Прескочи до съдържание

Ryanair - мини новини и въпроси

Препоръчани мнения

Публикувано:

С голяма мъка в сърцето ще скипна Крит тази година. От години ходя там, имам си село, имам си къща, имам приятели сред местните. 
Сега не знам да се надявам ли да падне цената на връщане от Родос, или да плащам космическа сума и за там. Поне отиване взех на прилична цена.

Публикувано:

Не знам това нещо аз ли съм го пропуснал или е нещо ново?

mail?url=https%3A%2F%2Fwww.ryanair.com%2Fcontent%2Fdam%2Fryanair3%2Ftrade-crm%2Fassets-2026%2Fapril%2Fopen-jaw%2Femail-1-55plus%2FBG_CREA-6333_Discover-more_opt2.jpg&t=1776965392&ymreqid=dcae6081-0a3a-9435-1ce3-75000001db00&sig=i5He2jLjCLTe2ISI1zneyg--~D

Пътуването до различни градове не е сложно.

Защо да следвате графика на някой друг, когато можете да планирате своя? С полети до различни градове можете да разгледате няколко града, когато желаете.

Край на претъпканите туристически автобуси. Изберете полетите с удобни за вас дати и се върнете вкъщи с трайни спомени.

Предлага се чрез инструмента на Ryanair за резервации „Multi-City“. 

• Харесвам 6
Публикувано:
преди 33 минути , Bellaero каза:

С голяма мъка в сърцето ще скипна Крит тази година. От години ходя там, имам си село, имам си къща, имам приятели сред местните. 
Сега не знам да се надявам ли да падне цената на връщане от Родос, или да плащам космическа сума и за там. Поне отиване взех на прилична цена.

Виж и airhint какво казва за конкретните дати и полети - дали да се купува или има голяма вероятност да падне цената. При мен обикновено е вярна прогнозата, макар  понякога (често) не актуализира веднага и малко със закъснение ги дава, но общо за ориентиране за процента вероятност да падне цената и коя горе-долу е оптималната  цена става. 

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 11 часа, Bellaero каза:

Какви са ти датите? Чак ме трогна с поста си, за 20-30 евро отгоре чак да скипнеш - въпрос на принципи ли? Дай да измислим нещо. 

Според мен има да падат. 

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 13 часа, Bellaero каза:

Точно до Родос летят  и Wizz, и Ryan, часовете са прилични,  цените също не са никак зле, особено на Wizz. С членство има по 19 евро на посока. Wizz летят от юли, Ryan от началото на юни.

• Харесвам 3
Публикувано:

Тези цени не те ли устройват? По спомен в края на юни търсеше дати или греша?

image.png.e960a1a919268d5463e211d20b167b21.png

• Харесвам 2
Публикувано:

Райън тази година се самозабравиха! Търси полети с УИЗ за Родос - никога не са били с толкова добри цени лятото.

• Харесвам 4
  • Шок 1
Публикувано:
преди 6 минути , Doctor Who каза:

Райън тази година се самозабравиха! Търси полети с УИЗ за Родос - никога не са били с толкова добри цени лятото.

Цените са направо символични като за лятото. Да не съм чул мрънкане...

image.png.62198f435956316e28504dadf32a7dcd.png

• Харесвам 4
Публикувано:

Всеки си знае, разбира се, но ако съм свикнала с Крит и го харесвам (а то е така, защото на Крит има всичко за всеки), лудницата на Родос няма да си я причиня. Отделно мисля, че по-високите цени на самолетните билети ще се избият с по-ниските критски цени на настаняване, по таверните и т.н. А за готините хора там да не говорим.

• Харесвам 5
Публикувано:

преди 2 минути , Argentique каза:

Всеки си знае, разбира се, но ако съм свикнала с Крит и го харесвам (а то е така, защото на Крит има всичко за всеки), лудницата на Родос няма да си я причиня. Отделно мисля, че по-високите цени на самолетните билети ще се избият с по-ниските критски цени на настаняване, по таверните и т.н. А за готините хора там да не говорим.

Доколкото разбрах вече има закупен билет в една посока до Родос и става въпрос за добра цена за връщането.

• Харесвам 1
  • Замислям се 1
Публикувано:
преди 34 минути , Argentique каза:

Хайде сега лудницата на Родос:) Някои си обичаме тази лудница, а и на Родос има  спокойни местенца, особено ако си с кола и обикаляш. Добре, че хората сме различни, представяш ли си какво щеше да стане, ако всички харесвахме само едни и същи места:)

• Харесвам 7
Публикувано:

Благодаря за отговорите! Имам конкретни дати и за това е драмата. Да бяха 20€, ама не са. Двупосочно засега на човек са 150, като сложим и багажа един куфар за поне 30 на посока и става неприятно. Взех Родос и ще ходя на друго любимо място Карпатос. Връщането от там за момента е също неприятно с всички авиокомпании. 

На финала ще ми струва доста скъпо почивката. Там още преди години беше по-скъпо заради калифорнийците, които се прибират лятото.  

• Харесвам 3
  • Замислям се 1
Публикувано:

За мене пък е странно да се търсят полети за точно определена дата, особено ако поводът е, кога точно Земята се е завъртяла с пълен брой обиколки около Слънцето спрямо еди-кога-си при случването на дадено събитие. Ако не можеш да си отпразнуваш рождения ден или годишнина от сватбата, когато ти си решиш, то е егати живота, да ме прощаваш. Ето, аз сега почвам сериозното празнуване на рожден ден с колегите в работата, а минаха четири дни. 😄 

А двете пътувания по повода си ги направих предварително.

• Харесвам 9
  • Браво 1
  • Смея се 6
Публикувано:
преди 42 минути , master_of_germs каза:

Ето, аз сега почвам сериозното празнуване на рожден ден с колегите в работата, а минаха четири дни. 😄 

А двете пътувания по повода си ги направих предварително.

А „юбилей“ се празнува непрестанно следващите 10 години, мен ако питаш. :wink:
Предварително не се празнува 😜, задължително трябва и следварително 1-2 забежки и едно по-времеемко така. 

Пък и има хора, които ходят на конкретни дати заради график с отпуски. Познавам такива. Пу-пу да не ни се случва.

• Харесвам 3
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 5 минути , Argentique каза:

А „юбилей“ се празнува непрестанно следващите 10 години, мен ако питаш. :wink:
Предварително не се празнува 😜, задължително трябва и следварително 1-2 забежки и едно по-времеемко така. 

Пък и има хора, които ходят на конкретни дати заради график с отпуски. Познавам такива. Пу-пу да не ни се случва.

Познаваш, я! Пием с колегите и почвам да редя един тетрис с дежурствата и отпуските на всички по време на лятната сесия. Че имаме за чистене едни отпуски от миналата година и горят, ако не се ползват до края на юни... А всеки ден има и изпити.

А следварителното празнуване не пречи на предварителното, аман от предразсъдъци! 😄 

• Харесвам 1
  • Смея се 3
Публикувано:
Преди 1 час, master_of_germs каза:

Ето, аз сега почвам сериозното празнуване на рожден ден с колегите в работата, а минаха четири дни. 😄 

Честит Рожден Ден! :))) 

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Публикувано:

Честит рожден ден, Мастър!

За лятната ми почивка е драмата. Ще взема да реша кардинално въпроса и ще напусна! 
Иначе си съвсем прав. След като почти изпукахме от жега на 15 август миналото лято в Ница, тая година местя годишнината ни през октомври 😂😂

• Браво 1
  • Смея се 1
Публикувано:
преди 12 часа, randi каза:

Затварят база Берлин. От София полети след края на октомври липсват, не помня бяха ли заложени за зимното.

Да, ще е много тъпо да не продължат линията, по която нямат лоу кост конкуренция от София… 

• Харесвам 1
Публикувано:

Преди 15 години по тази линия имаше някакви Еър Берлин, Флай Ники...  Аз съм летял само веднъж до Берлин с Раянеър, до летище Шьонефелд

• Харесвам 2
Публикувано:

Може да се заканва, той и в Испания затваря, остава да намери нови дестинации, за които да има мераклии, а не виждам накъде ще ходи.

• Харесвам 2
Публикувано:

Аз съм летял с easyJet до Берлин през 2013 г. – до Шьонефелд, а с Ryanair през 2016 г. – пак до същото летище.

Наистина ще е тъжно, ако премахнат тази линия…

Публикувано:

Да, и аз до Шьонефелд, но с Раян. Те са си супер. Не знам защо Уиз не поеме линията, въпреки че Уиз последно време му отпуснаха края с по-екзотичните дестинации. 

• Харесвам 1
Публикувано:

Трябва да купя един билет от София до Копенхаген с Райен , правилно ли разбирам , че за да имам куфар като ръчен багаж  трябва да добавя опцията regular с приорити качване ? До сега не съм летяла с тях и нещо не мога да се ориентирам 🫣

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.