво се получи като го пробвах преди време.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

А когато резервирам и в условието пише,че ще бъда таксуван със стойността на първата нощувка нали си смятам колко е това от сумата на нощувките само без таксите и ддс-а...

dds.jpg

В случая с 225лв ако правилно съм разбрал...

П.С. И ако направя втора резервация за същите дати има ли някакъв срок в който да отменя едната понеже предполагам,че ще почнат да ми досаждат,че имам две еднакви или никой не те закача?

Връзка към коментар
55 minutes ago, Ivko said:

А когато резервирам и в условието пише,че ще бъда таксуван със стойността на първата нощувка нали си смятам колко е това от сумата на нощувките само без таксите и ддс-а...

dds.jpg

В случая с 225лв ако правилно съм разбрал...

П.С. И ако направя втора резервация за същите дати има ли някакъв срок в който да отменя едната понеже предполагам,че ще почнат да ми досаждат,че имам две еднакви или никой не те закача?

Правил съм дублирани резервации и единственото, което виждах е надпис в горната част на екрана с резервацията, че по същото време имам друга резервация, но не са се обаждали. Все пак може да ти трябват повече стаи.

Мсисля, че си прав за сумата , би трябвало да е преди таксите и ддс/

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 15 часа, valpet каза:

Някой има ли действащ код за намаление в Booking.com???Ще му бъда благодарен за това🤗

Имах тези дни, ще проверя мейлите и ще ти пиша.

Пратих ти на ЛС, 10 % до 110 Е, валиден до 30/12.

Ако някой друг иска, да ми напише съобщение.

Редактирано от Звелина
  • Браво 1
Връзка към коментар

Не съм категорично сигурен,но наблюдението ми е че Genius 2 комбинирано с мобилна цена през телефона,  дава по добра отстъпка от 5% на Уиз.

А като се мине през topcashback още по голяма става отстъпката

• Харесвам 3
Връзка към коментар
преди 43 минути , Branko каза:

Не съм категорично сигурен,но наблюдението ми е че Genius 2 комбинирано с мобилна цена през телефона,  дава по добра отстъпка от 5% на Уиз.

А като се мине през topcashback още по голяма става отстъпката

Не грешиш. Много рядко ми се е случвало през Уиз да получа по-добра цена.

Връзка към коментар
преди 56 минути , Branko каза:

Ами аз последно резервирах през линка от телефона и получих двойна отсъпка.

Връзка към коментар
преди 2 часа, Branko каза:

През линк от телефона за каква двойна отстъпка говориш?

Линка на Уиз ли?

Освен Уиз 5% коя е другата?

Хотела имаше отсъпка за резервация през телефон и от него букнах чрез линка на уиз.

• Харесвам 3
Връзка към коментар
преди 4 часа, Ivko каза:

Вече май няма такива...резервирайте през линка на Уиз ако имате акаунт.

пращат периодично кодове за отстъпка

обаче са активни по 2 дена само

иначе лично аз сто пъти бих предпочел 4% кешбек отколкото 5% от Уиз

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Е да но парите така и така отиват за билети пак поне при мен е така и вече от може би година не се занимавам с никакви кодове и препоръки, а си позлвам само линка на Уиз и с комбинация от плащанията с картата стават добри отсъпки...сега взех билети и си позлвах натрупания кредит от резервации и покупки. Резервирах хотел за 2000лв и от тук 100лв кредит от линка отделно ще го платя с КК на Уиз и още 40лв в точки и ето ти 140лв за билети където вече са оползотворени 🙂 

Връзка към коментар
преди 3 минути , Ivko каза:

Е да но парите така и така отиват за билети пак поне при мен е така и вече от може би година не се занимавам с никакви кодове и препоръки, а си позлвам само линка на Уиз и с комбинация от плащанията с картата стават добри отсъпки...сега взех билети и си позлвах натрупания кредит от резервации и покупки. Резервирах хотел за 2000лв и от тук 100лв кредит от линка отделно ще го платя с КК на Уиз и още 40лв в точки и ето ти 140лв за билети където вече са оползотворени 🙂 

При теб е така, защото пътуваш с Уиз, ама аз от година и половина не съм пътувала с тях и засега нямам намерение в близко бъдеще да пътувам с тях.

• Харесвам 3
Връзка към коментар
преди 4 часа, Ivko каза:

Хотела имаше отсъпка за резервация през телефон и от него букнах чрез линка на уиз.

Само,че ако си genius 2 и ползваш мобилната цена,отстъпката идва доста повече от колкото с Уиз линка

Пресен пример.През Уиз линк хотела беше с мобилна цена 100лв - 5%= към 95лв

Мобилна цена с genius 2  - 84лв

• Харесвам 3
Връзка към коментар
На 18.12.2019 г. в 16:49, valpet каза:

Някой има ли действащ код за намаление в Booking.com???Ще му бъда благодарен за това🤗

Код за отстъпка за резервация до 28.12.2019г.:

Вашият код за награда:

AAADS59CBS

*Минималната изразходвана сума е € 100. Резервирайте преди 28 декември 2019.

Оферта за 10% обратно на максимална стойност € 100.

• Харесвам 3
Връзка към коментар
преди 1 час, DGTG каза:

Код за отстъпка за резервация до 28.12.2019г.:

Вашият код за награда:

AAADS59CBS

*Минималната изразходвана сума е € 100. Резервирайте преди 28 декември 2019.

Оферта за 10% обратно на максимална стойност € 100.

Използван е вече от някого.

И аз да попитам за неизползван валиден  код, моля!

Връзка към коментар
преди 17 часа, Branko каза:

Само,че ако си genius 2 и ползваш мобилната цена,отстъпката идва доста повече от колкото с Уиз линка

Пресен пример.През Уиз линк хотела беше с мобилна цена 100лв - 5%= към 95лв

Мобилна цена с genius 2  - 84лв

Не при мен през уеб цената ми беше 2180лв, отворих линка през телефона и директо ми зареди booking влезнах си в профила и цената бе 2040 и логото на Уиз си седеше.

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.