Прескочи до съдържание

Ryanair - мини новини и въпроси

Препоръчани мнения

Публикувано:

Щом кликнеш върху банера се активира автоматично , няма специално поле за въвеждане на код.При Райън поне в приложението е така.

Screenshot_20260714-183751.png

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 34 минути , stanimir каза:

Щом кликнеш върху банера се активира автоматично , няма специално поле за въвеждане на код.При Райън поне в приложението е така.

Screenshot_20260714-183751.png

Благодаря !

• Харесвам 1
  • 2 седмици по-късно ...
Публикувано:

Ryanair заплаши с изтегляне от Белгия след спор с правителството за летищните такси

Авиокомпанията "Райънеър" (Ryanair) ще намали присъствието си на белгийския пазар след спор с правителството за размера на летищните такси, съобщиха местни медии. Предвижда се промените да влязат в сила от есента и да обхванат и следващия летен сезон.

Превозвачът ще изтегли пет от базираните досега в Белгия самолети и така пътниците ще имат достъп до два милиона места по-малко, уточняват медиите. Според превозвача, докато Белгия повишава таксата от 5 на 7 евро на билет, Швеция, Унгария, Италия и Албания създават възможности за насърчаване на работата на авиокомпаниите.

Първоначално белгийското правителство предвиждаше таксата да бъде повишена двойно, на 10 евро, от началото на следващата година. Заради предупрежденията на "Райънеър", че ще се изтегли частично от местния пазар, увеличението бе по-малко от заложеното първоначално. Според представител на авиокомпанията тази мярка е закъсняла и недостатъчна.

За повече инфо тук.

• Харесвам 4
  • Замислям се 1
Публикувано:

FR7315 полет на 24-ти закъсня с над три часа от Бургас до Виена уж птица се ударила в стъклото на пилотската кабина и трябвало нещо да се провери при кацане. Дали може да се провери дали е такава причината.

Публикувано:
преди 23 часа, Ivko каза:

FR7315 полет на 24-ти закъсня с над три часа от Бургас до Виена уж птица се ударила в стъклото на пилотската кабина и трябвало нещо да се провери при кацане. Дали може да се провери дали е такава причината.

Е може пиши на ГВА, в краен случай Аероиск.

• Харесвам 1
  • 4 седмици по-късно ...
Публикувано:

Каквото показва сайта, това е

До второ нареждане 😀

Не се появяват, изчезват 

• Харесвам 2
Публикувано:

И Тревизо е заложено само до октомври. Странно е , но най-вече за Paris Beauvais ще е много изненадващо да спрат дестинацията.Май е сред най-дълготрайните наред с непоклатимите Лондон- Станстед , Рим - Чампино или Брюксел- Шарлероа.

• Харесвам 2
Публикувано:
На 20.08.2026 г. в 18:56, infectedmushroom каза:

Райън не летят ли до Париж ? Не виждам полети за Ноември да има или се появяват по късно ?

Transavia летят от София до Орли.

• Харесвам 1
Публикувано:

Transavia и easyJet прекратяват Орли от зимното и не съм убеден, че ще възобновят. Едните със сигурност няма, другите обмислят още.

• Харесвам 1
  • Шок 2
  • Замислям се 5
Публикувано:

Странно ще е Раян да махнат точно Париж, но е още по-странно да не са заредили разписанието за полети след два месеца буквално… 

• Харесвам 5
Публикувано:

Явно май само Wizz Air ще останат да летят до Париж и ще могат да си правят каквото поискат с цените.

• Харесвам 1
  • Браво 1
Публикувано:

София - Мадрид не е зареден след април 2027 или няма да го има? Днес гледах видео, в което сипваха на испанския министър на транспорта, че самолети имат, но испанците са неадекватни с летищните такси и сега тази липса на полети случайност ли е или не... 😆 Лоша е работата и с френските полети.

Всъщност аз планирам едни маневри през майските празници, затова така от рано съм се разтърсила. 

Намерих днешното видео за испанците:

https://www.linkedin.com/posts/ryanair_response-from-ryanair-groups-ceo-michael-activity-7498386951050383361-QnKd 

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 7 минути , Loverboy каза:

Валенсия, Палма и Малага също не са заредени за лятното догодина... 

А кои са заредени въобще? Райън не пускаха ли късно разписанията си? Поне аз имах такива наблюдения.

*Станстед видях, че е зареден, Барселона, Рим.
Но повече от половината не са.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 15 минути , stanimir каза:

Само тия дето ги няма след октовмри сигурно ще отпаднат.

Това не е гаранция. Няма ни една гръцка дестинация заредена за лятото, все ще се лети някоя.
* Тревизо си е само в лятното разписание от години.

Миналата или по-миналата година гледахме с другарчета билети Кьолн-Сф за лятото - значително по-късно се появиха от малкото заредени дестинации.
И в момента няма ни една немска дестинация в лятното. Но пък Нюрнберг го няма в зимното, а беше там миналата зима.

• Замислям се 1
Публикувано:

Аз май отдавна не бях летяла с Раян и ми направи впечатление новата хрумка да предлагат да избегнеш средната седалка срещу 4 евро 😆 Бива си ги, признавам. 

• Харесвам 5
  • Смея се 1
Публикувано:

Здравейте, искам да попитам дали има някакви новости при плащането билетите на Раян ? Пробвах декстоп версията -изписва ми грешка още в началото. На мобилното ме пуска до плащането и като въведа картата излиза надпис че е грешна картата. Пробвам кредитна, дебитна….Благодаря !

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.