Прескочи до съдържание

Коментари, мнения, бъгове, съвети относно новата версия

Препоръчани мнения

преди 6 минути , epetkov каза:

Георги, извинявай. Празната кутийка, естествено, че я виждам.  Под  "изтриване(премахване) на съобщение"  имах  предвид изтриване на коментар (пост) , а не  за лично съобщение.

Не можеш сам да го изтриеш.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 8 минути , epetkov каза:

Георги, извинявай. Празната кутийка, естествено, че я виждам.  Под  "изтриване(премахване) на съобщение"  имах  предвид изтриване на коментар (пост) , а не  за лично съобщение.

Не, никога не е било опция това. Имаш 90 минути за редакция и това е. 

Връзка към коментар
преди 3 часа, Георги каза:

Не, никога не е било опция това. Имаш 90 минути за редакция и това е. 

Е, аз така и направих. Редактирах го , като изтрих написаното от мен, а също изтрих и цитирания текст .Така "висящия" ми пост беше изтрит от някой модератор, сигурно.

Връзка към коментар

Да, ако модератор го е видял празен, сигурно го е зачистил. Което пък ме навежда пак да спомена, че времето за редакция не е за триене на постове, а за оправяне на технически грешки, добавяне на пропуснат детайл (за който се сещаш, докато си купуваш бирата, както казва Фичо :) ). Премахването на постове не е коректно към всички участващи в дискусията, точно за това и има такова ограничение. 

P.S. Направени са промени по настройките, докладвайте, ако продължават постове с много снимки да не зареждат всички. 

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 3 часа, Георги каза:

Да, ако модератор го е видял празен, сигурно го е зачистил. Което пък ме навежда пак да спомена, че времето за редакция не е за триене на постове, а за оправяне на технически грешки, добавяне на пропуснат детайл (за който се сещаш, докато си купуваш бирата, както казва Фичо :) ). Премахването на постове не е коректно към всички участващи в дискусията, точно за това и има такова ограничение. 

P.S. Направени са промени по настройките, докладвайте, ако продължават постове с много снимки да не зареждат всички. 

Безусловно съм съгласен с теб, но в моя конкретен случай бях задал въпрос, чийто отговор беше още в първия пост. Така моя пост беше излишен и безсмислен. :)

Връзка към коментар
преди 2 часа, mililia каза:

Ох, не знам дали е станало. Не намирам бутон за преглед преди публикуване.

Doc1.docx

За мен е станало много сложно качването на файлове.

Идея си нямам как да кача нещо, което да се вижда директно в мнението, а не така.

Причината да не се вижда картинката ти е, че дефакто не е картинка, а в Word-овски документи, който няма как да се визуализира като картинка. Когато направиш скрийншот, вместо в Word, го paste-ни в Paint и го запиши като png файл, след което можеш да го прикачиш от "Провлачи файлове за прикачване тук или избери файлове..." и после с плюсчето в долния ляв ъгъл на картинката я добавяш в мението.

1.png.6270718364f584696002a208f19b988c.png

2.png.0e7eb18a018807e21e0f984e9b70321a.png

• Харесвам 6
Връзка към коментар
преди 7 минути , alienad каза:

Отвреме- навреме сайтът не се зарежда.

Някой друг има ли подобни проблеми, които да продължават в последните 2-3 часа?

Връзка към коментар
преди 1 минута , Георги каза:

Някой друг има ли подобни проблеми, които да продължават в последните 2-3 часа?

Аз го имах проблема преди около час-два, както и вчера, ако не се лъжа... Откакто стартира новата версия, това беше 2-ро или 3-то спиране, но го отдадох на това, че все още "ръчкаш" по сайта...

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 2 минути , chandni каза:

Аз го имах проблема преди около час-два, както и вчера, ако не се лъжа... Откакто стартира новата версия, това беше 2-ро или 3-то спиране, но го отдадох на това, че все още "ръчкаш" по сайта...

И аз така.

Също предположих, че дооправяш нещо.

Връзка към коментар

Още нещо по отношение на размери на шрифта - на drop-down менютата "Активност" и "Моите потоци" има несъответствия:

29.thumb.png.7b6ae0dce387a1f7078553e23f80cd8d.png

От моя телефон (960x540) при различните изгледи на календара има наслагване на опциите, а според мен и размерите на "Пътешествия" и периода, който е преглеждан са доста големи спрямо останалите етикети:

2017-04-05_15-51-06.thumb.png.558596aca2bd45ff1a84965dc0d7a234.png 

Интересното е, че през десктоп версия тази опция "Хронология" е "Събития", но при всички изгледи (месец, седмица и т.н.) последната опция отива на следващия ред върху другите опции...

2017-04-05_15-51-16.thumb.png.d87a8a9afd1db475955df59529c09310.png

2017-04-05_15-51-24.thumb.png.03dca5f69f15dcebc4989501ab9c4b57.png

Най-неприятен е изглед по седмица, както периодът е с доста голям шрифт и е частично отрязан, така и опциите "Предходна седмица" и "Следваща седмица" се покриват една с друга.

Връзка към коментар

Няма как да бъде другояче, тъй като стринговете "предходна седмица" и "следваща седмица" са много дълги и няма как се съберат на екрана без да се застъпят. Аз съм с резолюция 1280 х 720 и пак се настъпват в portrait mode. В landscape са ОК. Screenshot_2017-04-05-16-16-06.thumb.png.cdb1b7a6ba146024c3caf56475fae43a.pngScreenshot_2017-04-05-16-15-55.thumb.png.fad7b2f7b20c2ba48edd4b8bfb0f8ff0.png

Връзка към коментар

При мен също днес по обед не можеше да зареди на телефона, излизаше ми това (и преди е излизало, в самото начало, тогава трих хисторито и се оправи, но сега не стана така)

Screenshot_2017-04-05-12-07-34.thumb.png.034ac05f92ce9e31b212d77de0aea11c.png

Връзка към коментар
преди 1 час, chandni каза:

Причината да не се вижда картинката ти е, че дефакто не е картинка, а в Word-овски документи, който няма как да се визуализира като картинка. Когато направиш скрийншот, вместо в Word, го paste-ни в Paint и го запиши като png файл, след което можеш да го прикачиш от "Провлачи файлове за прикачване тук или избери файлове..." и после с плюсчето в долния ляв ъгъл на картинката я добавяш в мението.

1.png.6270718364f584696002a208f19b988c.png

2.png.0e7eb18a018807e21e0f984e9b70321a.png

Добре де, на мен защо това прозорче ми излиза без кламерчето и съответно, по никакъв начин не мога да кача снимки от моя архив?

Ууу, много се ядосвам:rtfm:

Редактирано от AlexandraKo
Връзка към коментар
преди 4 минути , AlexandraKo каза:

на мен защо това прозорче ми излиза без кламерчето

Нямам идея... Като кликнеш долу в полето за бърз отговор не ти ли излиза по този начин?

1.thumb.png.18931d6d1b277b8bd4b65d37a0e8c7b4.png

• Харесвам 1
Връзка към коментар

преди 6 минути , chandni каза:

Нямам идея... Като кликнеш долу в полето за бърз отговор не ти ли излиза по този начин?

1.thumb.png.18931d6d1b277b8bd4b65d37a0e8c7b4.png

Опитвам се да направя скрийн, но не успявам.

Излиза ми прозорец без това кламерче за файловете.

Другите две полета  ги има - за известията и вмъкни друго медийно дъра-бъра.

Връзка към коментар
преди 16 минути , AlexandraKo каза:

Опитвам се да направя скрийн, но не успявам.

Излиза ми прозорец без това кламерче за файловете.

Другите две полета  ги има - за известията и вмъкни друго медийно дъра-бъра.

Така излиза при Сашка!

A1.png

Връзка към коментар

@AlexandraKo, би ли опитала през Chrome, за да видим дали проблемът идва от браузъра или е нещо свързано с компютъра?

Другото, което ми идва на ум е резолюцията... Това "Вмъкни друго медийно съдържание.." ми се вижда твърде наляво... Да не би да си на много ниска резолюция и да се размества целият layout, а линкът да се скрива някъде другаде?

Редактирано от chandni
Връзка към коментар

Сега съм влязла през Гугъл хром, пак е същата работа.

Таз резолюция от къде се сменя?

Уф, не го знам къде се е заврял този линк:elf:

Връзка към коментар
В момента, AlexandraKo каза:

Таз резолюция от къде се сменя?

Минимизираш всичко, цъкаш на десктопа с десния бутон на мишката - Display Settings - най долу натискаш върху Advanced settings и на следващия екран второто падащо меню ти показва резолюцията... При теб вероятно е нещо от рода на 1280х1024 или по-ниска... Виж какви опции имаш за по-висока резолюция (зависи от графичната карта и от монитора ти)

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.