Прескочи до съдържание

Ryanair - мини новини и въпроси

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 9 минути , Василена каза:

Според тукашната преса ( испанската ) на първо място са Norwegian.

https://www.worldairlineawards.com/worlds-best-low-cost-airlines-2019/

• Харесвам 1
Публикувано:
На 17.06.2019 г. в 19:55, Мари Николова каза:

Като минус - edreams спамят пощата брутално.

Почти както ние тази тема:)))

Ти какво стана закупи ли си членство? Значи сега гледам полет софия-марсилия и за двама двупосочно ми даде цена 72евро срещу 112 при Раян 😀 което е около 20евро на човек отсъпка, а за един отсъпката е около 28евро даже и полет на Уиз ми намали с 10евро от цената с члеството им,но бе коментирано,че не излизат понякога полети не знам защо. Примерно София-Барселона 01.08 ми изписва,че няма директни и ми показва с прикачване?!

Публикувано:
преди 3 часа, Ivko каза:

Ти какво стана закупи ли си членство? Значи сега гледам полет софия-марсилия и за двама двупосочно ми даде цена 72евро срещу 112 при Раян 😀 което е около 20евро на човек отсъпка, а за един отсъпката е около 28евро даже и полет на Уиз ми намали с 10евро от цената с члеството им,но бе коментирано,че не излизат понякога полети не знам защо. Примерно София-Барселона 01.08 ми изписва,че няма директни и ми показва с прикачване?!

Не смея да спамя повече тук с Прайм.Затова пуснах нова тема,където съм ти отговорила.🙂

• Харесвам 1
Публикувано:

Видяхте ли новата функционалност в сайта на Раян? Когато отворите календара за избор на дата при търсене ви излиза и цената за съответната дата. Много приятна изненада, на мен ми е много удобно!

image.png.3be064e1b6b46b7ab2f19b09390e25dc.png

• Харесвам 19
  • Замислям се 1
Публикувано:
преди 14 часа, Jorro каза:

Видяхте ли новата функционалност в сайта на Раян? Когато отворите календара за избор на дата при търсене ви излиза и цената за съответната дата. Много приятна изненада, на мен ми е много удобно!

image.png.3be064e1b6b46b7ab2f19b09390e25dc.png

И разбира се в българската версия го няма това, но при мен някой дати нещо се разминават тия цени през уеб и приложението 🙄

viber_изображение_2019-06-21_12-23-17.jpg

Публикувано:

Вчера летях със самолет с новия интериор. Определено е по-приятен за окото. Багажниците изглежда имат по-голяма вместимост. Седалките са тънки като стол в кафене и все така неудобни, но пък остава повече място за краката, което е положителна промяна.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 10 минути , Ilian359 каза:

Вчера летях със самолет с новия интериор. Определено е по-приятен за окото. Багажниците изглежда имат по-голяма вместимост. Седалките са тънки като стол в кафене и все така неудобни, но пък остава повече място за краката, което е положителна промяна.

Аз също - преди три седмици. Неудобните седалки се преглъщат по-лесно заради увеличеното място за краката.

Много положителна промяна!

Ако направят стъпка назад и върнат стария размер на безплатен ръчен багаж ще отвеят конкуренцията.

П.П. Напълно сериозно коментирах размера на багажа преди последната промяна, защото при полета ми имаше групи хора, които очевидно не бяха чували за  40х25х20 сантиметра  и минаха необезпокоявани от никого. Ще кача снимки, а също и на увеличеното място @Ivko .

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
  • Смея се 2
Публикувано:
преди 15 минути , Таньо каза:

А

П.П. Напълно сериозно коментирах размера на багажа преди последната промяна, защото при полета ми имаше групи хора, които очевидно не бяха чували за  40х25х20 сантиметра  и минаха необезпокоявани от никого.

по коя отсечка са толкова неглиже относно ръчния багаж?

Публикувано:

@Ilian359 , за мене това са размери като в доброто старо време и ми е смешно, защото е приятно! 😄

image.jpeg.c5f4a8dfb1e241e918fb7d50b196834c.jpegimage.jpeg.126dbd8d07fc8a38409b2abbfef5d7a4.jpegimage.jpeg.ebf68451babdf0f0e24c8f55ab84b913.jpeg

image.thumb.jpeg.ce03f12ce2d373e209b8f5c26a443d9c.jpeg

@Ivko , аз съм 184 сантиметра и се чувствах свободно без да съм опрян плътно в облегалката.

image.thumb.jpeg.45126b87ddb87393ace645a73e6dbe91.jpeg

@antea , полети в Англия.

• Харесвам 5
Публикувано:
Преди 1 час, Таньо каза:

40х25х20 сантиметра

Някъде в сайта на Райън четох, че са си увеличили клетката на 40/30/20. Ограничението за багажа уж си остава, само клетката е по-голяма.

На полетите на Уиз никой не мери раница. Носи ли се на гръб, не се занимават. Но с твърди чанти бяха много последователни.

Има ли нещо такова и при Райън или не?

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 21 минути , Zaro каза:

Но с твърди части бяха много последователни.

Има ли нещо такова и при Райън или не?

Проверяваха твърдите куфари в София, другаде не видях.

П.П. Раници не проверяваха, но все пак не е правило и че няма да се случи ...

Не случайно снимах няколко и публикувах по-горе - размерите не са много далеч от заветните 50х40х20.  🙂 

Публикувано:
преди 1 минута , Таньо каза:

Проверяваха твърдите куфари в София, другаде не видях.

Раниците ме интересуват. Моята е 46 см и ако трябва да режа 6, ще бъде много жалко. :crazy:

• Замислям се 1
Публикувано:

Никой ли не го е грижа, че пак няма мрежички на облегалките😆, ами се занимавате с размерите на багажа😉

Публикувано:

Никой не гледа раниците.Не видях да следят и куфарите.Само проверяват дали, ако нямаш приорити,носиш куфар.За това са стриктни.

• Харесвам 2
Публикувано:

Имам ядове с обработката на връщане на парите от отменени полети. Първо твърдяха, че картата ми била изтекла, да съм им пратил банкови детайли. ОК, пратих им, сега пък твърдят че ми пращат напомняния, защото не съм им отговарял на съобщенията. Най-накрая май ще опра до чата...

Това става при 4 билета, платени с две карти и два имейл адреса. Как па и двете карти им излизат изтекли и не получават и от двата имейл адреса...

Публикувано:

Моля за помощ. Довечера пътувам и при чекина видях, че в едното име е изпусната предпоследната буква от името Emilia , вместо правилното по паспорт Emiliya. Писах на някакъв чат- няма отговор, на друг ми праща част от правилата, мисля автоматично.  Къде да пиша или да се обадя?  И дали всъщност ще имаме проблеми за това ако отидем на летището и не променяме нищо?

Публикувано:
На 21.06.2019 г. в 16:49, Мари Николова каза:

Никой не гледа раниците.Не видях да следят и куфарите.Само проверяват дали, ако нямаш приорити,носиш куфар.За това са стриктни.

В петък полет Мадрид Милано група от 5-6 младежи с куфари без приорити и след тах един възрастен мъж бяха пуснати гратис тъй като закасняваха с бординга само дето ги свалиха в багажното ! Така че въпрос на късмет и на кого ще попаднеш . Ние бяхме с раници доста над сантиметрите никой дори не ги погледна

Публикувано:

Пребори чата. Имат програма, която отговаря. Трябва да натиснеш бутона, че отговора не е свързан с въпроса и искаш да се свържеш с оператор. 

Публикувано: (редактирано)

Как точно се ценообразува тук? Отделните цени хич не ми се връзват с тотала? Губят ми се 12 евро?

image.png.19e2592102d184742c34d11676342f94.png

P.S. Май това са 2х6 евро за седалката на възрастния до детето.

Редактирано от Oldkozel
Публикувано:

12€ са точно 2х6€ за място на възрастен и дете. 

Нали детето е фри, но на възрастния задължително продават място за 6€, което преди време беше 4€...

В разбивката трябва да ги има (чавката на тотала). 

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• aloha8
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.