Прескочи до съдържание

Коментари, мнения, бъгове, съвети относно новата версия

Препоръчани мнения

Ето как изглежда на мобилния Chrome предния пост на Ивко. Изглежда и снимки не ми зареждат в мненията. Иначе, линка към снимката работи, ако го отворя директно...

Спирам да спамя, ако Георги има нужда от повече тестове, ще направя.

ss2.jpg

Връзка към коментар

И аз го забелязах този проблем с Теленор, но не мисля, че е ограничен само до този форум или до даден браузер, защото се случва от време на време и не ми зареждаше (или го правеше много бавно) всички сайтове ... в момента например го няма.    

Може би Теленор си правят нещо с мрежата, но не съм се задълбочавал по въпроса, защото е от скоро и не е постоянен проблем. 

Връзка към коментар

Ако работи с интернет на 10 други провайдера, независимо дали стационарни или не, а блокира само за теленор, то е ясно къде е слабото звено 🙂 Мерси за подробните и упорити тестове, мисля че ясно показват, че проблемът е при тях. Някой пишман техен админ гледа да спести пари от интернет трафик. Може да се пробваш да се свържеш с тях да се види и тяхната гледна точка, ама не очаквай чудеса, точно вчера си говорихме с един колега, на който му казали че, груб цитат, "в последно време много админи и съпорт ни напуснаха"...много професионално 🙂 Ама това е отделна тема, картинките явно се филтрират по някаква причина от теленор. 

Редактирано от Георги
Връзка към коментар
  • 1 месец по-късно ...

Не си спомням дали някъде е обсъждано, с търсачката не успях да открия .... става дума за пускане на анкети във форума. 
Доколкото схващам, пускането на анкети от потребителите на форума не е възможно. 
Та в тази връзка имам следните въпроси: 

- модераторите също ли не могат да пускат анкети? 
 - има някакъв технически проблем ли (платформата не позволява това) или съображения от друго естество (че не би било подходящо по някакви причини) участниците във форума да могат да пускат анкети?

Връзка към коментар
преди 6 минути , Фичо каза:

Не си спомням дали някъде е обсъждано, с търсачката не успях да открия .... става дума за пускане на анкети във форума. 
Доколкото схващам, пускането на анкети от потребителите на форума не е възможно. 
Та в тази връзка имам следните въпроси: 

- модераторите също ли не могат да пускат анкети? 
 - има някакъв технически проблем ли (платформата не позволява това) или съображения от друго естество (че не би било подходящо по някакви причини) участниците във форума да могат да пускат анкети?

Няма проблем и няма такова ограничение. Не виждаш ли ето този бутон като тръгнеш да пускаш нова тема?

image.png

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Връзка към коментар
  • 2 седмици по-късно ...

В момента през "Ново съдържание" се показва разширен преглед на непрочетените мнения, дори да сте избрали сбит вид. Новогодишен бъг подарък от разработчиците на софтуера 🙂 Въпреки, че има някакво хакерско решение ще поизчакаме ден-два да им изтрезнеят програмистите и да доставят официална попправка. 

Връзка към коментар
преди 1 час, Георги каза:

В момента през "Ново съдържание" се показва разширен преглед на непрочетените мнения, дори да сте избрали сбит вид. Новогодишен бъг подарък от разработчиците на софтуера 🙂 Въпреки, че има някакво хакерско решение ще поизчакаме ден-два да им изтрезнеят програмистите и да доставят официална попправка. 

В момента аз не ги виждам разширени, а са както обикновено.

През мобилния телефон имаше някаква разлика днес, но не загледах подробно.

Връзка към коментар
преди 22 минути , Mary каза:

В момента аз не ги виждам разширени, а са както обикновено.

През мобилния телефон имаше някаква разлика днес, но не загледах подробно.

Недей да си триеш кешовете и кукитата тогава 🙂

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Бъгът със сбития и разширен вид на постовете в "Ново съдържание" е оправен. Може да се наложи да си изтриете бисквитките или просто да изчакате. 

Връзка към коментар
  • 2 седмици по-късно ...
преди 53 минути , Фичо каза:

Забелязах, че под някои мнения не може да се реагира с емотикони. 
Това бъг ли е, или някаква специфична функционалност?

Специфично ограничение за магеланци, които злоупотребяват с реакциите - нямат право нито да оставят, нито да получават такива. 

• Шок 1
  • Замислям се 1
Връзка към коментар
7 hours ago, Георги said:

Специфично ограничение за магеланци, които злоупотребяват с реакциите - нямат право нито да оставят, нито да получават такива. 

А има ли дефиниция самата злоупотреба, та да се пазим от такава 😉 

Връзка към коментар
Преди 1 час, georgebg каза:

Не се прави моментално, без да знаеш от къде ти е дошло, със сигурност преди това ще бъдеш уведомен. Ето водещата причина.

Връзка към коментар
2 hours ago, georgebg said:

Тествах те със смея се. Спокойно, не си от злоупотребилите😉

п.п. Добро е това решение. Харесва ми, защото винаги се смея на нечий пост, когато е забавен и/или ме усмихва, но някой път се чудя да не се изтълкува като подиграване🙂. Последната такава двусмислица ми се получи в темата за букинг кодовете - цял ден магеланци спориха с Георги за ограниченията, а накрая една дама попита “Някой да има код”😂. Стана ми много смешно, но може да се изтълкува като подиграване.

Редактирано от ДиянаВ
Връзка към коментар
  • 4 седмици по-късно ...
преди 3 часа, Георги каза:

Сайтът се бави, процесът на търсачката заби. Ще гледам да се оправи бързо. 

Вече всичко трябва да е ок. 

Връзка към коментар
преди 1 час, Mary каза:

Опитвам се да актуализирам данни в пътеводителя за Истанбул, но не става. Няколко пъти пробвах и дава това:

012356.png

Мога да го възпроизведа, ще видя после. 

• Харесвам 1
Връзка към коментар

@Mary - връзката към сайта на Света София чупи цялата работа, не знам защо и как. Но така и така не е работеща, смени я с някаква работеща и трябва да стане 🙂

Между другото, макар че дава грешка накрая е силно вероятно промените ти да са запазени. 

• Харесвам 1
Връзка към коментар
  • 1 месец по-късно ...

@Георги, в последните дни много често наблюдавам проблем със зареждането на форума - както при натискане на "Ново съдържание", така и при отваряне на теми:

image.png 

Връзка към коментар

@chandni, единственото което мога да препоръчам е да изчистиш кешове, бисквитки и т.н. Други хора май нямат проблем, а и мониторинга не е пищял. 

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.