Прескочи до съдържание

Ryanair - мини новини и въпроси

Препоръчани мнения

И аз получих същия мейл днес.

Ще пътувам декември средата.

Искаме да ви посъветваме, че предстоящият ви полет (и) на Ryanair, моля, Вижте подробностите по-долу, ще бъде управляван от Ryanair Sun, авиокомпания на група Ryanair. Вашият договор за превоз с нас не е засегнат от тази промяна.

Моите почитания,

Обслужване на клиенти на Ryanair

• Харесвам 1
Връзка към коментар
10 minutes ago, mamaivy said:

И за Мадрид имам същия мейл.А с какво  SUN са по-различни?

Имаше обяснено на предната страничка. Те даже не са Sun, a Buzz. 🙂

https://magelanci.com/forums/topic/1269-ryanair-мини-новини-и-въпроси/?do=findComment&comment=397403

• Харесвам 1
Връзка към коментар
Цитат

Ryanair Sun is a Polish airline headquartered in Warsaw. It is a subsidiary of the Irish airline company, Ryanair Holdings, and a sister airline to Ryanair, Ryanair UK, Malta Air and Laudamotion. Formed in 2017 and initially positioned as a charter airline without any scheduled services, Ryanair Sun has begun to operate scheduled flights behalf of Ryanair out of Poland[1]. In March 2019, Ryanair announced that the Ryanair Sun will be rebranded as Buzz in Autumn of 2019[2].

Аз също получих два имейла по въпроса с промяната на опериращата компания - един вчера и един днес.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Ами то си е за притеснение работата, особено за тези като мен които ще пътуват относително скоро...чудим се дали ще има отменени полети, супер големи закъснения поради неуточнение и ей такива драми...Да се надяваме че всичко ще е наред и няма да започнат да махат подред дестинации...

• Смея се 1
Връзка към коментар

Няколко страници по-назад имаше пуснста новина, че няколко източноевтопейски бази се затварят и минават на обслужване към полската им дъщерна компания. Към нея служителите им са самоосигуряващи се лица. Всички тия движения са за спестяване на пари. Няма да се усети разлика за потребителите.... 

• Харесвам 6
Връзка към коментар
13 minutes ago, stanimir said:

А каква е целта на цялата поредица постове, нещо ви притеснява ли ? 

Аз го пуснах само като инфо- да не се чуди някой защо и какво се случва. И линк към мнението за преминаването от Ryanair към Buzz пуснах. :)

• Харесвам 5
Връзка към коментар
преди 47 минути , Jorro каза:

Към нея служителите им са самоосигуряващи се лица. Всички тия движения са за спестяване на пари.

Не само. Служител на трудов договор има много повече права от бизнес партньор. Така Ryanair си връзват гащите срещу претенции, стачки, самоотлъчки и т.н.

• Харесвам 5
Връзка към коментар
преди 27 минути , tch каза:

Ще извозват няколко месеца поляци до Слънчака следващото лято

https://www.dnevnik.bg/biznes/2019/11/13/3991212_raiuner_otvaria_nov_marshrut_do_bulgariia/?ref=home_main_news

Странното е,че запазват полетите до Краков,а той е на час път от Катовице.Или пак се опитват да вземат линия от Уиз!

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 6 минути , Мари Николова каза:

Странното е,че запазват полетите до Краков,а той е на час път от Катовице.Или пак се опитват да вземат линия от Уиз!

Само за туристи си е линията. Полетите от Катовице са в различни дни от седмицата и са само за юни, юли и август. От Краков са поне от май до октомври.
Уиз имат ли полети по тези земи, че да са им конкуреция?

Връзка към коментар

Здравейте, 

Аз пак се лутам с моите бебешки неволи, но този път с Раянеър. Като избера инфант ми дава такса 25 евро. А билетът, който искам да купя е 19 евро. Ако купя отделен билет, уж че ще взимаме car seat, а пък не вземем такъв, мислите ли че може да има проблем при полета и това, че беба ще седи в скута ми?

Връзка към коментар

Аз сега осъзнах, че тази такса е на резервация. Ако взема отиване и връщане, че я платя веднъж, но ако ги разделя на еднопосочни (както си мислих да направя) ще трябва или да я платя два пъти или да купя 2 билета. Много тъпо 😞

Връзка към коментар
преди 13 минути , Алекс каза:

Здравейте, 

Аз пак се лутам с моите бебешки неволи, но този път с Раянеър. Като избера инфант ми дава такса 25 евро. А билетът, който искам да купя е 19 евро. Ако купя отделен билет, уж че ще взимаме car seat, а пък не вземем такъв, мислите ли че може да има проблем при полета и това, че беба ще седи в скута ми?

При Райън еър може да се закупи билет за бебе като преди името се пише "I".

После безплатно в чат оператор свързва билета с този на майката.

/Често доплащането за бебе е по-скъпо от това,  да се закупи трети билет./

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Връзка към коментар
2 hours ago, Алекс said:

Здравейте, 

И аз с болка съм забелязвала с Wizz и Ryanair като пътуваме, че с таксите за детския билет понякога е по-скъп от нашите, а уж до 2г. пътуват безплатно. 🙂Разликата е основно в Priority багажа.

Ако купиш бебешки билет автоматично получавате Priority голям багаж в кабината, за което иначе трябва да си платите, ако сте с три обикновени билета. Това е удобно, ако пътувате с повечко багаж, но не пък чак да чакате куфар на лента после. С него имате по-голяма чанта/раница. Вкл. и бебешка чанта, количка. Ние за две години докато нашето навърши две наскоро с това Priority нито веднъж не сме оставяли куфар: една голяма раница, една малка, бебешката чанта и количката, всичко с нас в кабината.

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.