Прескочи до съдържание

Неща, забранени за пренасяне в ръчния багаж

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 57 минути , ivailo_radev каза:

Да попитам и аз нещо. От известно време детето спи с две играчки и иска да ги взимаме все с нас. Чудя се на дълъг нощен полет дали ще имаме проблем, ако ги сложим в ръчния багаж.

20250221_175657.jpg

Едно време плашех сестра ми с такава играчка от Тарлата /тукашен панаир/😄 Тя и до ден днешен изпитва неистов страх от змии, дори на картинка. 
Не би трябвало да имаш проблем с такива играчки. Нали ще видят, че са гумени. Ти какво се опасяваш, че някой може да бъде задушен с тях ли?

Лятото носех подкова към Франция, баш истинска конска подкова, с все тежест и ръбове, които могат да пробият череп. Служителят на лентата отиде да се допита до по-висш и ми я върна за пренасяне по предназначение - а дано да носи късмет🙂

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 21 часа, neuromancer каза:

Ако тръгнете да си правите майтап с тях може и да имате проблеми 😀

Точно там ми е проблемът - че на почти 3 години още не го знам какво може да му дойде като факс. Майка си я гони из хола и вика: "Аааам, мията ще те ияде"

• Харесвам 1
  • Смея се 5
Публикувано:

Ами не знам колко са неразделни, ама ако я покажеш на съседите по място да знаят, че е гумена предполагам никой няма да се уплаши...

Публикувано:
На 7.02.2025 г. в 13:49, Aviation guard каза:

Гледам,че е често дискутирана тема за забранените предмети в ръчен багаж.Питайте ме и пийте вода от кладенеца 😁👌

Въдица-телескоп? 
Delphin PARTISAN - 360cm/120g телескопична въдица - Телескопи - Delphin

Публикувано:

Здравейте! Мога ли да взема Данонино 4 бр.х 50 гр.си пише ( детето си преглъща лекарството, което пие с тях), съответно лъжица от детските пластмасови ли да взема и последно възглавница за врата трябва на проверката да е в ръчния ли? 

• Браво 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.