Прескочи до съдържание

бързи въпроси Бързи въпроси - Куба


si111
rik4o
Съобщението е добавено от rik4o

Това е тема за бързи въпроси, свързани с Куба. Какво е бърз въпрос? Това е въпрос, който има достатъчно конкретика, така че да му бъде отговорено с до 2-3 отговора, т.е. въпрос, който не предизвиква дискусия. Примери:

 

- Има ли урагани в Куба?

- Какъв е обменния курс на CUC и CUP?

 

Има и друг тип въпроси, които може да изглеждат бързи, но да са въпрос на лично мнение и може да предизвикат дискусия. За тях се пуска отделна тема. Примери:

 

- Заслужават ли си ол инклузивите във Варадеро?

- Къде е най-хубавото гмуркане?

 

Възможно е да решите, че въпросът ви е бърз, да го пуснете тук и да се зароди дискусия - няма лошо, ще бъде отделен в нова тема, да не се чудите 

 

Разбира се, ако искате да обсъдите цялото си пътуване в детайли, винаги пускайте нова тема. По този начин най-добре ще си го проследите от първите въпроси до самото пътуване и разказите ви след него. 

Препоръчани мнения

преди 28 минути , Alexander каза:

Не е ли по-важно колко ще струва на някой магеланеца реално бензина?

Да, по-важното е колко ще струва на магеланци бензина, затова и пуснах съобщението. Ясно е, че е забранено и изключително опасно  чужденците да продават валутата си  на черно директно на кубинците по изгоден курс. Следователно бензинът  в Куба ще струва на магеланци повече от преди. Но другото е по-важно.  При такива гигантски увеличения неминуемо ще последва голяма инфлация. Защото обущарят  Диего ще трябва да увеличи цените на услугите си. Същото се отнася и за часовникаря и фризьора и тн.  Това не са някакви "редовни" увеличения по 40-50-60 %.  Щом нещата са стигнали до такива драстични увеличения, значи икономическата ситуация е предколапсна.  Лично аз  очаквам размирици на пролет в Куба, които този път може да са доста продължителни и тежки.  В даден момент самото пътуване до Куба може да се окаже опасно и неразумно.

  • Харесвам 1
Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.