andongatev Публикувано: 10 декември, 2019 Сподели Публикувано: 10 декември, 2019 На 20.12. ще летя София - Катар - Банкок - има ли транзитна виза или да се попълва нещо? Че имам само 2.5 часа между полетите и да не чакам където не трябва? На връщане на 4.01. си направих полетите така, че да имам 1 нощувка в Доха, че да разгледам набързо. В сайта на МВнР, който не е сред най-актуалните попринцип пише, че трябва да докажа, че имам 1500$ за престоя си. Това на някой искали ли са му го, че на връщане няма да ги имам в кеш 😄 А банково извлечение става за няколко дни и да се задействам, ако трябва такова? Връзка към коментар
cck Публикувано: 10 декември, 2019 Автор Сподели Публикувано: 10 декември, 2019 преди 47 минути , andongatev каза: има ли транзитна виза или да се попълва нещо Не, ако не излизаш от летището, нищо не попълваш. преди 48 минути , andongatev каза: попринцип пише, че трябва да докажа, че имам 1500$ за престоя си Едва ли ще ти искат подобни неща. Особено щом имаш и билет да връщане за следващия ден. Връзка към коментар
andongatev Публикувано: 6 януари, 2020 Сподели Публикувано: 6 януари, 2020 Оказа се доста лесно и бързо - само питаха в кой хотел ще съм, снимка ми направиха с камера на гишето, отпечатъци и за 2-3 минути минах. Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега