Прескочи до съдържание

Южна Америка - бързи въпроси

Георги

Препоръчани мнения

Публикувано:

Вероятно и двете може да се ползват, сигурно и Cabify има. Като свалите приложението ще си каже работи ли в района или не.

Малко са различни, Убер ти казва цената и това е, при Indrive се пазариш.

• Харесвам 1
Публикувано:
Преди 1 час, Насам_натам каза:

Благодаря, просто не успях да разбера дали има Uber или така си казват  и на тяхното приложение, което исках да избегна. 

Друг въпрос - мъжът ми е редил програмата и тъй като имаме вътрешни полети, няма как дс разместваме, та...3 дни в Картахена ще имаме, което ми се струва, че няма с какво да запълним. 

Росарио заслужава ли си? 

Totumo volcano coffee tour? 

Ние ще ходим до Росарио, хубаво е на снимки, но още не съм го видял с очите си, за да препоръчам. Има и едни други острови San Bernardo на още 1ч. по-далече, дори на снимки изглеждаха още по-добре, ако имахме 3 дни бих отишъл до тях.

Публикувано:
преди 5 часа, Насам_натам каза:

Точно пазаренето искам да избегна, но шом имa Uber 👌

По принцип Uber e забранен офциално в Колумбия, но на повечето места го има. На някой места като Саленто те предупреждават да си мълчиш ако ви спре полиция примерно на път за Филандия. На летището в Богота има лента, където да ги чакаш и гледаш на кой изход си.

На други като Санта Марта го няма изобщо и трябва да се пазариш или да ходиш с автобус. Ние бяхме с куфари и не беше много удачно с автобус.

Иначе горещо препоръчвам полетите. Ние направихме 12 - сутринта нанякъде и вечерта се връщаш в хъба да спиш. Много добре развита мрежа.

Публикувано:
преди 6 часа, Насам_натам каза:

Благодаря, просто не успях да разбера дали има Uber или така си казват  и на тяхното приложение, което исках да избегна. 

Друг въпрос - мъжът ми е редил програмата и тъй като имаме вътрешни полети, няма как дс разместваме, та...3 дни в Картахена ще имаме, което ми се струва, че няма с какво да запълним. 

Росарио заслужава ли си? 

Totumo volcano coffee tour? 

Картахена не ми допадна особенно, но на много хора им харесва. Ние бяхме за ден и даже отскочихме с uber до playa Blanca ама там ми се стори много криминално, а пътя до там.....нямам думи. Трябва да "арестувате" uber-ра с пари за няколко часа, че после с транспорта наобратно не е лесно.

На остров Сан Андрес ще ходите ли?

Публикувано:

Няма такива неща като забранен Юбер в Колумбия, без значение къде.

Имаше разни протести в миналото.

ако беше незаконен нямаше да го има , както е в България.

• Харесвам 1
Публикувано:

Поздрави от Меделин 🙂

Uber не е забранен в Колумбия, просто не е наличен на някои места.  Съветвам да се ползва и проверява Didi винаги, писал съм в следната тема:

Работи перфектно и доста често е по-добра алтернатива от Uber. Съветвам да се проверяват винаги и двете, аз лично го правя винаги при поръчки. Забелязал съм, че понякога разликата е огромна, особено при поръчка от летище. Също там където не са налични Uber ползвам Didi или InDrive. 

• Харесвам 4
Публикувано:

Бихте ли ми казали от кои банкомати дс теглим кеш. Някой беше казал че BBVA нямс такса, но това се оказа, че не е така

Публикувано:

Бях споменал в друга тема за масовите отменени и променени полети на Flybondi в Аржентина. Питах и на самото летище дали това е масова практика при тях и потвърдиха.

Днес погледнах и в нета и чудо, само за ноември месец от 1991 полета, които имат, 384 са били отменени и 700 със сменено разписание.

https://www.argentina.gob.ar/noticias/el-gobierno-nacional-intimo-flybondi-presentar-un-plan-correctivo-de-sus-operaciones-para

• Шок 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.