Прескочи до съдържание

Какъв тип пътешественик си? /тест/


Препоръчани мнения

Ровейки се в нета, попаднах на този кратък тест и реших да споделя :) Линкът е : http://www.203.bg  

Според него съм "дзен пътешественик" http://www.203.bg/dzen-pateshtestvenika.html :lol:

А ти какъв тип пътешественик си?

 

  • Харесвам 2
Връзка към коментар

Абсолютно вярно :biggrin:

 

Организираният пътешественик

Проучването на предварителна информация е част от приключението за теб. Поради факта, че си добър организатор, понякога цялата компания разчита на теб за избора на място за почивка и пътувания. Търсят те за съвети и околните с удоволствие слушат разкази от преживелиците ти.

Имаш уникалната способност да изпитваш позитивни емоции само при мисълта за предстоящо пътуване, стига да си оформил за себе си идея и очаквания. За теб е важно предварително да си наясно с неща като условия, цени, местоположение. Когато пристигаш в нов град, често предварително знаеш какво искаш да видиш… Нали?

  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Според мен тестът дава една и съща информация с леки козметични промени. А ако някой си мисли, че този форум има някой, който не е организиран пътешественик...то всички са такива.

  • Харесвам 5
Връзка към коментар

Общителният пътешественик

Общуването с хората е част от удоволствията в едно пътешествие – особено те забавляват неочакваните запознанства, случайните срещи и невероятните съвпадения. Стремиш се да чувстваш цялостната атмосфера на местата, които посещаваш. Вълнуваш се искрено от мислите и емоциите на хората там, от специалните неща и събития, които се случват.

Не се плашиш от изненадите и си способен да се справяш с внезапни обрати. Понякога се случва самият ти да забъркаш нещо непредвидено и да завършиш деня на място, за което сутринта дори си нямал идея.
 

44 minutes ago, Zaro said:

А ако някой си мисли, че този форум има някой, който не е организиран пътешественик...то всички са такива.

Абсолютно, "организиран" няма какво да е "възможен" отговор за хората тук. Всички са/сме първо организирани и то много. Да - спонтанно купуване на билети до другият край на света, защото са на супер цена, също изисква определена организация за да се случи :) 

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.