Tedy Публикувано: 16 юли, 2016 Сподели Публикувано: 16 юли, 2016 С петте флага няма проблем,ама Влади какво го чака с тия петте Тедита?Поне да бяха седем,че да има за всеки ден от седмицата. Сериозно!Теди,снимките са ти супер! Емо, щура съм поне за 7 Тедита,Владо е свикнал. 4 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 17 юли, 2016 Сподели Публикувано: 17 юли, 2016 Невероятни снимки, Теди! Шедьоври! Поздравления! А еднобуквеното идилично селце "Å", на което често крадат табелата, на норвежки всъщност го четат "О"! На Теди и е време за самостоятелна изложба ли, книга ли,поредица от календари ли - нещо, което да направи видни и за останалите хора тези прекрасни снимки, които виждаме ние.☺Освен, ако вече не го е направила.☺ Теди,твоето не са снимки, твоето си е изкуство.☺ И като гледам твоите красоти се случва това:"Често, когато гледам майсторска снимка, чувам музика..." Ансел Адамс. 9 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 17 юли, 2016 Сподели Публикувано: 17 юли, 2016 Възторг и адмирации! Присъединявам се към препоръките! 2 Връзка към коментар
Lindt Публикувано: 17 юли, 2016 Сподели Публикувано: 17 юли, 2016 На салса тиймбилдинг в Лигурия... В самолета видях магеланци, които познах по снимката, добре, че не съм се припознала... Заради 4 часова стачка на железничарите оставихме Чинкуетерре за втория ден и обиколихме Портовенере, Леричи и почти стигнахме до Теларо... Толкова много красота в едн ден... image.jpeg image.jpeg image.jpeg image.jpeg image.jpeg image.jpeg Имало е стачка? Пак не сме разбрали В петък разгледахме Лука, следобед стигнахме до Ла Специя и обиколихме всички табакино, за да си намерим билети до Портовенере, но само ни казваха, че са свършили. Но пък на нас Ла Специя ни харесва и не тъгуваме много. Днес отиваме към Сестри Леванте, вие накъде сте? 5 Връзка към коментар
-Serendipity- Публикувано: 17 юли, 2016 Сподели Публикувано: 17 юли, 2016 В Загреб. След малко потегляме към Милано и живот и здраве утре вечер - здравей, Бионсе Снощи хапнахме в много приятно ресторантче. Снимка от него. За повече разходка и снимки нямах сили. Едно е сигурно, ако някога остана без работа ще стана тираджия хах От Пловдив до Загреб ги изядох километрите като за закуска. 16 Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 17 юли, 2016 Сподели Публикувано: 17 юли, 2016 Благодаря ви за хубавите думи. Обичам фотографията, мразя обработката пред компютъра, затова си мисля, че до изложба едва ли ще стигна. 4 Връзка към коментар
Роца Публикувано: 17 юли, 2016 Сподели Публикувано: 17 юли, 2016 Tedy, и аз да кажа - снимките ти са разкошни, наслада за очите! 3 Връзка към коментар
Ushakal Публикувано: 17 юли, 2016 Сподели Публикувано: 17 юли, 2016 Като от приказка са снимките ти, Tedy, и дори и най-драматичните имат леко романтичен привкус! Много красиво! 2 Връзка към коментар
iMari Публикувано: 17 юли, 2016 Сподели Публикувано: 17 юли, 2016 Най-накрая на моренцееее ...и залез на нос Емине,където видяхме в далечината делфини..Нека да ми каже някой,че не било хубаво нашето Черноморие 29 Връзка към коментар
Популярно мнение Ивайла Публикувано: 18 юли, 2016 Популярно мнение Сподели Публикувано: 18 юли, 2016 Cinque terre и nove amici... ] 59 Връзка към коментар
Популярно мнение Двуцветко Публикувано: 18 юли, 2016 Популярно мнение Сподели Публикувано: 18 юли, 2016 След Гранд каньон втория по големина каньон е на река Тара-Черна гора и Босна и Херцеговина. Нямам представа кой е втори, кой първи, кой трети, но Чаринския каньон те оставя без дъх в преносния и буквалния смисъл!А фактът, че е с изключено труден достъп и е некомерсиален го прави още по-ценен. 52 Връзка към коментар
DenitsaS Публикувано: 18 юли, 2016 Сподели Публикувано: 18 юли, 2016 Аз се отчитам с няколко снимки от пристанището, където вчера се мотах цял следобед. В района се намират Saga Museum, The Northern Lights Center и Maritime Museum (на втората снимка). В малките заведения наоколо има много добра храна - традиционната humarsúpa с лангуста и разбира се, fish & chips с панирана треска (ще трябва да се отчета и в кулинарната тема по-нататък): 26 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 18 юли, 2016 Сподели Публикувано: 18 юли, 2016 Привет от прекрасния Тбилиси! Много ми допада грузинската столица. А стоки от първа необходимост се намират на всяка крачка 49 Връзка към коментар
wiliko Публикувано: 18 юли, 2016 Сподели Публикувано: 18 юли, 2016 (редактирано) Славянка - Гоцев връх, Голям и Малък Царев връх Редактирано 18 юли, 2016 от wiliko 37 Връзка към коментар
Популярно мнение Ивайла Публикувано: 18 юли, 2016 Популярно мнение Сподели Публикувано: 18 юли, 2016 (редактирано) Портофино и пътя към Санта Маргерита Лигуре... и да не забравя - Портофински гащи насред центъра... Редактирано 18 юли, 2016 от Ивайла 52 Връзка към коментар
captain_oveur Публикувано: 18 юли, 2016 Сподели Публикувано: 18 юли, 2016 Благодаря ви за хубавите думи. Обичам фотографията, мразя обработката пред компютъра, затова си мисля, че до изложба едва ли ще стигна. Ти по-добре кажи последната снимка ти ли я прави или някой друг. Не за друго, ама държа да си изясня дали Тедитата са 5 или 6 6 Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 18 юли, 2016 Сподели Публикувано: 18 юли, 2016 Хаххааа, аз я правих. Та колко казваш сме? 2 Връзка към коментар
DenitsaS Публикувано: 18 юли, 2016 Сподели Публикувано: 18 юли, 2016 (редактирано) Продължавам спама с няколко сгради в центъра на града (парламента, катедралата и "свободната църква", народното събрание): Редактирано 18 юли, 2016 от DenitsaS 28 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 19 юли, 2016 Сподели Публикувано: 19 юли, 2016 Днес разгледах няколко забележителности в северна Армения, голяма красота е. Снимката е от манастирския комплекс Haghpat. На връщане, на арменско-грузинската граница. Местните милиционери са забавни. Сега освобождавам квартирата в Тбилиси, а хазяйката ме изненада приятно с подарък - местна алкохолна напитка. След малко тръгвам към жп гарата за нощния влак към Зугдиди, а оттам после в посока Абхазия. 47 Връзка към коментар
tonik Публикувано: 19 юли, 2016 Сподели Публикувано: 19 юли, 2016 Варшава! Градът няма имперската импозантност на Виена или красотата на Прага, но въпреки това ми е сред любимите в Европа... 38 Връзка към коментар
Добри Публикувано: 19 юли, 2016 Сподели Публикувано: 19 юли, 2016 Продължавам спама с няколко сгради в центъра на града (парламента, катедралата и "свободната църква", народното събрание): DSC04899.JPG IMG_20160716_190340.jpg DSC04932.JPG DSC04913.JPG DSC04921.JPG А този безформен и необработен камък от 4-тата снимка, който надолу завършва с костюмарски крака и ръка с куфарче, но без наличие на каквато и да е глава горе е...Паметникът на незнайния бюрократ в Рейкявик. Някои дори му викат "исландската русалка" 14 Връзка към коментар
DenitsaS Публикувано: 19 юли, 2016 Сподели Публикувано: 19 юли, 2016 Някои дори му викат "исландската русалка" Не знам дали си обърнал внимание, но и те си имат русалка в езерото, обаче е малка, безформена и не особено фотогенична: 7 Връзка към коментар
ECC Публикувано: 20 юли, 2016 Сподели Публикувано: 20 юли, 2016 Проходът Троян-Кърнаре.Няколко снимки на пробуждащия се Балкан. 31 Връзка към коментар
baiKolio Публикувано: 20 юли, 2016 Сподели Публикувано: 20 юли, 2016 След девет дена път с камили - от три дни сме на Азорите! До последно брах страх дали КЛМ ще уважат билетите... Е, уважиха ги 42 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 20 юли, 2016 Сподели Публикувано: 20 юли, 2016 Хубаво да си изкарате! До последно брах страх дали КЛМ ще уважат билетите...Е, уважиха ги А каква беше далаверата, че явно съм пропуснал ? 4 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега