Прескочи до съдържание

Ryanair - мини новини и въпроси

Препоръчани мнения

А дано.Аз единствено за Полша хвърлям боб и евентуално Лисабон или Осло след напускането на Wizz , но от реалистичните само Полша и Чехия мисля ни липсват.

• Харесвам 8
Връзка към коментар

А дано.Аз единствено за Полша хвърлям боб и евентуално Лисабон или Осло след напускането на Wizz , но от реалистичните само Полша и Чехия мисля ни липсват.

На мен пък ми се ще и до Австрия да литнат от България. Грац, например, или Инсбрук. Един-два пъти в седмицата. И до Фридрихсхафен може. Нищо, че Меминген е наблизо... Размечтах се.. :)

Редактирано от iaia_mama
  • Харесвам 2
Връзка към коментар

Ако са две машини ще се напънат и за по - интересни дестинации. Нещо в южна Франция според вас възможно ли е и Палма примерно? А за Прага отдавна се говори, че ще е следващата дестинация, която ще пуснат.

• Харесвам 4
Връзка към коментар

Лисабон е вероятно най-красивата столица в Европа, до която няма директен полет от България. Имам известно колебание, но Лисабон е по-красив и от Прага.

Редактирано от Spqr
  • Харесвам 5
Връзка към коментар

Двата им самолета тръдно палят  тази сутрин, а времето чудесно.

06:30  FR6409  Мадрид Ryanair Очакван 14:30

06:50  FR6300  Атина Ryanair Очакван 11:20

то ги няма тук ,някъде другаде не могат да запалят :lol:

• Харесвам 2
Връзка към коментар

.Това закъснение често се повтаря. Гледам изпълняват първо Атина - София и след това София - Атина. екипажи  ли нямат?  Трябва да си плащаш, за да работиш при Раянер. :lol:

Редактирано от Hollywood
  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Много ги уважавам Раян, но винаги цветовете им са ми биели на фирма за почистване на молове... Иначе винаги са усмихнати и винаги ми е било чисто в самолетите.

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.