Прескочи до съдържание

Размяна на пощенски картички

Георги
Съобщението е добавено от Георги

Адрес за изпращане на пощенски картички: 

P.O. Box 42
Central Post Office Sofia
1000 Sofia
BULGARIA 

След време се появяват в темата 🙂

Препоръчани мнения

Публикувано:

Ето че днес, като минах през Централна поща да проверя кутията, намерих там нова картичка. И този път подателят се е подписал.  :wink:
И това е ... отново @marycap !  Аплодисменти за най-сериозната магеланка, откак подновихме инициативата! :clapping:
Останалите, слушайте внимателно - няма да повтарям(!) - взимайте пример! :biggrin: 
А хубавата картичка този път е от Гейрангер - признавам си (без бой), че не го бях чувал този град, ама нали форумът е и за това - човек да научава всеки ден по нещо ново. Ето - вече знам, че някъде по средата между Берген и Трондхайм (тях поне ги знам), на края на един дълбок и красив фиорд, се намира Гейрангер. 
Да пожелаем на marycap прекрасно време и настроение за още много интересни пътешествия по широкия свят!

image.jpeg.60d334061d0b9e823a0ac8c3c9ff2396.jpeg

image.jpeg.f10a00077346d8ed9f11a7026f6eda56.jpeg

• Харесвам 9
  • Шок 1
  • Благодаря 2
  • Браво 15
  • 2 седмици по-късно ...
Публикувано:

И отново имаме картичка в пощенската кутия! :smile3:
Изпратена е  от @jorocontrola, от красивата Прага с Карловия мост над р. Вълтава и Храдчани. 
Да благодарим на jorocontrola за хубавата картичка и да му пожелаем още много вълнуващи пътешествия по интересни дестинации, от които да ни изпраща още много картички! 

image.jpeg.2680867bd85cd406a9671f7d6b032b60.jpeg

image.jpeg.e3a2e00b91cd1cb8d4be2997b6f16073.jpeg

• Харесвам 8
  • Благодаря 2
  • Браво 6
Публикувано:
преди 7 минути , Фил каза:

И отново имаме картичка в пощенската кутия! :smile3:
image.jpeg.e3a2e00b91cd1cb8d4be2997b6f16073.jpeg

Докато снимах катедралата и се чудих, къде да ходя да пия бира, видях, че има пощенски клон точно зад мен:

IMG_3418.jpg.e6f93617c20a05a64562210094e53e5e.jpg

https://maps.app.goo.gl/kiZZDdAw4TVHYpsV9

Приех го за знак от съдбата и влязох...

• Харесвам 10
Публикувано:
преди 6 минути , jorocontrola каза:

Докато снимах катедралата

Катедралата с трудната за снимане западна фасада с главния вохд :biggrin:, поради близостта на съседната сграда, в която се намира  въпросният пощенски клон ... добре че камерите на смартфоните могат да отварят по-широк ъгъл. :wink:

• Харесвам 1
  • Смея се 1
Публикувано:
преди 22 минути , MayaS каза:

Споделете за колко врвме пристигат картичките.

Ами както се вижда и от тези картички, българските пощи, за съжаление, вече не слагат пощенско клеймо като притигне картичката в България, а пък аз не ходя всеки ден да проверявам кутията, така че е не толкова просто да се каже, а освен това със сигурност има значение откъде идва картичката, но да кажем че от Европа идва за около седмица-две, приблизително.

• Благодаря 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.