Прескочи до съдържание

Коментари, мнения, бъгове, съвети относно новата версия

Препоръчани мнения

преди 30 минути , Argentique каза:

Имам потребител, от когото съм ограничила входящите лс, а последното не е прочетено.

Тези дни започна чат-пат да ме уведомява за наличие на въпросното съобщение.

Ми няма да го прочета! :biggrin:

Трий го 🙂 Нямам идея как работят тия неща въобще, нямам контрол там. 

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Възстанових една функционалност, която позволява да си сложиш иконка пред името. Преди беше налична само за златни дарители, вече е налична за всички. Може да си изберете иконката и цвета ѝ от тук: https://magelanci.com/settings/usericon/

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 1 час, Георги каза:

Възстанових една функционалност, която позволява да си сложиш иконка пред името. Преди беше налична само за златни дарители, вече е налична за всички. Може да си изберете иконката и цвета ѝ от тук: https://magelanci.com/settings/usericon/

Леко е счупено това, спирам го за малко.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 3 минути , jorocontrola каза:

image.png.a7835d0707345c6c1e3b5b2669e7153b.png

Ако може това да се оправи, че не е много интуитувно. Поне при мен стои като текст, не като бутон ...

Такова си е от софтуера, сигурно има как да се оправи с ръчно редактиране по шаблоните, но ме вкарва в някакъв ужас и многоседмични ъпгрейди в последствие както имаме типичен пример тук...

• Харесвам 1
Връзка към коментар

@Георги Не знам дали само при мен е така, но не получавам нотификации за нови мнения на хора, които следвам или за форуми, които следя. Също така, не съм сигурна дали автоматично следя тема, в която съм написала мнение. Не виждам и опцията за инкогнито логин, дали е скрита някъде?

Връзка към коментар
преди 2 часа, Carrie каза:

@Георги Не знам дали само при мен е така, но не получавам нотификации за нови мнения на хора, които следвам или за форуми, които следя. Също така, не съм сигурна дали автоматично следя тема, в която съм написала мнение. Не виждам и опцията за инкогнито логин, дали е скрита някъде?

Относно онлайн статуса, контролира се от тук: https://magelanci.com/settings/account-security/

Най-вероятно ще се наложи пак да си напишеш паролата:

image.png

А за известията, мини пак през всички настройки за известия, които имаш и виж дали са ок. По принцип не съм пипал там и не би трябвало да има промени от ъпгрейда, но знае ли се. Настройките на известията са тук, конкретно мисля, че те интересува категорията "Общи": https://magelanci.com/notifications/options/

• Благодаря 1
Връзка към коментар

И при мен някои теми, които следя не излизат в известията, проверих настройките и всичко е включено. В интерес на истината това и преди новата версия се е случвало, но много рядко, сега зачести.

Връзка към коментар
Преди 1 час, MayaS каза:

И при мен някои теми, които следя не излизат в известията, проверих настройките и всичко е включено. В интерес на истината това и преди новата версия се е случвало, но много рядко, сега зачести.

А можеш ли да видиш дали отметката за следване я имаш във въпросните теми?

image.png

Искам да разбера дали темата е следвана, а известията не работят или следването е изчезнало по някаква причина. 

Иначе до края на деня ще гледам да върна всички значки. 

Връзка към коментар
преди 2 часа, MayaS каза:

И при мен е така.

Връзка към коментар

Да има я отметката, нямам нотификация, а като започна да разглеждам всички теми или пък непрочетени отварям непрочетена тема и виждам отметката, че я следвам пък я няма в нотификациите.

Връзка към коментар

И аз имам отметка, но нямам нотификация. Когато отворя темата, има нови мнения. Единствено на една тема видях, че я няма отметката, но там може и аз да съм я махнала и да съм забравила.

В момента съм... не ми излиза като нотификация. А там се публикува постоянно. Така разбрах за проблема и едва след това прегледах другите теми.

Връзка към коментар

Раздадени са и всички значки, в това число тези за посетените държави. С което обявявам миграцията за приключена, с изключение на 1-2 дребни бекенд неща, които не ви касаят вас, пфу. 

Пишете, ако забележите нещо нередно или неясно. За докладваните проблеми с проследяванията съм пуснал запитване. 

• Харесвам 10
  • Благодаря 2
Връзка към коментар
преди 1 час, Фил каза:

Значи вече сме легални мигранти, един вид. :grin:

Имайки предвид, че ползваме същата фирма и за новия сървър сме точно толкова легални колкото и преди...сега може да се каже, че сме се изнесли при комшийката 🙂

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Ехе, имам значка за разказвач. Приятно ме изненада и зарадва. Благодаря🙂 И това се случва точно днес, когато на обучение с психолог споделих, че стресът в ежедневието го боря с участието си във форум за пътешественици👍

Сега, като се усиля … докъде ли ще стигна😉😆

• Харесвам 7
  • Браво 2
  • Смея се 2
Връзка към коментар
преди 28 минути , ДиянаВ каза:

Ехе, имам значка за разказвач. Приятно ме изненада и зарадва. Благодаря🙂 И това се случва точно днес, когато на обучение с психолог споделих, че стресът в ежедневието го боря с участието си във форум за пътешественици👍

Сега, като се усиля … докъде ли ще стигна😉😆

Значките би трябвало да са същите като от предишното издание, ама кой знае 😄

• Харесвам 1
  • Смея се 1
Връзка към коментар

На телефон много зле сгъва никовете пред постовете.

Примерно

Кол

Ю

на два реда, а място има, например за

Argentiqu

e

Или

neuromancer

Това май се появи след добавянето на символите пред ника или значките. Сега гледам, че е само в някои теми, за Уиз темата конкретно.

Връзка към коментар
преди 41 минути , neuromancer каза:

Изчезна да, поне където гледах

Върнах го пак, дай някой скриншот като го забележиш да го препратя, където трябва.

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.