Прескочи до съдържание

Ryanair - мини новини и въпроси

Препоръчани мнения

Публикувано:

Понеже обичам да си следя цените на полети със статистическа цел, а имах да купувам един еднопосочен, който откакто го следях, се движеше в диапазона между 70€ и 100€, го взех точно седмица преди датата на заминаване за 40€. Просто ми изтичаше free cancellation-a на хотела. На другия ден падна на 37€.

С новите цени след коронката изглежда, че за да пътуваш бюджетно, трябва да имаш...топки :)

• Харесвам 8
Публикувано:

Включвам се със спешен въпрос,на който вероятно някъде може и да има отговор,но който в момента не откривам.Извинявам се предварително за това.Та-опитвам се да чекирам възрастен човек с безсрочна лична карта.Няма такава опция.Ако оставя празно полето на валидност не ме допуска да премина напред Какво да направя?

Публикувано:
Преди 1 час, Velmar каза:

Включвам се със спешен въпрос,на който вероятно някъде може и да има отговор,но който в момента не откривам.Извинявам се предварително за това.Та-опитвам се да чекирам възрастен човек с безсрочна лична карта.Няма такава опция.Ако оставя празно полето на валидност не ме допуска да премина напред Какво да направя?

Пиши срок след 30 години.

• Харесвам 1
Публикувано:

И без друго тия неща никой не ги гледа, пиши каквото искаш (трябва да е в бъдещето, иначе страницата няма да те пусне)

• Харесвам 1
Публикувано:

Благодаря за отговорите.Междувременно ми писаха и от съпорта със същите инструкции.Позволявам си да прикача и техния отговор,за  остави следа и официалния отговор.

IMG_20231211_182552.jpg

• Харесвам 5
Публикувано:
На 9.12.2023 г. в 12:49, Яничка каза:

С новите цени след коронката изглежда, че за да пътуваш бюджетно, трябва да имаш...топки :)

И освен такива, каквито предполагам имаш предвид, бих добавил - също и кристални топки, от онези за гледане в бъдещето. :grin: :yes:
Например един полет EDI > SOF за миналата неделя  (не бях сигурен дали ще успея да отхвърля служебните задачи и дали въобще ще пътувам) го следях от месец - от ония сайтове и пени намаление не излизаше, но цената директно от Ryan от около £50 постепенно, с наближаване на полета, спадаше почти всеки ден и почти в последния момент -  петък - го взех за £17.99.
Обаче пък сега следя един друг полет за другата седмица и цената от €28 преди няколко дни, взе, че отиде на €48. 
Така че всякакви топки си трябват. :biggrin:

• Харесвам 9
  • Смея се 2
Публикувано:

Акаба остана в историята. Всички отсечки от/до Акаба заминаха, с изключение на Бергамо за няколко дати през януари.

Букурещ също го махнаха от списъка с дестинации от София.

• Харесвам 8
  • Шок 4
  • Замислям се 2
Публикувано:
На 13.12.2023 г. в 22:58, tch каза:

От/до Бургас от вчера не може да се купуват билети. 

И днес продължава с всички полети, всички дестинации -  питах чата и казаха, че имали технически проблеми с плащанията, които трябваше да оправят преди 2 часа. Ако някой успее да купи билет да се похвали 🙂

Публикувано:

Идвам с новина за 2 нови дестинации, но не се вълнувайте - пак се повтарят с Уиз: Копенхаген и Аликанте.

Копенхаген е 5 пъти (!) седмично от 31.03, а Аликанте 2 пъти седмично от 1.04.

• Харесвам 16
  • Шок 4
  • Благодаря 2
  • Браво 2
  • Смея се 1
Публикувано:
преди 1 час, Zaro каза:

Тука някои хора имаме една камара купени билети за 1 Евро вместо 10Евро точно от Трип, ама хайде може да му повярват институциите.

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 18 минути , vinidj каза:

Тука някои хора имаме една камара купени билети за 1 Евро вместо 10Евро точно от Трип, ама хайде може да му повярват институциите.

Всички имаме. Ама накрая Трип са се усетили и са решили да покрият загубата с един билет за 13 хиляди 😁

• Смея се 7
Публикувано:
преди 12 часа, Zaro каза:

Всички имаме. Ама накрая Трип са се усетили и са решили да покрият загубата с един билет за 13 хиляди 😁

Силно се съмнявам, че този билет някой си го е купил 😉

• Харесвам 1
  • Смея се 3
Публикувано:
На 15.12.2023 г. в 16:08, yordanov каза:

Идвам с новина за 2 нови дестинации, но не се вълнувайте - пак се повтарят с Уиз: Копенхаген и Аликанте.

Копенхаген е 5 пъти (!) седмично от 31.03, а Аликанте 2 пъти седмично от 1.04.

Полетите до/от Аликанте ще са в понеделник и петък, а в момента цените са "заковани" на 35.99 EUR на посока. 

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 1 час, VladimirK каза:

Полетите до/от Аликанте ще са в понеделник и петък, а в момента цените са "заковани" на 35.99 EUR на посока. 

През април и май полетите са в понеделник и петък, а от началото на юни до 25 октомври полетите са в понеделник, петък и неделя.

• Харесвам 6
Публикувано:
На 5.10.2023 г. в 11:51, Яничка каза:

Понеже следя едни полети, да споделя, че цените на Ryan (за разлика от тези на Wizz) се променят по няколко пъти на ден и който търси определен полет, трябва през няколко часа да проверява. По някога разликата в цената е пренебрежимо малка, но друг път може да е с доста повече.

Пример от преди малко. От няколко дни следя едни билети и еднопосочният беше 27Е, после се качи на 31Е и понеже до полета има само 2 седмици реших, че явно цената почва да върви нагоре, просто няма за кога да пада. Сега влизам пак по навик да проверя, и изведнъж от 31Е цената паднала на 15Е.

П.П. Реших пак да отскоча до района около Бари. Дано не пострадам от синдрома на @Eva eva 🙂

• Харесвам 5
  • Браво 1
  • Смея се 1
Публикувано:

Пък моята Малта се вдигнала с 5-7€ от онзи ден, но са много шавливи цените.

Понеже дълго време следях едни билети Кьолн-Тенерифе за втората седмица на декември петък/петък – най-евтини бяха около 10 септември, когато за първи път въобще погледнах датите, но рекох, че е рано. А то било тамън.

И два дни преди полета. :smile3: Това за натоварена линия, пълни самолети.
Така че всякакви „правила“ за добри цени Х дни преди полетите явно не важат. 
За януари има резон за ниски цени за неимигрантските дестинации, особено от втория уикенд натам. 

• Харесвам 4
Публикувано:

Райънеър пак имат проблеми с плащанията.

Предният път ми блокираха картите и не можех да платя 6 дена.

Направих нов акаунт и успях, но след всяко плащане, следващия билет не минаваше и всяка нова карта ми бе блоквана.

После днес резервациите ми бяха сложени като направени от трета страна да велифицирам  - писах в часа една по една ги оправиха и потвърдиха, че извадили мейла ми от черния списък без верификация да мина само от чата.

След което вечерта пак не можех да отворя една от резервациите си нито да платя.

Нещо правят срещу агенциите, гледам, че КИВИ са махнали от сайта си техните полети и яко режат посредници, но покрай сухото гори и мокрото и всички.

Екранна снимка 2023-12-22 210146.png

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.