Популярно мнение searus Публикувано: 29 септември, 2016 Популярно мнение Сподели Публикувано: 29 септември, 2016 В момента съм с пясък и в ушите от много бурните вълни на Marinha beach, между Carvoeiro и Albufeira, Algarve: 51 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 30 септември, 2016 Сподели Публикувано: 30 септември, 2016 В момента съм с пясък и в ушите от много бурните вълни на Marinha beach, между Carvoeiro и Albufeira, Algarve: DSC_2460.JPG Предлагам от плажовете по Алгарв снимки да не се публикуват. Моля администраторите да се намесят. Знаеш ли колко хора "травмира" днес 6 Връзка към коментар
searus Публикувано: 30 септември, 2016 Сподели Публикувано: 30 септември, 2016 Предлагам от плажовете по Алгарв снимки да не се публикуват. Моля администраторите да се намесят. Знаеш ли колко хора "травмира" днес Ама то знаеш ли колко е лошо, навън горещо, във водата студено, да не говорим пък какъв кален цвят има, освен това седиш до глезена и не смееш да влезеш, пък те полива презглава, а стъпалата изобщо да ги споменавам ли :-D 5 Връзка към коментар
БраниB Публикувано: 30 септември, 2016 Сподели Публикувано: 30 септември, 2016 В Атина , с много противоречиви чувства. Очаквах по красив и чист град. Реално - мръсно, много боклуци, хартии, фасове, много просяци (аз в София толкова не съм виждала! ). Реших, че пак аз съм прекалено критична,но и аз останах с такива впечатления. 2 Връзка към коментар
lesy Публикувано: 30 септември, 2016 Сподели Публикувано: 30 септември, 2016 Реших, че пак аз съм прекалено критична,но и аз останах с такива впечатления. Атина си е такава. И преди беше пълно с емигранти, сега са повече, а и кризата си казва думата. Билетите до Атина са път към островите или към Пелопонес. От 4 дни прекарахме в Атина около 6 часа + нощувка, достатъчно за да не изтрием доброто впечатление от обиколката ни. 3 Връзка към коментар
mililia Публикувано: 30 септември, 2016 Сподели Публикувано: 30 септември, 2016 Дааа, и според мен очакванията ви са били нереалистични. Атина си е такава в центъра от доста време, а сега след емигрантските проблеми и кризата въобще не мога да си представя какво е. Последният път като бях в Солун преди няколко години, положението по чистота, просяци и т.н. беше също доста по-зле от България. Според мен вече е нормално, градовете с големи пристанища да имат такива проблеми. Връзка към коментар
bad kid Публикувано: 30 септември, 2016 Сподели Публикувано: 30 септември, 2016 Първият път като бях в Атина през 2008 си беше различно, след това нещата тръгнаха на зле. Освен източните мигранти има и немалко български от цигански произход, видях няколко групички в метрото за няколко часа. Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 30 септември, 2016 Сподели Публикувано: 30 септември, 2016 За мен Атина не е Гърция - Един Акропол и ония пичове с налъмите пред парламента. Това е! 2 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 30 септември, 2016 Сподели Публикувано: 30 септември, 2016 Тонга. На снимката - прасе на гробище. Има ги много. И прасета, и гробища, и на едно място. 33 Връзка към коментар
captain_oveur Публикувано: 30 септември, 2016 Сподели Публикувано: 30 септември, 2016 Тонга. На снимката - прасе на гробище. Има ги много. И прасета, и гробища, и на едно място. Тикви на пазара дали няма случайно? Да покажеш на тонгоанците нагледно една нашенска поговорка. 4 Връзка към коментар
П.Кръстев Публикувано: 30 септември, 2016 Сподели Публикувано: 30 септември, 2016 В Атина , с много противоречиви чувства. Очаквах по красив и чист град. Реално - мръсно, много боклуци, хартии, фасове, много просяци (аз в София толкова не съм виждала! ). Със София изобщо няма база за сравнение. Според мен тук изобщо не може да се каже, че има много просяци. Ходил съм в Атина вече 5-6 пъти, повечето от които доста преди мигрантската криза и винаги е било така. Градът обаче си има и добри страни - никога не бих отказал разходка привечер по Плака или пък в Колонаки. Там няма да видите същите цигани и просяци като на Омоня или Монастираки. 4 Връзка към коментар
Популярно мнение violeta Публикувано: 30 септември, 2016 Популярно мнение Сподели Публикувано: 30 септември, 2016 Днес в Бали - оризови тераси, barong dance, дегустация на чай и luwak coffee и няколко храма! 56 Връзка към коментар
traveler Публикувано: 30 септември, 2016 Сподели Публикувано: 30 септември, 2016 Днес в Бали - оризови тераси, barong dance, дегустация на чай и luwak coffee и няколко храма! image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg И как е прословутото кафе? Връзка към коментар
Цвете Публикувано: 30 септември, 2016 Сподели Публикувано: 30 септември, 2016 (редактирано) Аз имах един пакет като подарък от миналата година. Не бих казала, че е нещо неземно, а аз съм изключителен фен на кафето. Пила съм и в заведение, пак така... Но на място може емоцията да създава добрия вкус. Редактирано 30 септември, 2016 от clete 3 Връзка към коментар
searus Публикувано: 30 септември, 2016 Сподели Публикувано: 30 септември, 2016 Praia do Castelejo, западното крайбрежие на Португалия, в сянката на Алгарв, но красиво по един различен начин :-) рай за сърфисти, приятни залези, максимум една кръчмичка на плаж и почти никакви населени места в близост, камо ли хотели... 49 Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 2 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 2 октомври, 2016 В Орешака и Емо Чакалов ни прави мекици за закуска. Мъж за пример. 39 Връзка към коментар
Worldismine Публикувано: 2 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 2 октомври, 2016 В самолета за Сао Пауло, подготвяйки се за Перу 39 Връзка към коментар
alienad Публикувано: 2 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 2 октомври, 2016 (редактирано) На Морска гара Варна с платноходите. Редактирано 2 октомври, 2016 от alienad 39 Връзка към коментар
Masmiya Публикувано: 3 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 3 октомври, 2016 В Ливан, страна на контрасти, събрала различни етнически групи и религиозни секти под един "покрив". Това е гледката от 12-ия етаж на хотела ни. Недовършени сгради, в които все пак живеят хора, и нови лъскави кооперации почти скриват синьото Средиземно море. А храната просто няма нужда от коментар: 44 Връзка към коментар
captain_oveur Публикувано: 3 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 3 октомври, 2016 Ейййй! Изяж едно табули от мое име! Пфу, как ми потекоха лигите! Табули... 5 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 3 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 3 октомври, 2016 Лондон. Някакви магеланци наоколо? Връзка към коментар
Гост Публикувано: 3 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 3 октомври, 2016 Лондон. Някакви магеланци наоколо? Извън Лондон, макар и наблизо, и потънали в работа Връзка към коментар
Популярно мнение desislavna Публикувано: 3 октомври, 2016 Популярно мнение Сподели Публикувано: 3 октомври, 2016 В Атина - градът на графитите и емигрантите, където лятото е все още в разгара си. 55 Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 4 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 4 октомври, 2016 В Берлин 42 Връзка към коментар
searus Публикувано: 5 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 5 октомври, 2016 Наистина не искам да травмирам повече и няма да показвам какви диви, малки, симпатични и откровено красиви плажчета има по тази Португалия (някои от тях видени само от високо, че двегодишното още не може да се спуска по въже), но да спомена, че вчера и аз видях прочутата Benagil пещера (плюс още една камара), както и запленилия ни Marinha beach (справка - преди една страничка) от водата, с допълнителна приятна изненада във формата на кораб :-) Ако някой нещо си помисли 'ае пак ли изкривени снимки', все пак съм на люшкаща се лодка, с лодкар факир, който все пак поостърга стената в една от по-малките пещери, но в негова защита ще допълня, че имаше хууубавки вълни и наближаващ прилив. Накрая като бонус, тъй като се оказахме последен тур за деня (поради вече посочените причини - вълни+прилив), ми беше обърнато специалното внимание 'веднага да фана на дребното главата, че ей сега ще станем на Джеймс Бонд' и докато разберем какъв бъзик ще е пък това, със сериозна засилка се метнахме директно на пясъка! Еми вече и каскади му пишем на двегодишното като постижение... 45 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега