Щастливеца Публикувано: 15 март, 2018 Сподели Публикувано: 15 март, 2018 преди 30 минути , Plovdiv_BG каза: Отиваме главно заради дъщерята (последната дума ще е нейна), понеже учи в художествената гимназия. Аз реших да направя успоредно проучване от братята (и сестрите) магеланци. Е значи Албертина е вашето място. 2 Връзка към коментар
prozium Публикувано: 15 март, 2018 Сподели Публикувано: 15 март, 2018 Аз пък бих избрал Kunsthistorisches Museum, но там наистина трябва да си отделите доста часове Албертина също е много хубаво и си заслужава напълно и ако имате време постете и него. 3 Връзка към коментар
iliyanna_st Публикувано: 19 март, 2018 Сподели Публикувано: 19 март, 2018 Здравейте! Предстои ми пътуване до Братислава и Виена и исках да попитам по опитните за съвет. Тъй като планирам като кацнем на летището в Братислава да тръгнем веднага за Виена. Трябва ли да взема предварително билети за автобус (мисля си за FlixBus), или да разчитаме, че на място ще има останали места. Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 19 март, 2018 Сподели Публикувано: 19 март, 2018 преди 11 минути , iliyanna_st каза: Здравейте! Предстои ми пътуване до Братислава и Виена и исках да попитам по опитните за съвет. Тъй като планирам като кацнем на летището в Братислава да тръгнем веднага за Виена. Трябва ли да взема предварително билети за автобус (мисля си за FlixBus), или да разчитаме, че на място ще има останали места. Лично мнение: Да трябва. А и на място е по-скъпо. 3 1 Връзка към коментар
Щастливеца Публикувано: 20 март, 2018 Сподели Публикувано: 20 март, 2018 преди 6 часа, Дани Магелани каза: Лично мнение: Да трябва. А и на място е по-скъпо. Виж и това: http://online.slovaklines.sk/home.aspx 2 Връзка към коментар
rik4o Публикувано: 30 март, 2018 Сподели Публикувано: 30 март, 2018 (редактирано) На 20.02.2018 г. в 16:50, rik4o каза: В момента цените за месец май дори са по-ниски от 5 евро. Има много часове по 1 евро: Силно се надявам тази тенденция да се запази и когато пуснат билетите за юни. Защо ми е трябвало на 20 февруари да предизвиквам съдбата с последното изречение. Я какви хубави са били табличките с цените - 5 евро -1 евро - 5 евро - 1 евро - 1 евро - 1 евро... И сега са такива, но само и, неясно защо, точно до 8 юни?! От 9 юни картинката е вече и все още съвсем различна. Появиха се наскоро някакви невероятни маршрути през Прага в комбинация с влак. И толкова. Редактирано 30 март, 2018 от rik4o 1 Връзка към коментар
alienad Публикувано: 6 април, 2018 Сподели Публикувано: 6 април, 2018 На 3/20/2018 в 8:08, Щастливеца каза: Виж и това: http://online.slovaklines.sk/home.aspx Slovaklines тръгват от летището на Братислава и спират на Централна гара във Виена. Правилно ли съм разбрала? Връзка към коментар
Мирослав Василев Публикувано: 6 април, 2018 Сподели Публикувано: 6 април, 2018 (редактирано) Някой от автобусите тръгват от летището, повечето са от автобусната им гара, след това продължават към третата им спирка Bratislava Einsteinova. Във Виена първо спират на летището и след това на централната им гара. Ние ги ползвахме и сме много доволни, разписанието се спазваше и автобусите бяха доста удобни. Ето и разписанието. Редактирано 6 април, 2018 от elateq 3 Връзка към коментар
rik4o Публикувано: 30 април, 2018 Сподели Публикувано: 30 април, 2018 (редактирано) На 30.03.2018 г. в 16:44, rik4o каза: Защо ми е трябвало на 20 февруари да предизвиквам съдбата с последното изречение. Я какви хубави са били табличките с цените - 5 евро -1 евро - 5 евро - 1 евро - 1 евро - 1 евро... И сега са такива, но само и, неясно защо, точно до 8 юни?! От 9 юни картинката е вече и все още съвсем различна. Появиха се наскоро някакви невероятни маршрути през Прага в комбинация с влак. И толкова. Всичко си е на мястото. Дочаках си търпеливо едноевровите билети за юни, след 8-ми. И те са факт в една доста добре устроена система за резервация с всички възможни опции: за избор на часове и дни за избор на място - поздрави на lowcost! :-) пълно инфо - маршрути, спирки, maps, промени заради ремонти... избор на начин на плащане, вкл. и Diners и даже опция за анулиране 15 минути преди часа на тръгване. Ако и услугата им е така, шапка им свалям! Редактирано 30 април, 2018 от rik4o 6 Връзка към коментар
Kamen Публикувано: 1 май, 2018 Сподели Публикувано: 1 май, 2018 преди 11 часа, rik4o каза: Всичко си е на мястото. Дочаках си търпеливо едноевровите билети за юни, след 8-ми. И те са факт в една доста добре устроена система за резервация с всички възможни опции: за избор на часове и дни за избор на място - поздрави на lowcost! :-) пълно инфо - маршрути, спирки, maps, промени заради ремонти... избор на начин на плащане, вкл. и Diners и даже опция за анулиране 15 минути преди часа на тръгване. Ако и услугата им е така, шапка им свалям! Коя е компанията? Връзка към коментар
lamerz1912 Публикувано: 1 май, 2018 Сподели Публикувано: 1 май, 2018 https://www.regiojet.com/ 2 Връзка към коментар
Kamen Публикувано: 1 май, 2018 Сподели Публикувано: 1 май, 2018 преди 8 минути , lamerz1912 каза: https://www.regiojet.com/ Някакви наблюдения/прогнози кога пускат разписанието, в момента са до края на август, трябва ми за септември? Връзка към коментар
Stryper Публикувано: 1 май, 2018 Сподели Публикувано: 1 май, 2018 Миналата година пътувахме от Братислава до Виена с slovaklines. Когато влезнахме в Австрия имаше спирка до някакъв аутлет. Дали знаете кой е той? Бих искала да се разходим за няколко часа до там. Връзка към коментар
Гост 45#2 Публикувано: 1 май, 2018 Сподели Публикувано: 1 май, 2018 преди 5 минути , Stryper каза: Миналата година пътувахме от Братислава до Виена с slovaklines. Когато влезнахме в Австрия имаше спирка до някакъв аутлет. Дали знаете кой е той? Бих искала да се разходим за няколко часа до там. Pandorf? Връзка към коментар
patilana Публикувано: 1 май, 2018 Сподели Публикувано: 1 май, 2018 преди 1 час, Kamen каза: Някакви наблюдения/прогнози кога пускат разписанието, в момента са до края на август, трябва ми за септември? Щом днес 01.05. Са до края на август, значи на 01.06. ще са до края на септември, предполагам. 1 Връзка към коментар
Stryper Публикувано: 1 май, 2018 Сподели Публикувано: 1 май, 2018 Преди 1 час, Боби каза: Pandorf? Има 2 възможности - Wolfsthal или Hainburg Връзка към коментар
lamerz1912 Публикувано: 1 май, 2018 Сподели Публикувано: 1 май, 2018 преди 5 часа, Kamen каза: Някакви наблюдения/прогнози кога пускат разписанието, в момента са до края на август, трябва ми за септември? Според мен ще пуснат билетите на 1ви юли, но нищо не пречи да проверяваш от време на време. преди 3 часа, Stryper каза: Миналата година пътувахме от Братислава до Виена с slovaklines. Когато влезнахме в Австрия имаше спирка до някакъв аутлет. Дали знаете кой е той? Бих искала да се разходим за няколко часа до там. Преди 3,5 години когато пътувахме този маршрут спряхме именно на Аутлета до Парндорф. Нарича се Designer Outlet Parndorf. Имаше доста магазини и разни ресторантчета да похапнете. 1 Връзка към коментар
Bellaero Публикувано: 15 май, 2018 Сподели Публикувано: 15 май, 2018 (редактирано) Здравейте! Ние пътуваме утре Имам въпрос за regiojet, за билетите към Виена вписах имената ни, но за тези за връщане не поиска имена. Всъщност се усетих след като платих. Пише само двама възрастни. На билетите няма баркод, само някакъв номер, наред ли ще е всичко според вас? Редактирано 15 май, 2018 от Bellaero Връзка към коментар
Plovdiv_BG Публикувано: 15 май, 2018 Сподели Публикувано: 15 май, 2018 преди 41 минути , Bellaero каза: Здравейте! Ние пътуваме утре Имам въпрос за regiojet, за билетите към Виена вписах имената ни, но за тези за връщане не поиска имена. Всъщност се усетих след като платих. Пише само двама възрастни. На билетите няма баркод, само някакъв номер, наред ли ще е всичко според вас? Ние пътувахме с regiojet с влак Прага - Братислава и автобус Братислава - Будапеща, но като влизах с номера на билета на сайта им, ми излизаха билетите за двете дестинации. На сайта на regiojet има възможност да се допълнят имената на пътуващите като се логнеш с номера на билета. Връзка към коментар
Bellaero Публикувано: 16 май, 2018 Сподели Публикувано: 16 май, 2018 Тъй като не намерих тази опция в сайта, се обадих направо по телефона. Не са нужни имената, само номерът на билетите. Връзка към коментар
Stryper Публикувано: 17 май, 2018 Сподели Публикувано: 17 май, 2018 Wizz каца в 21:15, а slovaklines тръгват от летището към Виена в 21:40. Какво мислите - ще успеем ли да хванем този рейс или да търся друг вариант? Гледам, че има влак в 22:40, който в момента е 35 евра за 5 човека. Чудя се дали цената ще се вдигне с наближаване на датата. Връзка към коментар
Гост 45#2 Публикувано: 17 май, 2018 Сподели Публикувано: 17 май, 2018 преди 30 минути , Stryper каза: Wizz каца в 21:15, а slovaklines тръгват от летището към Виена в 21:40. Какво мислите - ще успеем ли да хванем този рейс или да търся друг вариант? Гледам, че има влак в 22:40, който в момента е 35 евра за 5 човека. Чудя се дали цената ще се вдигне с наближаване на датата. Имам същите колебания и според мен рискът си струва, ако билетите на slovaklines са по 1 евро. Ако има малко закъснение, може да се компенсира с бързо такси от летището до спирка Einsteinova, през която рейсът минава в 22:05 Връзка към коментар
Мирослав Василев Публикувано: 17 май, 2018 Сподели Публикувано: 17 май, 2018 Според мен, ще успеете. Само погледнете, колко полета има около вашия, за да сте по-сигурни. Връзка към коментар
alienad Публикувано: 14 юни, 2018 Сподели Публикувано: 14 юни, 2018 Взех два билета за автобус Братислава-Виена и обратно за 22.07 през regiojet.com на цена по 1 евро на посока. Трябва ми още 1, но цените станаха по 5 евро на посока. Някой наблюдавал ли е дали се сменят или веднъж като се повишат не стават пак по 1 евро? Връзка към коментар
valpet Публикувано: 14 юни, 2018 Сподели Публикувано: 14 юни, 2018 Аз съм ги ползвал,но не съм забелязал връщане към 1 евро.Иначе са читави. 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега