Alexander Публикувано: 18 август, 2020 Сподели Публикувано: 18 август, 2020 На всички плажове в Тенерифе е забранено пушенето, има и разни реклами пана. и без ковид много плажове забраниха пушенето в последните години 4 2 1 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 18 август, 2020 Сподели Публикувано: 18 август, 2020 преди 26 минути , Alexander каза: На всички плажове в Тенерифе е забранено пушенето, има и разни реклами пана. и без ковид много плажове забраниха пушенето в последните години И на мен ми направи впечатление,че тук почти не се пуши. Не съм видяла табелки,че е забранено. Връзка към коментар
boogy83 Публикувано: 18 август, 2020 Сподели Публикувано: 18 август, 2020 преди 1 час, Alexander каза: На всички плажове в Тенерифе е забранено пушенето, има и разни реклами пана. и без ковид много плажове забраниха пушенето в последните години Изгубиха ме...аз не съм пушач, ама къв кеф ще е да си ходиш по плажа, без да ти влезе един фас между малките пръсти на крака Майтапа настрана, обаче се зарибих да ходя там, може би още догодина 🙂 Само ще се обадим предварително, да им кажем да заредят бира, че с тия детски бутилчици, няма да мога да преглътна морските дарове 😉 3 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 18 август, 2020 Сподели Публикувано: 18 август, 2020 преди 33 минути , boogy83 каза: Изгубиха ме...аз не съм пушач, ама къв кеф ще е да си ходиш по плажа, без да ти влезе един фас между малките пръсти на крака Майтапа настрана, обаче се зарибих да ходя там, може би още догодина 🙂 Само ще се обадим предварително, да им кажем да заредят бира, че с тия детски бутилчици, няма да мога да преглътна морските дарове 😉 Абе май,тука,наистина, не се пуши много.За две седмици,в хотела видях един-едничък пушач .При 90% испанци. Като рипна по тъмно и почна да циркулирам по брега,в 4-5 сутринта, хората чистят плажа.Ходи едно,като трактор и заравнява:))) Просто съм изумена,колко е чисто, ама то,гледам и че никой не хвърля нищо,освен,където трябва. В неделя идваха цели семейства.Носят си столчета,масичка,чадър и обяд. Седнали са си на плажа,с хладилната чанта,хапват,пийват и като си тръгнат,след тях остават,само стъпките по пясъка. Отделно,дето,целият плаж е свободназона .Има едно кьошенче. с платени чадъри,дето са все празни По време на карантината,като ходех из Пловдив, си беше много чисто. Като свърши - фасовете са навсякъде. А биричките @boogy83,наистина са мъъънинки,ама,се компенсира с бройчицата:))(( Двенки,тринки... 4 Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 14 септември, 2020 Сподели Публикувано: 14 септември, 2020 Съвсем близко до Пуерто де ла Крус има три доста приятни и много слабо населени плажове, бях ходил преди години на първият, който е най-лесно достъпен-Bollullo , но този път стигнахме до следващите два Los patos, най-големият и последният El Ancon . Върви се по 15-20 мин пеш между плантации от банани. Това е по пътя и последните метри до плажа Снимки от горе на двата и вече долу на El Ancon. И двата имат естествена сянка от скалите и слънцето започва да пече чак след 11 часа, преди това е хладно. За сметка на това, след това не излязохме от водата 1,5 часа. Пясъкът е най-мекият който съм виждал, а когато е мокър се потъва много, все едно в пресен бетон. 8 Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 9 юни, 2021 Сподели Публикувано: 9 юни, 2021 На тази суша, пак взех билети за там за началото на септември. Мислих, мислих, но най-добре ще ми бъде с директния от Букурещ, хем е с Уиз. Чукнах само кола под наем, макар да не съм я плащал, 180евро за 11 дни, на фона на тазгодишините цени е повече от добре. 5 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега