Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
На 2.08.2025 г. в 17:54, saved_ каза:

Здравейте! Искам да попитам за международните линии на Fliksbus като се интересувам от София до Мюнхен или ако има до Берлин. Някой пътувал ли е по този или подобен маршрут? Моля за впечатления - колко пъти се спира, движат ли се по разписание?

Като цяло търся варианти и за влак до Германия, но така и не намирам..., та за това питам за атобусите на Flixbus, които съм използвала само за кратки разстояния.

С влак до Берлин (около 36 часа): https://rail.cc/train/sofia-to-berlin

Публикувано:
преди 7 часа, epetkov каза:

А колко часа трябва да бъде пътуването за подобно разстояние с автобус?  

P.S. Имаше преди време директен автобус  София-Лисабон. 

Не знам, но е много часове като изживяване(киснене на седалката).

Гледам, че има директен София - Виена(13 :30 - 14:00 часа) с Union Ivkoni. Далеч по-добре от 22 часа. С код UIKCRD22 дава 10% отстъпка вместо автоматично 5%. Предполагам, че целенасочено търси с Flixbus и няма да ѝ свърши работа, но все пак за инфото.

Screenshot2025-08-04at18-42-53-.png.3191b56d5c4d5c2763ce70dd764ea5fc.png

• Харесвам 3
  • 3 седмици по-късно ...
Публикувано:

Някой да знае къде точни спира Flixbus  на летище Отопени в Букурещ?

Ще трябва да го хвана само в посока към България  и до сега не към го ползвала.

• Харесвам 1
Публикувано:

Виж в картата на сайта. 

https://www.flixbus.bg/marshruti

Аз само така съм се ориентирал досега с тях и не съм имал проблеми. 

Лично не съм ги ползвал от Букурещ, но имат доста знаци и надписи за автобусите им.

Публикувано:
преди 6 минути , Иван Попов каза:

Виж в картата на сайта. 

https://www.flixbus.bg/marshruti

Аз само така съм се ориентирал досега с тях и не съм имал проблеми. 

Лично не съм ги ползвал от Букурещ, но имат доста знаци и надписи за автобусите им.

Благодаря, но нещо не се ориентирам. 🤔

Ползвала съм Пегасус и знам къде спират, но като часове не ме устройват.

• Замислям се 1
Публикувано:
преди 23 минути , Taliana каза:

Благодаря, но нещо не се ориентирам. 🤔

Ползвала съм Пегасус и знам къде спират, но като часове не ме устройват.

А ти как ще ползваш Flixbus?

От къде и до къде ще пътуваш (тоест с коя авиокомпания ще си и да видиш къде кацат и/или излитат)

Щом като часове не са ти ок, виж друг вариант или друг транспорт.....

Публикувано:
преди 13 минути , Иван Попов каза:

А ти как ще ползваш Flixbus?

От къде и до къде ще пътуваш (тоест с коя авиокомпания ще си и да видиш къде кацат и/или излитат)

Щом като часове не са ти ок, виж друг вариант или друг транспорт.....

Пътувам за Лондон и обратно. Има много полети на Wizz и на Ryanair от които избирам според часовете на трансферите.

На отиване ще ползвам Пегасус / на който знам спирката/, а на връщане като час ми е удобен Flixbus.

Дано някой е пътувал с Flixbus и знае къде точно спира.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 8 минути , Taliana каза:

Пътувам за Лондон и обратно. Има много полети на Wizz и на Ryanair от които избирам според часовете на трансферите.

На отиване ще ползвам Пегасус / на който знам спирката/, а на връщане като час ми е удобен Flixbus.

Мисля, че всички спират на едно и също място - на бус лентата на заминаващи.

За съжаление не съм пътувала с фликс точно в тази посока. Не е зле да ги питаш по имейл.

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 13 минути , Taliana каза:

Това намирам като информация, но пак си виж в билета или просто им пиши имейл, за да сте сигурни! 

FlixBus използва два основни спирки в рамките на летището "Henri Coandă" (Отопени):

Спирки на летището:

1. **Bucharest Airport Henri Coandă (Otopeni)**

Тук става качването на пътниците — в обществената зона за паркиране P5.  

2. **Bucharest Airport Henri Coandă (Otopeni Arrivals)**

Ознаменувана като Паркинг за автокари (Parcare Autocare), намира се в зоната на пристигащите.  

Как да идентифицирате правилната спирка:

Ако Вашият билет е за Otopeni, най-вероятно се качвате от Паркинг P5, на адрес Calea Bucureștilor 224E.

Ако е обозначено като Otopeni Arrivals, спирката се намира в зоната на пристигащите — Parcare Autocare.

Билетът или приложението на FlixBus обикновено предоставят най-точната информация кой от двата варианта е за вас — вижте го внимателно преди пътуването.

• Благодаря 1
  • 2 седмици по-късно ...
Публикувано:
На 19.08.2025 г. в 23:19, Taliana каза:

Явно правят някаква реорганизация на летището. Сега отварям сайта на Пегасус Русе и излиза съобщение, че от 1 септември автобусите ще тръгват от паркинг P5 на зона Пристигащи.

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.