Прескочи до съдържание

Посетени VIP салони на летища с Diners Club International

Препоръчани мнения

Публикувано:

Най-много до сега съм харесала салона на летището на Денпасар, Бали. Premier Lounge се намира до Duty Free зоната, на нещо като балкон, до който се стига с асансьор. Конструкцията на "балкона" беше от метал и "трепереше" когато някой по мощен клиент се разхождаше до бюфета. Дори отначало реших, че има земетресение. :) Освен пресните фрешове имаше доста готвени неща, сладки, соленки, супа и т.н. и всичко много вкусно. Може би това е салона с най-богатото меню от гледна точка на храна.  За алкохол - просто не помня, май имаше бира, но друго имаше ли.....

• Харесвам 1
Публикувано:

Да продължа с Танзания

Dar es Salaam : Tanzanite Lounge

Посещавах го въпреки, че Дайнърс извадих по-късно.
Екстри: денонощен, климатик + вентилатори :blink: . Има и интернет (става)
Стандартните: три часа престой, не се пуши.

Добро попадение на фона предложенията на самото летище (общо взето скромно с няколко магазина).

• Харесвам 1
Публикувано: (редактирано)

Някой знае ли на Терминал 1 на летище Дубай какво е положението?

Положението е супер! Като луксозен ресторант. Хубава обстановка, много добра топла храна, готини десерти, 18-годишни уискита ... Аз като влизах почти нямаше и хора, ама това беше късно вечерта. 

Редактирано от Фичо
  • Харесвам 4

Доколкото разбирам от  предходните постовете, в тези лоунджове за всеки клиент искат отделно да има Diners карта. Няма такова нещо като "придружител" ?

Редактирано от П.Кръстев

Доколкото разбирам от  предходните постовете, в тези лоунджове за всеки клиент искат отделно да има Diners карта. Няма такова нещо като "придружител" ?

Не е нужно всеки да има карта, втория ще го таксуват от Дайнерс, предполагам с 30 лв.

Редактирано от Hollywood
Публикувано:

Не е нужно всеки да има карта, втория ще го таксуват от Дайнерс, предполагам с 30 лв. Т

Защо от Diners, няма ли да се наложи да плати нормална такса за Бизнес салона на място ?

Публикувано:

На GVA един от групата искаше да влезне да види що е салон. Служителят каза, че не знае как ще го тарифират от банката - условията варират.

Публикувано:

Положението е супер! Като луксозен ресторант. Хубава обстановка, много добра топла храна, готини десерти, 18-годишни уискита ... Аз като влизах почти нямаше и хора, ама това беше късно вечерта.

Ние ще сме хептен през нощта.
Публикувано:

Istanbul, Turkey

SAW: LGM International CIP Lounge

в сайта има грешно упътване, преместили са ложата на ниво 0 (мисля, че беше до гейт 203), а не както пише на ниво 1.

терминалът е малък и всички гейтове са близко. Яденето не беше много впечатляващо, за пиене има вино и бира.

Раздават двучасови пароли за интернет, не е проблем при дълъг престой да си вземеш няколко. Горе долу интернета беше с добра скорост (аз го ползвах само на телефона). Ограничение за престоя няма, контакти има на доста места.

IST : International Terminal : PrimeClass CIP Lounge

тук и аз съм бил :)

7. седях цяла нощ и никой нищо не каза. Имаше и други дето направо си спяха по диваните

10. баничките бяха супер :)

не мога да си променя мнението, а съм допуснал ужасна грешка :( . Алкохол има, раздават го на един бар, като влезеш в салона, тръгваш на дясно и барът се пада в дъното в дясно. 

• Харесвам 2
Публикувано:

Seattle, United States
SEA: The Club at SEA

има два салона с едно име, аз бях на този до гейт S9.

работното време в сайта е сбъркано, мисля, че салонът отваряше към 6:00.

S гейтовете са близко (5-10 мин), A (другият салон е до А11, близко до най-далечните А гейтове) и B са сравнително близко (до 20 мин), но се пътува с влакче, което е редовно. C, D и N гейтовете са доста отдалечени, на там не съм ходил, и трябва да се хване второ влакче. Като цяло голямо летище, не както един ми лъга за летището в Дортмунд, а то 12 гейта.

За ядене имаше 5-6 вида чипс :) , доматена супа и два вида нудъл супа за китайчетата и десерти. Има бар, на който си поръчваш алкохол, 5-6 коктейла и шампанско. В цялото летище има безплатен интернет (в САЩ интернет има, не е като в Турция). Контакти има, но не във всичките има ток  ;)

• Харесвам 1
Публикувано:

В клуба в Порто бяхме.Малко като салон Преслав,но на харизан кон не му се гледат зъбите.

Някой бил ли е в клуб на летището в Коломбо.На страницата на Дайнерс не намирам.

Публикувано:

1. Летище и наименование на салона: Barajas, Madrid, VIP Lounge Amnios

2. Местоположение на салона на съответното летище с посочване на приблизително време за достигане след проверка за сигурността: Намира се на 1-ви етаж на 4S (над основния етаж 0 с гейтовете) и се достига по ескалатор от -1, където пък спира влакчето от Т4.

3. Посочване на приблизително време за придвижване от салона до гейтовете за отвеждане: не повече от 10 мин.

4. Съществува ли бърза лента за придвижване от салона до гейтовете за отвеждане: не, не е необходимо тъй като е след проверка за сигурност.

5. Особености на допуск в съответния салон за притежатели на карти и придружители: никъде отвън не е отразено, че притежатели на Diners Club International се допускат, но след като попитах и показах картата ни допуснаха и на отиване и на връщане без никакви проблеми срещу регистрация и подпис.

6. Работно време на салона: мисля, че работи 24h

7. Максимален позволен престой в салона: няма фиксиран или поне не видях подобно нещо

8. Качество на интернет услугата в салона: чудесно; независимо от интернет услугата на самото летище; достъпно чрез налична парола.

9. Наличие на контакти и места за разполагане на лаптоп в салона: достатъчно

10. Разнообразие на бюфета и алкохолния бар: съвсем прилично разнообразие от студени закуски, полуфабрикати за претопляне в микровълнова, сладки, безалкохолни, вина, бира, всякакъв твърд алкохол, кафе и др.

• Харесвам 4
Публикувано:

1. Летище и наименование на салона: Panama Tocumen International, Panama City, Tocumen Royal Saloon

2. Местоположение на салона на съответното летище с посочване на приблизително време за достигане след проверка за сигурността: Намира се на 1-ви етаж в основната сграда, преди проверката за сигурност.

3. Посочване на приблизително време за придвижване от салона до гейтовете за отвеждане: от 10 мин. до 20 мин. в зависимост от времето за проверка по сигурността.

4. Съществува ли бърза лента за придвижване от салона до гейтовете за отвеждане: не.

5. Особености на допуск в съответния салон за притежатели на карти и придружители: погледнаха картите и ни допуснаха дори без регистрация и подпис.

6. Работно време на салона: 24h

7. Максимален позволен престой в салона: 3h, но не вярвам да създадат проблем за по-дълъг престой.

8. Качество на интернет услугата в салона: чудесно; независимо от интернет услугата на самото летище; достъпно чрез налична парола.

9. Наличие на контакти и места за разполагане на лаптоп в салона: само в единия от двата салона.

10. Разнообразие на бюфета и алкохолния бар: бедно откъм асортимент; плодове, чипс, ядки, пържени банани, разни други мезета, сокове, кафе, алкохол при поискване.

Duke, т.к. вие сте били двамата със жена ти, би ли обяснил как са таксували втория човек, който е посещавал салона ? Към твоята кредитна карта добавят такса за придружителя или ?  Въпросът ми не е за конкретен салон а по принцип за всички, които сте посетили.

Това в случай, че не сте били всеки със собствена карта де....

Редактирано от П.Кръстев
Публикувано:

Това в случай, че не сте били всеки със собствена карта де....

Ние сме с отделни карти, бях писал в другата тема...

• Харесвам 1
Публикувано:

1. Летище и наименование на салона: Barajas, Madrid, VIP Lounge Amnios

5. Особености на допуск в съответния салон за притежатели на карти и придружители: никъде отвън не е отразено, че притежатели на Diners Club International се допускат, но след като попитах и показах картата ни допуснаха и на отиване и на връщане без никакви проблеми срещу регистрация и подпис.

Добро попадение. Дори на dinersclublounges.com, все още не е отразено. А 4S е добре познат на българската публика.

• Харесвам 1
  • 2 седмици по-късно ...

1. Летище и наименование на салона: Sky Lounge , Vienna International airport

2. Местоположение на салона на съответното летище с посочване на приблизително време за достигане след проверка за сигурността: Намира се на 1-ви етаж Терминал 3 , след  проверката за сигурност.

Има два входа  Шенген и извън Шенген(веднага след паспортния контрол). На снимката долу се вижда стъклената преграда разделяща двата салона

3. Посочване на приблизително време за придвижване от салона до гейтовете за отвеждане: от 5 мин. до 15 мин. в зависимост от отдалечеността на гейта

4. Съществува ли бърза лента за придвижване от салона до гейтовете за отвеждане:     да

5. Особености на допуск в съответния салон за притежатели на карти и придружители: Маркират картата, не търсят бординг пас.

6. Работно време на салона: 05:00-22:00

7. Максимален позволен престой в салона: не е обявен. Стоял съм до 4 часа, не мисля че има лимит

8. Качество на интернет услугата в салона: Добро. Използват общата връзка на летището.

9. Наличие на контакти и места за разполагане на лаптоп в салона: Контакти на всяко място. Отделна офис зона с бюра, монитори, принтер и факс.

10. Разнообразие на бюфета и алкохолния бар: Кафе, сокове,  безалкохолни. Един вид бира, плюс безалкохолна.

Базовите  спиртни напитки плюс Мартини и Кампари. Вина. Бисквити, чипс и фъстъци.

Храна- Два вида супи, топло ястие и салата. Като цяло, прилично място за вечеря.

0xCD6F3333415BA06B601426F5EC261138.jpeg

Редактирано от Sveto
  • Харесвам 7

1. Летище и наименование на салона: JEt Lounge , Vienna International Airport Тerminal 1

2. Местоположение на салона на съответното летище с посочване на приблизително време за достигане след проверка за сигурността: Намира се на 1-ви етаж Терминал 1 , преди проверката за сигурност и паспортен контрол

От зоната с магазини има асансьор и стълби към салона

3. Посочване на приблизително време за придвижване от салона до гейтовете за отвеждане: от 5 мин. до 25 мин. в зависимост от отдалечеността на гейта и секюрити контрола. За гейтовете с ръкав секюрити контрола е отделен за всеки гейт и е по време на бординга.

За гейтовете с автобус е добре да се отделят 15 мин. допълнително, на моменти стават големи опашки.

4. Съществува ли бърза лента за придвижване от салона до гейтовете за отвеждане:     не

Всички останали точки се припокриват със Sky Lounge, описан по горе.  И двата салона се стопанисват от VIA.

Разликата е, че този салон е много по голям, с отделена зона за хранене и зали за релакс и питие. По малко на брой контакти.

Редактирано от Sveto
  • Харесвам 3
Публикувано:

Преместих питането за ползване на салон след кацане в другата тема, тази нека е за каталог и ревюта на салоните: http://magelanci.com/topic/4780-%D0%BA%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D1%82%D0%BD%D0%B0-%D0%BA%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B0-diners-club/page-26

• Харесвам 1
Публикувано:

Във форума, когато става дума за Летище София, най-често се коментира салона "Преслав". За "Плиска" като че ли не съм срещал мнение ...
Какво е причината? Преслав е по-хубав по някакви причини, или може би защото има място за пушачи?  

Мисля, че "Плиска" не работи в момента...

П.П.: Или пък не работи рано сутрин, когато съм ползвал "Преслав"...

Редактирано от Duke
  • Харесвам 1
Публикувано:

Във форума, когато става дума за Летище София, най-често се коментира салона "Преслав". За "Плиска" като че ли не съм срещал мнение ...

Какво е причината? Преслав е по-хубав по някакви причини, или може би защото има място за пушачи?  

Забравяш салон "Витоша" :P

Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.